2014. május 25., vasárnap

Május 26. Hétfő – Misztikus erő – Mágikus, varázslatos, érzékeny nap

Május 26. hétfő – Misztikus erő – Mágikus, varázslatos, érzékeny nap lehet ez a hétfő, mégis anyagba öltve, testi szinten is élve a révülést, a lelki töltést. Érdemes figyelni a sugallatokra, követni bátran az ösztönös, intuitív késztetéseket és összegzéseket. Ma megélhetjük az Unio Mystica élményét, az egységet, átérezhetjük, mi az, amivel lelkünk azonosulni tud, ez pedig akár gyökeres átalakításokra is serkenthet, anyagi-gyakorlati szinteken. Aki spirituális üzeneteket ültet át művészien anyagi formába, annak számára érdemes alkotással (is) tölteni a mai napot, aki pedig eddig nem tudta, mi az a tevékenység, amelyet igazán szívesen végez, annak körvonalazódhat a válasz.
A Hold a kényelmes, nyugodt, biztonságra törekvő, termékeny Bika jegyében halad. Mögötte a Kos csillagkép egy új és erőteljes továbblépést, kezdetet jelenít meg. Az áldozatból születő áldás törvényét ma is tartsuk szem előtt! Aki aratni szeretne – annak vetni kell. Most. (Természetesen most sem "kell", de érdemes.)
Az esti órákban regeneráló, gyógyító erők áramlanak, az érzelmeink és/vagy családunk, otthonunk biztonságáért nagy lépésekre, újításokra szánhatjuk el magunkat. Ugyanakkor, a félelmek meghaladása és az érzelmek kimutatása, anyagba öntése igazán felemelő érzéssel tölthet el. Szenvedélyünket ma anyagi-testi-fizikai formába öntve élhetjük meg.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése