2014. március 15., szombat

Március 15. - 16. a Hold bekapcsolódása, ami lelki-érzelmi inspirációkat, előre segítő következtetéseket, megérzéseket hoz.


Március 15. - 16. - A jelenleg zajló, megújító, forradalmasító változásokat SZOMBATON megkönnyíti és segíti a Hold bekapcsolódása, ami lelki-érzelmi inspirációkat, előre segítő következtetéseket, megérzéseket hoz. A Hold mögött az Oroszláncsillagkép ragyog, így a lelkünk, érzéseink felett való uralom most fontos szerepet kap. Saját sorsunk forgatókönyvét magunk írjuk és minél inkább ráébredünk erre, annál inkább megkönnyíthetjük és segíthetjük a jelenleg zajló folyamatokat.
A Szűz jegyében járó Hold kedvez az aprólékos, egyszerű, hétköznapi munkáknak, a rendrakásnak, rendszerezésnek, rutinmunkának és egészségmegőrzésnek. Délután átalakulásra, sorsunk jobbítására kaphatunk inspirációt. Gyógyító tevékenység végzésére kitűnően alkalmas a nap másodk fele. Most képesek vagyunk a dolgok mélyére látni, érzékelni – önmagunkban is.
VASÁRNAP a Hold szintén segítőleg van jelen, de már más folyamatokban. A Nap által úgy érezhetjük, hogy szeretnénk már végigvinni a munkáinkat, teljesíteni feladatainkat, lezárni egy korszakot és ezzel egy tisztább, szabadabb jövőt teremteni. Mindez átalakulásra, a múlt értékeinek a jövőbe való átmentésére inspirál. Ez viszont munkával jár, amit ma a Hold segít – megdolgozni az eredményekért, figyelmesen és koncentráltan, céltudatosan, rendbetenni, megjavítani a lélekben, az érzelmekben vagy a családban félresiklott dolgokat.
18:09kor teljesedik ki a telihold, a Szűz jegyében, Szűz csillagkép alatt (vasárnap 10 óráig halad az Oroszlán csillagzat alatt a Hold, ezután pedig már a Szűz múltból elrugaszkodó lábánál jár).
A Hold ekkor a horizonton kel fel, a Nap éppen lenyugszik, így a naplemente fényében egyszerre érzékelhetjük gazdag érzelmek ébredését és a mélyben, az ösztönök alvilágában gyúló világosságot. A külső-belső rendről is üzen ez az időszak.
A Jupiter ekkor fényesen ragyog az ég tetején, az Ikrek csillagkép lábainál, célul tűzve ki az igaz minőségek érvényre jutását és elindulást az isteni minőségek felé. A telihold az Arató Szűz lábánál, az Alaraph csillaggal együttállásban, a lelkünkre való teljes rálátást adja – az eddig sötétben lévő árnyak is felfényesednek és világossá válik, mit érdemes elhagynunk, mitől tudunk most ellépni.
Ezek a belső folyamatok sok más téren is segítően hatnak.Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése