2014. március 27., csütörtök

Március 27. csütörtök – Tisztító erők áramlása

Március 27. csütörtök – Tisztító erők áramlása – A Hold ma a Vízöntő jegyében halad tovább, mögötte a Bak és a Vízöntő csillagképek átfedése, az égbolt egyik igencsak termékeny, életet adó helyszíne látható. Lelki szinteken így a szárnyaló, szabad állapot megélése, a tiszta megérzések áramlása, a megkönnyebbülés időszerű – szellemi szinteken ehhez a valódi sorsfeladatok és aktuális munkák felvállalása ad lehetőséget. Eddigi tapasztalásaink már mutatják, mi képvisel értéket, mit érdemes tovább őriznünk és átmentenünk az utókor számára, amellett, hogy ami már idejétmúlt, azt elhagyjuk. A Hold az egyik nagy szerencsecsillaggal, a Sadalsuuddal áll együtt 14 és 15 óra között.
A Vénusz is itt halad és a két érzelmeket ébresztő-éltető minőség ma találkozik egymással. A lélek és a test harmóniája, öröme, egyesülése, tisztulása válik lehetővé. Érzelmi-lelki küldetéseinkre ráérezhetünk, ezeket vállalva egyre könnyebbek és kiegyensúlyozottabbak vagyunk. Ha egyértelműen érezzük, mitől szabadul fel a lelkünk, mi az, ami terheli és mi az, ami könnyíti, mi köt és mi old - nyilvánvaló, hogy melyik utat érdemes választani.
Ma sokat tehetünk a családi és párkapcsolati harmóniáért, érzéseinket szabadon tudjuk megélni, persze akkor, ha valóban a megfelelő helyre koncentráljuk azokat. Megmutatkozhatnak ugyanis a még belül felépített falak, melyeket ideje meghaladni. A jóért merni, tenni is kell. Ahhoz, hogy szabadon alkossunk és szeressünk, ma megtehetjük a kellő átalakításokat! A bennünk rejlő erő, szenvedély, belső tűz mutatja, merre érdemes haladni. Ha a külvilág megpróbálna lebeszélni arról, amit szívünk szerint érzünk, akkor jusson eszünkbe: ez csupán saját félelmeink kivetülése és nem kell elfogadni azok véleményét, akik egy másik utat járnak.
Bármit hozunk most létre az anyagban, bármi szépet alkotunk - az akkor lesz elég erős, ha benne van a tiszta, igaz érték, a tartalom.Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése