2013. december 7., szombat

7 mód otthonod jó rezgésének emelésére

Otthonunkat energetikailag  megtisztítjuk annak érdekében, hogy beengedjük a jó, magas rezgésű energiákat a térbe. Ily módon nemcsak a testünk rezgéseit emeljük fel és hangoljuk össze az álmainkkal, hanem az otthonunkét is. Egy olyan otthon, mely telve van jó rezgésekkel, jobb hely a beszélgetésre, meditációra, főzésre, munkára és kreativitásra, és még nagyon sok mindenre. Kevesebb otthoni veszekedés, félreértés, vita és szomorúság lesz. Bizonyára szeretnéd jól érezni magad azon a helyen, ahol a legtöbb idődet eltöltöd, és szeretnél szép dolgokat létrehozni.

Íme 7 egyszerű módja annak, hogyan hozzuk be a jó energiákat az otthonunkba.

1. Megszabadulni a rendetlenségtől

Egy tiszta tér tiszta elmét jelent! Pakold el a kisebb dolgokat, és tarts mindent rendben! Hogy ezt megtehesd, a legtöbb otthoni dolognak kell egy kijelölt hely. Gondolj bele! Ha meg akarod tisztítani az otthonodat, de nincs a tárgyaknak kijelölt helye, csak vándorolnak, a végén egyre halmozódnak, és csak körbe-körbe mozognak.

Kisebb rendetlenség, kevesebb nyomasztó dolog! Nem akarjuk az elménket még leterheltebbé tenni, mivel már most is az. Helyette hozzunk létre egy nyugodt otthont!

Extra tipp: Vidd ki a szemetet GYAKRAN! Ezzel megtarthatod a levegő friss illatát és érzését. Ha bármikor túlterhelt és stagnáló érzést veszel észre magadon, a szemét kivitele gyors enyhülést hozhat.

2. Növények

Az élő növények az otthonodat élénkebb hellyé teszik. Minél több életet hozunk be a térbe, annál élvezetesebb lesz, és annál hívogatóbb a vendégeink számára is. Jó érzés látni, ahogy gyarapodnak és tele vannak élettel, tökéletes, üdezöld színfoltot alkotva a tér különböző pontjain. Ügyelj arra, hogy eltávolítsd az elhalt növényi részeket melyek kiszáradtak, és csak gyűjtik a port. Számukra már nincs hely ebben a magasabb rezgésű és friss térben! Csakis a friss, és vibráló energiáknak! A növények által kibocsátott oxigén is tisztító hatású.

3. Kristályok

Egy sor szép feltöltött kristály az otthonodban szintén emeli az otthonod rezgését. Feltöltheted magad is a kristályokat, hogy fokozd a gyógyító tulajdonságaikat, ha kihelyezed őket a napfényre vagy a holdfényre, vagy ha egy égő gyertya közelébe teszed. Csábítóak a szemnek, és mindegyik a maga módján képes gyógyítani. Csak nézd meg, milyen csodálatosak! Ezzel a szépséggel és természetes bonyolultsággal biztos, hogy csak jó energiákat hozhatnak az otthonodba.

4. Természetes füstölő égetése

Füstölő égetése egy másik módja az otthonod megtisztításának, megtölti finom illattal, és megnyugtatja az elmét. A legkedveltebb illatok a szantálfa, az ámbra és a tömjén. Mindig győződj meg róla, hogy teljesen természetes, kézzel sodort füstölőt vásárolsz! Soha ne vegyél meg semmi olyat, aminek parfüm, vagy mesterséges illata van, mert ezek vegyszereket és rossz rezgéseket bocsátanak ki az otthonodban! Vásárolj és tarts tiszta, természetes anyagokból készült füstölőket!

5. Friss virágok

A friss virágok bájjal és hangulattal töltik meg a teret. Gyönyörű színt és derűt visznek a szobába, és ha illatosak, egész nap szagolgathatod őket. Szép virágok, friss hangulat, ezek teszik barátságossá az otthont.

6. Nyisd ki az ablakokat és az ajtókat

Engedd, hogy a friss levegő betöltse az otthonodat legalább öt percig minden nap! Hagyd, hogy a szél természetesen cserélje ki a bezárt levegőt néhány friss és élénk, oxigénnel teli fuvallattal! A téli hónapokban is ezt kell tenni!

7. Hallgass védikus mantrákat

Az ősi védikus hangok rezgései növelik otthonod és a szíved energiáit. Hagyd, hogy betöltsék ezek a hangok az otthonodat a boldogság energiájával, és hagyd magad bennük elmerülni! Az alábbi két zenei videó jó példa erre, fokozzák a hangulatot, az energiát és a rezgéseket. A videók alatt a zenéket le is töltheted magadnak. Nem kell ismerni a hallható szavak jelentését, a rezgések elvégzik a maguk munkáját.



Zene letöltése:http://www.mediafire.com/download/k72g2c2c6skkr68/DPS.rar



Zene letöltése:http://www.mediafire.com/download/066h5w0d86o63zn/DPI.rar

Szeresd a helyet

Ha egy jó rezgésű, hangulatú otthonban lakunk, az segít mélyebben kötődnünk a belső istenünkhöz. Közelebb visz bennünket a mindannyiunkban meglévő potenciál felszabadításához, és lehetővé teszi, hogy szívünkben szabadok legyünk. Érezni fogod ezt az energiát. Hadd töltsön fel, hagyd, hogy életre keljen! Fogadd be a szeretetet és a bőséget az életedbe!

RiseEarth ujvilágtudat blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése