2014. május 23., péntek

Május 24. - 25. - Kövesd a szíved! - A hétvége óriási ösztönzés lehet arra, hogy merjük a szívünk valódi vágyait követni.

Május 24. - 25. - Kövesd a szíved! - A hétvége óriási ösztönzés lehet arra, hogy merjük a szívünk valódi vágyait követni. Most könnyen meghaladható és megszüntethető a kishitűség, merünk lépni, változtatni, akár lépésenként is. Aki szeretnéelrontani a hangulatát, az tovább gyakorolhatja a türelmetlen, görcsös akarást és sietést az azonnali eredmények felé – aki azt választja, hogy jól érzi magát a bőrében, az örülhet a fejleményeknek, élvezheti a pillanat örömét és boldogan rácsodálkozhat arra, milyen nagyszerűen és rendezetten is működtetik az égiek a földi dolgok alakulását.
Továbbra is a termékeny cselekvés és a beavató beszélgetések ideje van, megértve mindkét oldalt. A Merkúr (intellektus, társalgás, kifejezés) a hétvégén elhalad Nimród láb-csillaga, a Saiph felett, amely a szintén termékeny erőket jelző Nyúl csillagzaton nyugszik. Ideje a sarkunkra állni és felkészülni arra, hogy felvállaljuk valódi akaratunkat.
A Hold a Kos jegyében szenvedélyes, magasra törekvő lelkiséget, új kezdeteket, érzelmi indíttatást mutat. Mögötte a Halak ragyog, így lelkünkben érdemes e hétvégén összegezni az elmúlt időszak történéseit, élményeit, eredményeit, különösen vasárnap este, hogy hétfőn eszerint tudjunk új minőségeket elindítani, vagy nagyobb ívekben, most érdemes az életünkben is számvetést készíteni. A szombat még a visszatérésekről, a vasárnap a felemelkedésről szólhat.
Szombaton este érdemes jelen lenni a sugallatoknak, a lélek szabadságát érzékelhetjük. Vasárnap délután a Hold és a Vénusz együttállása erős érzelmeket, lelki harmóniát jelez bennünk is. Az igaz szeretet képes az áldozat meghozatalára, ne feledjük. Cserébe a szívünk hazatér és kiemelkedhetünk az ördögi körből, fel, a magasabb szférákba.
Ha megtettük magunkban a számvetést régi életünkkel/énünkkel, akkor vasárnap este érdemes leülni, hogy a lényegi összefoglalást papírra vessük, megbeszéljük az érintettekkel, vagy megírjuk annak, aki e szempontból fontos szereplője (volt/lesz) történetünknek. Ha összeállt bennünk a kép, miért is nem sikerült valami a múltban, most ideje vállalni valami egészen mást, ami sikerre vihet.
A Hold alatt a Cet csillagkép üzeni, hogy a belső elvonulás általi megújuláshoz kapcsolódik még a hétfői nap is, melynek során már erőteljes tudatosodás, ébredés zajlik az ösztönvilágban. A most zajló szintlépéshez, az újrakezdéshez ez is fontos.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése