2014. augusztus 3., vasárnap

FÉNYTEST,- A FÉNYTEST KIALAKULÁSÁNAK 12 FOKOZATA----A fénytest második síkja

A második síkon a hatodik dimenziós, éteri másolatotokat átjárja a fény. Elkezdi elengedni a negye-dik dimenziós struktúrákat, amelyek inkarnációitok karmikus tapasztalataihoz kötnek benneteket. Ennek eredményeképpen lehet, hogy kissé zavarodottnak, irányt vesztettnek érzed magadat, és gyakran van „influenzád”.
Minden valószínűség szerint az ágyban fekszel, és azt kérdezed magadtól: „miért vagyok itt?” és „ki vagyok én?”. Eközben talán megsejted, hogy lehet valami „szellem”-féle az életedben.
Itt szeretnénk meghatározni egy további fogalmat. Amikor a „lélek” fogalmat használjuk, akkor szellemednek arról a differenciált részéről beszélünk, amely fizikai testeden keresztül gyűjt tapasz-talatokat. Amikor a szellemről beszélünk, akkor arról a differenciálatlan részre gondolunk, amely tökéletes összeköttetésben van a Forrással.
A fénytest aktiválásának második szakaszában tehát elengeditek a negyedik dimenziós struktú-rákat, ami megváltoztatja a geometriák forgásszámát az érzelmi, mentális és spirituális testetek-ben. Ebben a szakaszban nagyon gyorsan változol. Legtöbbször tisztán fizikai tüneteket észlelsz, és valószínűleg nagyon fáradt vagy.

Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése