2014. március 24., hétfő

Március 25. Kedd – Kapunyitás

Március 25. kedd – Kapunyitás – A mai nap igen jelentős üzenetekkel, élményekkel, történésekkel érkezik. A Vénusz a Marssal és a Szaturnusszal már elkezdett felépíteni egy újabb háromszög-kapcsolatot (29-én tetőződik), amelyhez a Hold ma hozza el a Kulcsot, és együtt egy újabb négyszöget képeznek... nem is akármilyet!
Férfi és Nő, Anyag és Lélek kapcsolódik ma össze. Egyszerre jelenik meg a szenvedély, a belső tűz, az érett érzelem, a határok megtapasztalása, a megvalósítás, a belül már megszületett, előkészített minőségek valóra váltása. A reggeli óráktól egészen este 20 óráig erősen érzékelhető ez. Lássuk a négyszög csúcsait:
- Mars – A Mars ma áll pontosan együtt a Szűz legfényesebb csillagával, a Spica (Kalász) csillaggal, amely az Angyali Világok Kapuja, dimenziókapu! A Mars azonban hátráló mozgásban tér vissza ide, az Angyalból az Arató Szűzbe, így angyali erőt, a tiszta, magas minőségekre való erőt hoz vissza, mellyel az egyszerű, hétköznapi munkáinkat elvégezhetjük (akár a kapcsolatokban is, kívül vagy belül is, főként önmagunkkal!). A Spica fényében válik érzékelhetővé a „ki mint vet, úgy arat” elve! A Mars az erő, akarat, a szeretet bátor, nyílt kimutatása, a férfi minőség. A Spica egyben a Szűz jövőbe lépő lábfeje is.
- Szaturnusz – A skorpió Szaturnusz egyszerre adja a minőségi átalakulás és a megszentelés, a szakralitás erejét. A Fény anyagba ültetését segíti, a belső falak tudatosítását és meghaladását egyben. Mögötte a Mérleg, az Isteni Igazságosság szimbóluma – általa válik érzékelhetővé, hogy a Földön ember egy másik ember felett nem ítélkezhet. A Szaturnusz által most egy szebb, kiegyensúlyozottabb jövőt teremthetünk.
- Vénusz – A termékenység, a művészetek, a nőiség és érzelmek planétája a Bak és Vízöntő csillagképek átmeneténél a valódi feladatok és küldetések felvállalását, ez által a múlt terheinek erőteljes tisztulását, a tiszta és szabadon áramló érzelmeket jeleníti meg.
- Hold – A bak Hold a Nyilas csillagkép Tejútról leérkező részénél a magas tudás kiárasztását teszi lehetővé. Ösztönerőink kézben tartása is fontos.
A magasabb világokhoz és az összefüggések megértéséhez is kapu nyílik ma, érzelmi téren is megmutatkozhat az égi rendeltetés, illetve ideje a tiszta érzelmeknek élhető anyagi keretet adni.
Rövidre fogva: TISZTASÁG, IGAZSÁG, TUDÁS és ARATÁS – a mai kulcsszavaink.Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése