2014. augusztus 3., vasárnap

FÉNYTEST,- A FÉNYTEST KIALAKULÁSÁNAK 12 FOKOZATA----A fénytest harmadik síkja

Ebben a szakaszban fizikai érzékszerveid különlegesen élénken működnek. Előfordulhat például, hogy két emelet magasságából sem bírod elviselni a kuka szagát. Mindenre nagyon érzékeny leszel: nem bírod elviselni a széket, amin ülsz, vagy a ruhát, amit viselsz. A fénytest harmadik síkján az em-berek gyakran újra felfedezik a szex örömét. Ezért nem csoda, hogy 1989 áprilisa óta - amikor a Föld és lakói fénytestének harmadik síkja aktiválódott - növekedett a születések száma.
Minden, ami most történik, a fizikai testedre összpontosul. A test elkezd azzá fejlődni, amit „bio-transzduktor-rendszernek” nevezünk.
Tested arra lett teremtve, hogy dekódolja és feldolgozza a fényenergiát, majd átvigye a bolygóra. Ez a funkciója elcsökevényesedett az elszakadás játszmájá-ban. Érzékszerveid finomodása az első jele annak, hogy tested elkezdte „bio-transzduktor” műkö-dését.
A felettes lélekből differenciálatlan fény folyik az ötödik dimenziós tengely-tonális vonalakba. A bőr felületén lévő tengely-tonális forgáspont-metszéshelyeken képződik az ötödik dimenziós tenge-lyes keringési rendszer. A tengelyes rendszer aztán kitágul, eléri a sejteket, és aktiválja az ott lévő forgáspontokat.
A fénytest első és második síkján a test még fényben fürdött, itt azonban, a harmadik, síkon a tengelyes rendszeren keresztül fókuszálódik a fény minden sejtbe.
A mitokondriumok itt már felismerik, hogy a fény „táplálék”, és több ATP-t termelnek. Mivel a sejt a fényből értékes energiát nyer, kevesebb ATP válik ADP-vé. Mivel a tengelyes rendszer a felet-tes lélekből a sejtekben lévő forgáspontokba szállítja az energiát, amelyek olyan hang- és fényfrek-venciákat hoznak létre, amik megváltoztatják a sejtmolekulák atomi forgásszámát (különösen az oxigénatomokét).
Ha emelkedik az ATP molekulák atomjainak forgásszáma, akkor új funkciók ke-letkeznek. A három foszfátcsoport, amelyek az ATP molekula szárát képezik, a differenciálatlan fény antennái lesznek, a molekula szimmetrikus feje pedig egy prizma, amely a fényt egy finom színspektrumra bontja fel úgy, hogy a még szunnyadó DNS kódok fel tudják használni.
A fénytest aktiválása előtt az RNS olyan hírvivőként működött a sejtekben, amely csak egy irányba közvetített. A DNS aktív 7%-tól hozott utasításokat a sejt többi részébe, pl. azt a parancsot, hogy melyik fehérjét kell szintetizálni.
A fénytest harmadik síkján az RNS már mindkét irányban közvetít. Most már az ATP antennák
(prizmák) által használható színfrekvenciára felbontott fényt visszafelé is tudják szállítani a DNS pályán. A fénytest minden új síkjával szunnyadó genetikai kódok ébrednek fel, és továbbadják az információt az RNS-eknek, amelyek eljuttatják a sejt többi részébe.
Ez a földi CD technikához hasonló. Minden CD-re hatalmas mennyiségű információt lehet eltárolni. Képzeld el, hogy egy hatalmas mennyiségű információ egy vörös spektrumra, és egy óriási mennyiségű adat egy kék spektrumra van eltárolva. Egy vörös lézersugár megérinti a felületét, és leolvassa a vörös információkat. De te semmit sem tudsz a kék spektrumról. Egy kék lézerrel azon-ban végigmegy a CD-n, és minden kék adat a rendelkezésedre áll.
A fény, illetve a színfrekvenciák nagyon hasonlóan „olvassák le” a DNS-ben lévő információkat. Amíg a színspektrumot nem fordít-ják le, addig nem tudhatod, hogy mi van benne. A fénytest mindegyik síkjának megvan a maga szín, illetve hangjelzése. A szellem így tudja végbevinni a lassú átalakulást a fizikai testben.
Az egyoldalú DNS-RNS információs kapcsolat és az ATP-ADP energiakeringés zárt rendszerek voltak, amelyek biztosították a degenerációt. Az egyetlen valóban lehetséges változás a pusztulás volt.
A fénytest aktiválása révén új, nyitott rendszerek fejlődhetnek ki, amelyek végtelen energiát és információt bocsátanak a test rendelkezésére. Megkezdődött a párbeszéd tested és szellemed kö-zött. A fénytest első kél síkján még megfordítható a folyamat, mivel az ATP és az RNS még nem fejlesztette ki új funkcióit. A harmadik síktól azonban a mutáció már olyan előrehaladott állapotban van, hogy nem lehet leállítani. Ez az oka annak, hogy miért aktiválódott a bolygó és a bolygó lakos-sága.
A fénytest harmadik síkja egy egészen egyszerű ok miatt aktiválódott: hogy semmi se zavarja a folyamatot.
Ezzel az aktiválással létrejött egy kapcsolódási pont is a Föld és más, a fizikai síkból felemelkedő bolygók között, amely szinkronban tartja az összes bolygót. Hiszen nemcsak ez a bolygó emelkedik fel, hanem az egész dimenzió, és az egész asztrál sík! Ha ez befejeződik, akkor nem lesz fizikai és asztrális sík. Ezt az egész folyamatot a Forrás „belélegzésének” nevezzük.
Modellünkben a Forrás (az Egy-pont, a Minden-Ami-Van, Isten) a teremtőerő ki- és belégzésén keresztül nyilvánul meg - méghozzá egy nagyon lassú kilégzés, és egy nagyon gyors belégzés révén. Egyszer egy fényközvetítő megkérdezett bennünket, hogy miért tart több milliárd évig ezen a síkon az elszakadás játszmája, és utána miért 20 év alatt kell mindennek megfordulnia. Képzeld el, hogy te vagy az Egy, és úgy döntesz, hogy a síkokon lezajló progresszív individuáció milliárdnyi részecské-it megtapasztalod. Olyan ez, mint egy kihúzható gumiszalag. Egyre jobban és jobban elérted az individuációt, a gumiszalag egyre jobban és jobban megfeszül, amíg eléri azt a pontot, ahol már nem feszíthető tovább. Itt távolodtál el a lehető legmesszebbre Egységedtől, és a feszültség óriási. Megfordulsz tehát, és elengeded a gumiszalagot - elszakadásodat. Mi történik? Nagyon gyorsan pattansz vissza az Egységbe.
Ezen a bolygón olyan elszakadási játszma folyik, amely időközben kipróbált már minden lehet-séges szerepcserét és interakciót. Eljátszottatok már minden karmikus kapcsolatot. Ezért megkez-dődik a belégzés. Eljött a hazatérés ideje.
A fény közvetítőinek azokat az embereket nevezzük, akik asszisztálnak ebben az átalakulási fo-lyamatban. Ezért vagytok itt. Néhányatok az egész ciklus alatt itt volt. Mások csak a játszma felépí-tésében működtek közre, és úgy döntöttek, hogy itt maradnak, hogy lássák, hogyan működik. Ha lineárisan néznéd az időt, akkor az idő és minden párhuzamos idő túloldalán lennél, aktiválnád, és fénnyé válnál. Egy bolygó nem egy pillanat alatt emelkedik fel, hanem teremtésének pillanatától kezdve. És ez az oka annak, hogy ilyen sok életet éltetek itt le. Vannak köztetek olyanok is, akik csak most jöttek ide, hogy segítsenek, és ez is jól van így.
Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése