2014. március 3., hétfő

Csillagok üzenete: 2014.03.03. – 03.09. Figyelj a jelekre

ॐ Tisztázó lépések a jövő irányában 

A héten a Nap a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító vizében „úszik” át. … Jó lehetőséget ad arra, hogy a jövővel kapcsolatosan tisztázzuk a még nyitott kérdéseket, illetve ez irányban cselekedjünk is.

A jövővel kapcsolatos terveinkbe most besegít a Szaturnusz és a Jupiter is, akik a Nappal kapcsolatba lépve, segítenek abban, hogy most összpontosíthassunk a célokra és megtaláljuk azokat az irányokat, melyek hosszú távon is működni tudnak. … Figyeljünk arra, hogy a Jupiter aktiválhatja bennünk a saját igazságérzetünket, míg a Szaturnusz időnként belassíthatja vagy merevvé teheti a hozzáállásokat. ... Persze ki, miben érzékeny. 

ॐ Ne kapkodj, beszéld meg! 

A Merkúr ezen a héten újra a Napút irányába haladva „lubickol” a Bak csillagkép halfarkán. … Tudod, hogy miért is ábrázolják a Bak csillagképet hal farokkal? Mert ide folyik a Vízöntő csillagképből a múltat tisztító víz. 

Ha úgy érzed, hogy van még mit tisztázni a környezetedben, akkor azt érdemes a héten megtenni. Ugyanis a hétvégén, 03.09.-én vasárnap a Merkúr lebukik a Napút alá, így a kommunikációs helyzeteinkben többször érzékeljük, hogy sok dolgot magunkban „beszélünk meg”. 

Vasárnaptól egészen április végéig a belső megértések válnak hangsúlyossá. A kommunikációinkban érdemes betartanunk azt, hogy a kérdéseket előbb Önmagaddal beszéld meg illetve gondold át, és csak azután beszéld meg a környezeteddel. Így leszel hatékony.

ॐ Az alkotó tevékenység során most ne kapkodjunk

A Vénusz 03.05.-én, szerdán belép a Vízöntő zodiákus jegybe, míg a csillagos égbolton a Bak csillagképbe lép át. … A Vízöntő zodiákus az érzelmeink tisztázását hozza felszínre, míg a Bak csillagkép feje arra hívja fel a figyelmünket, hogy a kapcsolatainkban most ne kapkodjunk, hanem lépésről, lépésre haladjunk. A mindennapok szintjén lássunk rá, hogy mi az, ami működik, és nem működik a kapcsolatainkban.

Ez a csillagállás segít abban is, hogy a teremtő, alkotó munkánkban most azokat a megoldásokat alkalmazzuk, melyek a régi és ősi időkben már beváltak. 

ॐ Erő és lendület a kapcsolatainkban

A 03.01.-én szombaton a Mars visszafordult az égi irányba. A Mars május közepéig fogja hátra fele törni az utat. … Beindítja a belső energiáinkat, hogy azokat a dolgokat vegyük elő, melyekben van „spiritusz”. 

A Mars a héten a Szűz csillagkép angyali részében áramlik vissza az Angyalok világában, és a Vénusszal és a Lilith-vel alkot egy égi háromszöget.

Ez az égi kapcsolódás felszínre hozza bennünk azokat a belső erőket, mellyel most a kapcsolatainkban keressük a harmóniát. … A Mars erőt ad hozzá, hogy kiálljunk és felvállaljuk. hogy mire vágyunk a kapcsolatunkban. … És az, hogy számodra, mire van szükséged a szeretet megélésében az a Te Sorsod része. Ebben ne az általánosságokra figyelj, hanem a belső érzéseidre.

A Mars Szűzben való hátráló mozgása felszínre hozza azokat az égi tudásokat, melyekkel itt a Földi Létünkben és Életünkben a régi tanításokat, kincseket és értékéket visszahozzuk. … A mindennapok világában elénk hozza azokat a régi jól működő mintákat, melyeket érdemes lenne újra használnunk. Keresd meg Magadban a belső fényt, a belső erőt!

ॐ Régi értékek megtalálása

A 03.02.-én vasárnap a Szaturnusz is visszafordult az égi irányba, a Mérleg csillagképben. Ez a hátráló mozgás július végéig tart és bejárja a teljes Mérleg csillagképet. 

A Szaturnusz a nyár közepéig lelassít minket, hogy megvizsgálhassuk a lelki mérlegünket, és megteremthessük a lelki egyensúlyt és harmóniát. … Nagy energiákat igényel ez, hisz ahhoz hogy megleljük a harmóniát, fényt kell beengednünk a belső világunkba. Így tudunk szembesülni a bennünk és az Életünkben lévő igazi értékkel.

ॐ Hét első fele megérzésekben gazdag, míg pénteken lelki termékenység

A Hold 03.03.-04.-én, hétfőn és kedden a csillagok világában a Halak csillagképen suhan át, felette a Pegazus csillagkép szárnyal. Ez a hét első felében megérzéseket és a sugallatokat hoz az Életünkbe. 

Szerdán a Hold a Kos csillagképen halad át, elhozza számunkra a lendületet és lelkesedést. 

03.07.-én pénteken, 02:00 – 06:00 között a Bika csillagképben a Plejádok (Fiastyúk) alatt halad el. … Az égbolt ezen része a teremtő energiák helye, a bolygópályák metszési pontja, így az itt elhaladó égitestek termékeny energiákkal telítődnek. … Pénteken hajnalban és reggel itt halad el a Hold. Most minden olyan tevékenységben, melyhez lelki minőségben kapcsolódunk, rendkívül termékenyekké válunk. … Ez az időszak kedvez a baba fogantatására is, így akik babát szeretnének, azok most új Életet is teremthetnek.

A héten a jövőt tedd a fókuszodba. …

Esztergomi Gréta  csillagforras

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése