2014. augusztus 2., szombat

Felsőbb ÉN

Figyelj és hallgass meg
Ha arra kérlek, hogy hallgass meg
és Te tanácsot adsz
nem teljesíted kérésemet.
Ha arra kérlek, hogy hallgasd meg érzéseimet
és Te elmagyarázod miért rossz, hogy így érzek,
akkor rám tiportál.
Ha arra kérlek, hogy hallgass meg
és te úgy érzed, hogy valamit tenned kell,
hogy a problémám megoldódjon,
bocsáss meg, de úgy érzem,
hogy süket vagy.
Nem kértem mást, csak hogy figyelj rám
és hallgass meg.
Nem kértem, hogy tanácsolj, sem hogy tegyél,
nem kértem mást, csak hogy hallgass meg.
Nem vagyok tehetetlen,
csak gyönge és elesett.
Amikor teszel valamit helyettem
amit nekem kell megtennem,
csak megerősíted a félelmemet és gyöngeségemet.
De ha elfogadod, hogy úgy érzek, ahogy érzek
még ha ez az érzés számomra érthetetlen is,
lehetővé teszed, hogy megvizsgáljam
és értelmet adjak az érthetetlennek.
Ha ez megtörténik a válasz világossá válik
és tanácsra nincs szükség.
Talán azért használ sok embernek az imádság
mert Isten nem ad tanácsot, sem megoldást,
figyel és meghallgat, a többit ránk bízza.
Tehát Te is, kérlek figyelj rám és hallgass meg.
Ha szólni akarsz, várj egy ideig
és akkor már én is tudok Rád figyelni.

KIRAEL: A mai téma a felsőbb én szerepe az [ismeretek] csatornázásában. Ti mindannyian „csatornák” vagytok a tudatosság bizonyos szintjén, és a leginkább valószínűsíthető energia, melyet csatornáztok, a felsőbb énetek, mivel ez van a legközelebb testetekhez. Megkülönböztetem felsőbb éneteket alacsonyabb énetektől, vagy „földhözkötött” énetektől, amely csupán képzeletetek egy elképzelése, egy káprázat [illúzió], melyet ebben a dimenzióban játszotok.


A felsőbb énetek az, akik igazán vagytok. Ti csupán tettetitek, hogy harmadik dimenziós lények vagytok, mert meg akarjátok tapasztalni mindennek a „yin-yang”-ját – hátul, elöl, fel, le, benn és kinn – mindent, amelyet elszenvedtek, hogy megtegyétek ezen utatokat. Felsőbb éneteknek nincs fogalma a yin/yang útjáról, és nem akar ezen a színtéren játszani. Bár tudja, mit teszel itt, és milyen leckéket akarsz teljesíteni, és felajánlja útmutatásait e területeken.

A legtöbbször, amikor elmétekben párbeszéd folyik, valószínűleg felsőbb énetekkel beszéltek. Ahhoz, hogy jobban összpontosított társalgást folytassatok felsőbb énetekkel, tegyétek meg azt az ötperces meditációt, melyről a médiumom fog beszélni máskor. Ebben a meditációban áthaladtok a fátylakon, ki a világűrbe, ahol más bolygók, rendszerek, vagy dimenziók lényeit látjátok. A meditáció után „automatikusan leírjátok” mindazt, ami felmerül számotokra. Végül, felsőbb énetek jön át, és leírjátok azt, amit mond.

Az igazságban kell lennetek a felsőbb énetekkel való kommunikáláshoz. Ha megkérdezitek felsőbb éneteket arról, hogyan szerezzetek pénzt, lehet, megkérdi tőletek: „Miért nem szerzel egy állást, és dolgozol azért, hogy fizetésemelést kapj?” Nem akarjátok ezt hallani, mert nem akartok megdolgozni a pénzetekért. Inkább szeretnétek elmenni Las Vegas-ba, és megnyerni azt. Ha azt mondjátok felsőbb éneteknek: „Elmegyek Las Vegas-ba, hogy játsszak”, ezt feleli: „Menj, és játssz, engem nem érdekel. Nem is akarok erről hallani” vagy lehet, azt feleli: „azt akarom, hogy nyerj Vegas-ban”, és elmentek Vegas-ba, minden pénzeteket elköltitek, és pénztelenül jöttök haza. Más szavakkal, amikor felsőbb éneteknek feltesztek egy kérdést, tudjátok a választ, vagy nem vonjátok be a magasabb igazságot, és lekapcsol. Felsőbb énetek arról akar beszélni, amit nem tudtok. Tehát, amikor a felsőbb éneteknek feltesztek egy kérdést, és azt válaszolja: „Másik napon, másik időben. Most elfoglalt vagyok” tudni fogjátok, hogy már tudjátok a választ kérdésetekre.

Gyakoroljátok a felemelkedettebb énetekkel való munkát. Képesek lesztek hozzáférni olyan ismeretekhez, melyek másképpen nem érhetőek el számotokra. Megtudhatjátok, mi valójában a pénz, hogyan szerezzetek belőle többet, és hogyan dolgozzatok vele. Ily módon, több pénzetek lesz, mint amiről valószínűleg álmodtatok. Amikor igazán ismeritek a pénzt, fel lesztek készülve annak megszerzésére, akár munkán keresztül, akár más módokon.


FELSŐBB ÉN Az ,ÉS ÉLET ÚT

A felsőbb én választja meg, miről akar beszélni. Ezt mondjátok: „Nos, akkor, a felsőbb én mire való számunkra?” Rendelkeztek felsőbb énnel, hogy segítséget nyújtson utatok megtétele során az igazság legfelemelkedettebb fényében. Felsőbb énetek okosabb nálatok, és csupán az igazságot ismeri, ami ebben az esetben a szeretet / szerelem. Okot kell adnotok a felsőbb éneteknek, hogy beszéljen veletek. Ha okot adtok felsőbb éneteknek, hogy saját érdekében cselekedjen, hathatós válaszokat kaptok. El fogtok jutni a velejéhez annak, amiről utatok szól.

Mindenkinek van megtenni való életútja az élet minden területén ebben a dimenzióban. Egyik utatok az, hogy megbízzatok felsőbb énetekben. Felsőbb énetek betakar titeket, mint egy takaró, és mindent tud, amire szükségetek van utatoknak a legfelemelkedettebb fényben való megtételére. Tudja, miről szól életutatok. Legyen meg a bátorságotok megnyílni és beszélni felsőbb énetekkel. Kérdezzétek egy helyzetről, hallgassátok meg igazságát, akarat nélküli [automatikus] írással írjátok le, és tegyétek meg az öt, vagy ötven útját. 

Felsőbb énetek nem fogja számotokra megtenni életutatokat, viszont kalauzolni fog titeket utatokon. Legtöbbetek nem akar hallani arról, hogy van megtennivaló út, mert nem akartok dolgozni. Nos, mit gondoltok, mit kerestek itt? Minden egyes napnak minden percében dolgoztok. Azt mondjátok: „Nos, mi a helyzet, amikor alszunk, Kirael mester?” Nos, akkor is dolgoztok, mert nem kell aludnotok. A harmadik dimenziós testeteknek van szüksége alvásra. Dolgoztok utatokon alvás-állapototokban is.

Közvetítsétek felsőbb éneteket, felemelkedettebb lényeteket. Kezdetnek ez egy jó energia. Tudni fogjátok, mikor hallotok felsőbb énetektől valamit, mert egy „távoli” érzés fog eltölteni titeket, és azon fogtok tűnődni: „Miről beszél valójában? Ennek semmi értelme nincs számomra.” Tegyétek meg az öt, vagy ötven [útját] és jöjjetek rá, miről beszél. Tegyetek meg mindent, amit meg kell tenni ahhoz, hogy utatokat véghezvigyétek.

Miután megtanultátok a felsőbb énetekkel való hatékony kommunikációt, folytathatjátok angyalaitok, tanácsadó vezetőitek, sőt még a bálnák [üzeneteinek] csatornázásával. Oly sok energia vesz körül titeket más birodalmakból. Amikor megnyíltok a közvetítésre, nyitottak lesztek az igazságra, és ezek az energiák várnak meghívásotokra, hogy felfogadjátok őket.


HONNAN TUDOD,Vagy tudod e HOGY VELE KOMMUNIKÁLSZ?

Tanuld meg elkülöníteni a harmadik dimenziós részed a felsőbb énedtől. A harmadik dimenziós részed csupán a teret foglalja el itt. A felsőbb én temérdek angyallal, Elven-nel, tanácsadóval, oltalmazóval érkezik, mindannyian különböző valóságok részei. Amikor először „csatornázol”, valószínűleg felsőbb éneddel veszed fel a kapcsolatot, mert ahogy korábban mondtam, ő van a legközelebb testedhez. Felsőbb éned ott van, hogy a tőle telhető legjobban védelmezze emberi éned. Ha tisztában vagy azzal, mikor felelős a felsőbb éned, és a helyes kérdést teszed fel neki, megkapod a helyes választ. Ha egy olyan észrevételt kapsz, mint „Miért zargatsz engem ilyen dologgal? Menj, tedd meg utad.” – tudni fogod, hogy mindig is rendelkeztél a válasszal.

A felsőbb én csupán azt akarja megválaszolni, amire nem emlékszel, vagy nem érted. Tehát, ha megkapod a választ, amit nem értesz, az valószínűleg felsőbb énedtől ered. Ne vedd semmibe a választ, csupán azért, mert nem érted. Inkább, tedd meg az „öt, vagy ötven”-et, és jöjj rá, mit jelent a válasz. Sok mindent nem tudsz. Nem tudod, mi a különbség a szeretet / szerelem és félelem között, azonban tudod, hogy képes vagy megtanulni a különbséget azáltal, hogy a felsőbb éneddel beszélsz.

Hogyan tanuld meg, hogyan bízz abban, hogy ő a felsőbb én? Fontos tudni, mikor jó az értesülés. Tehát, légy tudatában annak, hogy a bal agy nem érintett a felsőbb én útjában. Tudni fogod, hogy az nem a felsőbb én, ha sokat hallasz életed történetéről, és a jövő lehetőségeiről, illetve, ha az energia egy történetet talál ki számodra. Ebben az esetben a bal agyad lesz az, és az egod, aki hazugságokat mesél neked.

A felsőbb én a jobb agyaddal, vagy agyad jobb féltekéjével áll kapcsolatban. Tudni fogod, mikor léptél be a jobb agyba, mert egy kicsit bizsergető érzésed lesz mellkasodban, vagy libabőrös leszel. Ha érzed azt a kicsiny fényszikrát, ami felsőbb éned, az áthozott ismeretanyag [információ] a szívedből fog érkezni, a szerelem / szeretet zöld fényéből. Ez azt jelenti, hogy túlszárnyaltad azt, amit tudsz, és túljutottál a harmadik dimenziós folyamatodon, és oly nagyon büszke leszel magadra. Ez az érzés az igazságod, mely lényed felszínén jelenik meg. Bízz benne. Jobb agyad sokkal intelligensebb, mint bal agyad. Jobb agyad mindent tud. Néhányan azt mondják, hogy ez egy „la-la blabla”, vagy őrültség, mert azt akarja tőled, hogy a vízen járj, vagy repülj. Ez nem őrültség. Jobb agyad tudja, hogy tudsz repülni, és a vízen sétálni.

Tudatosan gyakorold a bal agyból a jobb agyba való eljutást. Tudatosan mondd, mert lelki szemeddel láthatod az ismeret átvitelét. Az agy rendelkezik egy pályával, ösvénnyel le, a középpontba, elkülönítve a bal és jobb féltekét, és láthatod az ismeretek átvitelét ezen a pályán, a bal oldalról a jobb oldalra.

Bízz a felsőbb énben azáltal, hogy tudomással bírsz felőle. Utána sürgesd, hogy lépjen be utadba. Gyakorold ezt most. Ossz meg egy gondolatot velem. Tartsd meg bal agyadban, csupán egy pillanatra, és utána lásd áthelyezését a jobb agyba. Ha valami bizonytalanságot érzel, ez azért van, mert a jobb agy nem rendelkezik a kalkuláció képességével, amivel a bal agy bír. A jobb agy nem egy harmadik dimenziós „feldolgozó” [processzor]. Negyedik dimenziós szinten, és azon túl dolgozik.

Tehát, átviszel ismeretet, és felismered azt az utat, amit akarsz, mert jól fogod érezni magad. Melegség érzése és egy „átölelő” érzés tölt el, és a következő gondolat, amely felötlik bal agyadban ez lesz: „Rendben, most már egy „csatorna” vagy. Csatornázd ezt, csatornázd ezt most” és csatornázni fogod jobb agyadba. Az első dolog, amit hallasz: „Mit művelsz? Menj vissza a bal agyba. Nem tudom, mit keresel itt velem.” Ez lesz a felsőbb éned, aki beszél hozzád. Engedd meg felsőbb énednek, hogy tudja, tudatosan vagy ott. Utána tedd fel kérdésed, és légy tudatában a válasszal, amikor érkezik. A bal agy összekapcsolása a jobb agyhoz utad nagyobb része, mert meg kell tanulnod dolgozni a bal aggyal, míg a jobb agyadban tartózkodsz. Valószínűleg le akarod írni azt, amit hallasz az első pár alkalommal, mert máskülönben túl hathatós lesz számodra arra visszaemlékezni.

Amikor belépsz a jobb agyba, hogy beszélj a felsőbb énnel, a felsőbb én olyannyira fellelkesül, hogy hallgatsz rá, hogy lehet, több ismeretet küld, mint amit kezelni tudsz. A felsőbb én egy zseni; ő a zseni a jobb agyadban. Ha az ismeret túl gyorsan érkezik számodra, vagy ha nem érted, és elveszettnek érzed magad, mindig megkérheted felsőbb éned, hogy egy kicsit fogjon vissza [a lendületből]. Egyszerűen mondd: „Meg kell értenem, amit mondasz. Egy kicsit menjünk vissza.” Felsőbb éned átveszi újra, amíg az értesülés olyan szinten nincs, amit meg tudsz érteni. A felsőbb éned lelassít annyira, amennyire szükséged van erre, még annyira is, ami majdnem a harmadik dimenzió, ha ott kell lenned.

Felsőbb éned gyakran beszél hozzád, viszont, mivel a bal agyadban vagy, általában nem figyelsz. Felsőbb éned meg fogja kérdezni: „Miért nem hallgatsz rám?” Ha gyakorlod az ismeretanyag átvitelét a bal agyféltekéből a jobb agyféltekébe, felsőbb éned hirtelen látni fogja az energia átvitelét, és csatlakozik hozzád.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése