2014. augusztus 5., kedd

Horoszkóp-- Augusztus 06. szerda – Lángvágó – A mai napon óriási Tűz-erők mozdulnak meg és késztetnek arra, hogy levágjunk, elengedjünk valamit, ami által már csak a Fény marad életben!

Augusztus 06. szerda – Lángvágó – A mai napon óriási Tűz-erők mozdulnak meg és késztetnek arra, hogy levágjunk, elengedjünk valamit, ami által már csak a Fény marad életben! Ez a nap minden értelemben a levágásé, az elengedésé, a kötések feloldásáé. Ez által pedig megvalósíthatjuk azokat a változtatásokat életünkben, jellemünkben, amelyek elől addig jóhiszeműen menekültünk.
Az égbolton ma egy teljes, nagy háromszög, egy Tűz trigon alakul ki. Egyik csúcsán a Tejútra éppen felkapaszkodó, a beavatódás fázisába kerülő lélek-jelölő, a Hold áll. A nyilas Hold tüzes, idealista, a távlatokba érző lelkiséget mutat mára. Mögötte a Skorpió csillagkép a halandó minőségeket, az egó-burkot levágó erőket idézi. A háromszög másik csúcsán az kos Uránusz szintén tüzes erőket mutat, megadva a kezdő lökést szellemnek, léleknek és tetteknek. Mögötte a visszaúszó hal fonala a múltba még visszahúzó függések, kötések levágásának idejét jelzi. Az Uránusz tisztító, felszabadító erő is, szabadulás a megértés és a terhek letétele által. A háromszög harmadik csúcsán pedig a Nap, a Lilith és a Merkúr együttállása, az erényes, méltóságteljes, sorsát uraló Oroszlán jegyében, a Rák csillagkép elengedő szeretetet idéző ágánál látható. A Nap a Rák ollójával, az Acubens csillaggal áll együtt. A Nap már a Cselekvő, aktív én jelölője, a Lilith a Tiszta Nő, aki a Társával, a Férfival Egységben van, természetes módon megéli és működteti energiáit és vágyait (A Férfiban is élő minőség). A Merkúr mindennek kifejezése, világos kinyilvánítása.
Mindezt összerakva tehát dióhéjban – mert minden egyes léleknek más helyzetben mutatkozik most ez a megélés – itt az ideje egy erőteljes inspirációnak, amely energikusan sarkall arra, hogy végleg megszabaduljunk attól, ami nem méltó egy magasabb minőségű létezéshez. A Tiszta Női Minőséget, illetve annak kifejezését energetizáló erőáramlat ez, a vágyak kifejezését, megélését támogatja. Érdemes a most érő élmények által elgondolkodni azon, hogy ha kitartunk az igaz vágyaink mellett, akkor mi az, ami alacsonyabb szinten rezeg, amitől ideje elbúcsúzni?
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése