2014. március 3., hétfő

RAHAEL a március 1.-4.-ig tartó időszak angyala

(Halak 10°-14°59')

Nap-Hold egység

RÁHAEL angyal a szoláris és lunáris minőségeket képviseli, vagyis a Hold és a Nap energiáit uralja.

RÁHAEL angyal egyensúly, tisztaság, egység, rend megteremtésében és az ellentétek kiegyensúlyozásában támogat minket.

RÁHAEL a belső aktív és passzív energiák, vagyis a lunáris és szoláris minőségek kiegyensúlyozásában segít. Létezzünk akár női, vagy férfi testben, törekednünk kell a bennünk lévő Yin és Jang aspektusok harmóniájára.

 Fontos, hogy legalább annyira legyünk befogadók, mint áradóak és, hogy ne csak adjunk, de tudjunk elfogadni is. Arra tanít, hogy kimutassuk és befogadjuk a szeretetet, hogy egyensúlyt tartsunk a munka és a pihenés között.

Ha elérjük a női és férfi minőségek belső egyensúlyát, és a bennünk lévő szoláris és lunáris energiák kiegyenlítődtek, akkor láthatatlanul elkezdjük bevonzani a lelkünk másik felét, mert a belső egység elindítja ikerlángunk bevonzásának égi tervét. Eredendően androgün lények voltunk, alámerülvén a duális lét megtapasztalásában, elszakadtunk lelkünk másik felétől, de amikor kiemelkedünk a poláris valóság létköreiből, újra egymásra találunk, hogy egyesüljünk, és visszatérjük a Fénybe.
RÁHAEL angyal, által inspirációt és belső vezettetést kapunk, hogy felülemelkedvén az asztrális burok illúzió fátylán összekapcsolódhassunk az isteni fénnyel, magasabb énnel és az isteni tervvel. Továbbá segít, hogy kapcsolatba léphessünk a belső mesteri énünkkel.

RÁHEL angyal segít átlényegítenünk a múltban keletkezet emléksúlyokat. Támogatást nyújt abban, hogy növeljük a bennünk lévő isteni fényeszenciát, a belső fényerőt, hogy egyre sugárzóbbá váljunk és önmagunkra találjunk.

Aysha angyalforrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése