2013. november 10., vasárnap

RezgésekA rezgést megtalálni nem nehéz, a kihívás, a megtartásában van számotokra

A rezgést megtalálni nem nehéz, a kihívás, a megtartásában van számotokra. Olyan világban éltek, ahol minden nagyon gyorsan történik, a figyelmetek rengeteg helyre vándorol, így nagyon könnyű elengedni az összpontosítást. Nagyon könnyű egyik rezgésből a másikba váltani, annyira hogy szinte észre sem veszitek, hogy ezt teszitek.

Gyanítom sokan tudni szeretnének a rezgés felleléséről is, de azt is tudom, hogy közületek már mindenki érzett örömöt, szeretetet, izgalmat, csalódottságot, haragot, szomorúságot és félelmet is. Azt is tudom, hogy nagyon könnyű előhozni/kiváltani belőletek ezeket az érzelmeket.

A rezgés megtalálása azt jelenti, hogy megtaláljátok azt a helyet, ahol nincs eszme, ahol nincs semmi olyan, ami elől el akarnátok menekülni, ahol nincs ragaszkodás/kötödés a változás iránt. A rezgés megtalálása a vagy tiszta teréből kell, hogy történjen. A rezgés megtalálása a szíven keresztül történik, ti viszont az elméteket használjátok a rezgésre való összpontosításhoz. Összpontosítsatok az elmétekkel, de ne azzal próbáljátok elérni. A szívetekben tudjátok elérni, ahol az összes rezgés lakozik.

Tartsátok fenn a rezgést szándékosan és azért is, mert olyan jó átérezni. Mindig is a rezgés volt a megoldás, de ti különböző módon értétek el azt. Most viszont, hogy tudatos teremtőként ismerjétek meg magatokat egyre gyakrabban kell elérnetek a rezgéseket.

Gyakoroljatok! Azért vagytok itt most. A gyakorló körötöket végzitek. Álljatok úgy hozzá, mint egy játékhoz, mintha játszanátok a rezgésekkel. Ne erőltessétek. Engedjétek meg magatoknak, hogy mintegy belezuhanjatok abba a rezgésbe, amelyre vágytok és a figyelmeteket fordítsátok a gondolataitoktól, a gondolkodás világától az érzés világa felé. Lenyűgözőnek fogjátok találni, lebegni fogtok benne. Nagyon is szeretettel telinek, nagyon is ismerősnek érzitek.

A béke bennetek rejlik

Az nem egy olyan valami ami az erőszak vagy a háború hiánya.

Rajtatok áll, hogy megragadjátok-e , amikor úgy döntötök, hogy azt a létállapotot választjátok.
A béke nem függ senkitől,senki cselekedetétől. Így amikor azt mondjátok békére vágytok, akkor nézzetek be a szívetekbe.

Ti vagytok a békítők (békekeltők). Nincs szükségetek senki békeszerződésére, vagy fegyverletételére, ahhoz hogy békére leljetek. Nézzétek meg a belső küzdelmeiteket. Nézzétek meg hol álltok önmagatokkal vagy másokkal harcban. Innen ered a (külső) konfliktus.

Mi a tündérek mindig érezzük a belső békét, mely bennünk van,bármerre is járunk épp. Bármit is teszünk mindig ezzel a békés létállapottal itatjuk át. Mi örömteli lények vagyunk, mi ezt az örömöt kívánjuk mindenkinek, de ebben nem versenyzünk. Találjátok meg magatokban, a béke és öröm mindig ott van bennetek.

Nagy öröm rejlik a békében, és mélységes béke az örömben. Kövessétek az öröm útját - a többiekre pedig ne úgy tekintsetek, hogy akadályoznak ezt - mely a békéhez vezet. Amikor békések vagytok akkor az öröm feltör
és kifejeződik. Én az összes cselekedetemet a béke és öröm iránti szenvedéllyel teszem.

Békét és örömöt küldök szerteszét, mert szeretem átérezni ezt a kifejeződést, nem pedig azért mert úgy érezném, hogy bárkinek is szüksége van rá. Amikor békére vágytok azt javaslom keressétek ezt a tudatosságot.
Ti vagytok a teremtők, ha békére vágytok akkor a békét kell használnotok építő kockaként a valóságotokhoz.


Keressétek a békéteket belül és sugározzátok az örömötöket. Sokkal tisztábban fogjuk egymást látni, ha ráleltek ezekre a gyönyörű aspektusaitokra.


Utazásod az Ötödik Dimenzióba

A tudatállapot, amelyet tartasz, pont megfelel ehhez a dimenzióhoz. Így tehát nem csinálsz semmit sem rosszul azáltal, hogy most épp itt vagy, azáltal hogy a harmadik és negyedik dimenziós valóságokat tapasztalod. Nincs veled semmi baj, ami miatt ide fókuszálsz, hiszen azok a tapasztalatok amelyet szeretnél, az itt és most van.
Ahhoz pedig hogy megtapasztalhasd őket, fenn kell tartani ezt a tudatállapotot.

Amikor teljes vagy ezzel a tapasztalattal, amikor megkapod belőle amire vágytál, akkor tudsz átváltani az ötödik dimenzióhoz. Így tehát nem csinálsz semmit sem rosszul azáltal, hogy most épp itt vagy, azáltal hogy a harmadik és negyedik dimenziós valóságokat tapasztalod. Nincs veled semmi baj, ami miatt ide fókuszálsz, hiszen azok a tapasztalatok amelyet szeretnél, az itt és most van.

Ahhoz pedig hogy megtapasztalhasd őket, fenn kell tartani ezt a tudatállapotot.

Amikor teljes vagy ezzel a tapasztalattal, amikor megkapod belőle amire vágytál, akkor tudsz átváltani az ötödik dimenzióba, és akkor tudod azt a tudatállapotot fenntartani.
Azért mondjuk el ezt, hogy megértsétek az ötödik dimenzióba való utazásotok nem attól függ, hogy bizonyos dolgot megcsináltatok-e, vagy eleget meditáltatok-e, illetve mennyit gyakoroltátok annak a rezgésnek a fenntartását.
Azért jutsz oda, mert nincs már hova máshova menni. Hátradőlhetsz hát, egy pillanatra leteheted a szerszámokat és gyakorlatokat. Az egész folyamat annyi, hogy levetitek a tapasztalat rétegeit, valamint azokat az érzelmi traumákat amelyeket össze gyűjtöttetek.

Maga az út az ami érdekes, abban van a legnagyobb lehetőség a fejlődésre és tanulásra. Ezt fogod majd megosztani a többiekkel, ahogy beteljesíted az utazásodat. Szeretnénk ha egy kicsit jobban élveznétek ezt a tapasztalatot, hiszen van abban valami nagyon egyedi és kielégítő hogy épp itt vagytok és hogy még elöttetek áll az utatok hátramaradt része.

Ha azt mondanánk biztos célba értek, akkor tudjuk hogy kinevetnétek bennünket, de nem is érdekes hogy mit mondunk.
Ti inkább valami kőkemény bizonyítékot szeretnétek arra, hogy még ebben az életetekben megtapasztaljátok az ötödik dimenziós tudatállapotot.

Onnan ahol épp most vagytok, eltudjátok érni azt a rezgést, ami megfelel a váltás beteljesülésének.Forduljatok befelé és keressétek meg ezt a rezgést, ami ott van bennetek, így megbizonyosodhattok erről.

Ahogy megtapasztaljátok a testetekben ezt az érzést, könnyebben fogjátok venni az úton érkező akadályokat, többet tudtok nevetni, nyitottabb lesz a szívetek és nyugodtabb az elmétek. Ez pedig sokkal élvezetesebb tapasztalatot fog adni.


Először viszont felelősséget kell vállalnotok azért, hogy ti teremtettétek a saját élethelyzeteteket.

KREATÍV ERŐ

 Egy jó ideje azzal áltatjátok magatokat, hogy nem vagytok képesek megszervezni az életeteket és nem tudjátok befogadni azt ami eljut hozzátok. Így függővé tettétek magatokat bizonyos külső forrásoktól, amelyek segítenek a folyamatban, függetlenül attól mi is ez a folyamat. 

Szeretjük azt, hogy segítitek egymást, de amikor azt látjuk, hogy olyan hitrendszert fogadtok el, amely azt sulykolja, hogy nem tudjátok kezelni az életeteket, akkor biztosítani szeretnénk arról benneteket, hogy milyen erőteljes lények is vagytok.

Szeretnénk, ha a figyelmetek rá irányulna arra az erőre, amellyel teremtitek az életetek és a helyzeteiteket. Ugyanazt az erőt felhasználva, mint amivel ezeket a helyzeteket létrehoztátok, könnyedén tudtok elnavigálni közöttük. Először viszont felelősséget kell vállalnotok azért, hogy ti teremtettétek a saját élethelyzeteteket. Hiszen ha kívülre helyezitek ezt a teremtőerőt, akkor a megoldást is kívül kezditek el keresni.

Arra bátorítunk, hogy érezzétek át azt az erőt, ami ott rejlik a hitrendszereitek alatt - azok a hitrendszerek alatt amelyek azt állítják, hogy nem tudjátok ezt az erőt elérni, nem tudjátok kezelni. Amikor rátaláltok erre az erőre, használjátok fel arra, hogy valami mást teremtetek, arra hogy enyhítsétek az életetekben jelen lévő bármilyen nehézséget/ szerencsétlenséget. Az az állapot amiben most találjátok magatokat mindig azért van itt, hogy adjon nektek valamit. Általában azért teremtetek ilyen helyzeteket, hogy ráébredjetek a fogságba esett és beragadt érzelmekre. Ezért helyezitek magatokat olyan gödrökbe, amelyekbe néha kerültök.

Ez mellett azért is vagytok itt, hogy kezeljétek azt az erőt amik vagytok. Amikor beleássátok magatokat ezekbe a gödrökbe, akkor egyben azért is csináljátok, hogy megtaláljátok az erőtöket, amellyel majd ki tudtok kerülni ugyanabból a gödörből.

Az erő energia és végtelen van belőle. Az eléréséhez nem muszáj fizikai erőt használni, nem is muszáj gondolat hozzá. Nem a pozitív gondolkodásra utalunk vagy bárminemű fizikai cselekvésre. Arról az energetikai forrásról beszélünk, ami keresztül áramlik rajtatok, mindezt bárminemű erőfeszítés nélkül teszi. Szükséges viszont, hogy tudatába kerüljetek, ahhoz hogy használni tudjátok. 

Amikor tehát úgy érzitek felül kerekedik rajtatok az életetek - melyet ti teremtettetek - álljatok meg, nézzetek befelé az-az energia felé, irányítsátok az-az élet felé amelyet szeretnétek élni.
Fordította Tom Fodor
Teremtők- Daniel Scranton


A forma átalakítása
A testetek sejt szinten alakul át, hogy a valóság egy magasabb frekvenciáján rezegjen. Kezd eszetekbe jutni, hogy felismerjétek a magasabb frekvenciájú energikus valóságot a fizikai valóságotok mellett. Amikor egy magasabb frekvenciájú valóságot észleltek, a testetek alkalmazkodik a valóságnak ehhez a rezgéséhez, amíg képesek vagytok észlelni. 
Tehát amikor a valóság egy magasabb frekvenciájú energiamezejét tapasztaljátok meg, a testetek alkalmazkodik az észlelésnek ahhoz a frekvenciájához.
Arra tanítottak titeket, hogy azt higgyétek, csak a fizikai valóság VALÓDI, és hogy a valóság más változatai/frekvenciái csak „a képzeletetek szüleményei”. A testetek viszont bennetek hisz, és nem azokban, akik beprogramoztak titeket. Ezért amint elkezditek észlelni a valóságnak ezeket a magasabb frekvenciáit, még ha csak néhány másodpercre is, az érzékeitek továbbítják a testeteknek ezt az információt. A testetek ekkor elkezd alkalmazkodni a valóságnak ehhez a változatához.
Az új norma

Van egy belső küszöbértéke annak, amit „normálisként” értelmeztek az érzékelésetek alapján. Például ha egy hideg környezetből egy nagyon forró környezetbe költöztök, a testetek idővel fel fogja ismerni, hogy a környezetetek hőmérséklete megváltozott, és a testetek belső folyamatai elkezdenek hozzászokni egy forróbb világhoz.
Másik példa erre a testetek alkalmazkodása egy egyre szennyezettebb világhoz. A légszennyezés régen még erős reakciót váltott volna ki a testetekből, de mostanra már sajnos nagymértékben hozzászoktatok a rossz minőségű levegőhöz. Ugyanígy fogtok hozzászokni a valóság egy magasabb frekvenciájához. Míg most még csak úgy tudtok fenntartani egy magasabb tudati frekvenciát, hogy meditáltok vagy egy kreatív tevékenységet végeztek, ahogy egyre többet meditáltok és kreativitással töltitek meg az életeteket, a testetek hozzá fog szokni ahhoz, hogy a „fő tudatotok” magasabb frekvencián rezeg.
Például arra tanítottak titeket, hogy a valódi világotok a béta hullámú tudat, ami a külső (holografikus mátrix) világra összpontosul. Azonban ahogy rendszeresen emlékeztek arra, hogy a napotokat azzal kezdjétek, hogy alfa hullámú tudatba kerüljetek a meditáción, élvezetes tevékenységeken vagy kreativitáson keresztül, akkor az észlelési mezőtök elkezd a környezetetek egy magasabb rezgésére koncentrálni.
Ahogy a tudatotok alaprezgése emelkedik, a tisztánlátás és tisztánhallás kiterjesztett képességei fokozatosan felerősítik a látás és hallás fizikai érzékeit. A tisztánérzésetek is természetesen kifejlődik ahogy beépítitek a telepátiát és az empátiát az életetekbe. Ezen felül a szaglás és ízlelés érzékei több információt biztosítanak számotokra azokról az ételekről, amiket az átalakuló testetek kíván.
Higgyetek a magasabb észlelésben
Amikor eszetekbe jut, hogy „elhiggyétek” amit a felsőbb észlelésetek és a testetekben megjelenő érzések kommunikálnak felétek, megerősítitek azokat a változásokat, amik a földi testetekben sejtszinten és molekuláris szinten mennek végbe. A harmadik dimenziós valóságotokban arra tanítottak titeket, hogy azt higgyétek, a testeteket nem nagyon tudjátok irányítani. Igen, félrenézhettetek, máshogy cselekedhettetek és viselkedhettetek, de a testetek akkor is egy rejtély volt, ami saját magától volt egészséges vagy beteg.
Ahogy tovább ébredeztetek, elkezdtetek rájönni, hogy a gondolataitok és érzelmeitek milyen nagy hatással voltak a fizikai testetek egészségére és jólétére. Tisztában vagytok azzal, hogy milyen érzés van a testetekben amikor lehangoltak vagy nyugtalanak vagytok, és azzal is tisztában vagytok, hogy milyen érzés amikor boldogok vagytok és szórakoztok.
Amikor folyamatosan magasan tartjátok a tudatotokat, villanásokat figyelhettek meg a negyedik és ötödik dimenzióból. A magasabb világoknak ezek a röpke pillanatai segítenek, hogy felismerhessétek, a valóságnak az a frekvenciája, amit megfigyeltek, az a valóság, amiben éltek. Ezeknek az észrevételeknek a nyugodt felismerése arra ösztökéli a testeteket, hogy befogadja a frekvenciát a sejtek és molekulák szintjén.
Egyúttal engedjétek meg a hitrendszereteknek, hogy teljesen elfogadja annak tényét, hogy egy magasabb frekvencián rezegtek, így az észlelésetek a valóság magasabb frekvenciáit fogja keresni. Például a látásotok minden ember, növény, és állat aurája után fog kutatni. Amikor hozzáadjátok a földi észlelésetekhez a negyedik/ötödik dimenziós aurát, tovább fogjátok aktiválni a magasabb észleléseteket.
Azonban csak akkor fogjátok tudni észlelni a magasabb frekvenciákat, amikor a tudatotok alfa vagy annál mélyebb tudatállapotra van hangolva. Még mindig egy fizikai földi testet viseltek, és szembenéztek a harmadik dimenziós világ összes kihívásával. Ezért sokszor előfordulhat, hogy „csak fizikaiak” vagytok.
Amikor bekövetkezik a tudatotokban ez a visszaesés, feltétel nélkül szeressétek magatokat és bocsássatok meg magatoknak. Egy olyan átváltozás közepén vagytok, ami minden élőlényt érint, és amihez nincsen szabálykönyv vagy térkép. Ezért legyetek jók magatokhoz, és fogadjátok el, hogy vannak idők, amikor még mindig harmadik dimenziós emberként kell működnötök. Élvezzétek ki ezeket az alkalmakat, mert sokkal jobban fognak majd nektek hiányozni, mint hinnétek.
A magasabb észlelésetek aktivációja
Ahogy tovább aktiváljátok a magasabb észleléseteket, a „valóságról” szerzett tapasztalataitok ki fognak terjedni az ötödik dimenzió mezőibe. Sokan még mindig a harmadik dimenziós észlelésre vannak hangolva, emiatt ők azzal fogják kezdeni evolúciójukat, hogy többet fognak észlelni az aurák negyedik dimenziós világából.
A Fénymunkásaitok viszont már stabilizálták ezt a kiterjesztett észlelést, és tovább haladnak a mindennapi tudatotok által érzékelhető ötödik dimenziós rezgés tudatos észleléséhez. Azért mondjuk azt, hogy „mindennapi tudat”, mert legtöbbeteknek olyan mindennapi tudata van, ami nagyrészt alfa hullámokban van.
Az alfa hullámú tudat magasabb tudatosságával hamar észre tudjátok venni amikor negativitás lép be a szívetekbe vagy elmétekbe. Amikor a tudatotok, és vele együtt az észlelésetek visszatér a harmadik/negyedik dimenzióba, könnyen be tudjátok majd azonosítani a sűrűség érzését. Jusson eszetekbe, hogy még mindig földi testet viseltek, függetlenül attól, hogy mennyire változtatok meg. Ki kell fizetnetek a számlákat, a forgalomban kell vezetnetek, ki kell takarítanotok a házatokat, vagy bármi mást kell csinálnotok, ami lecsökkenti a rezgéseteket.
Figyeljétek a tudatállapototokat
Nagyon fontos, hogy észrevegyétek, amikor a tudatotok visszaesik, mert az észlelési mezőtök és az életre adott reakcióitok is vissza fognak esni. Amikor újra felemelkedik a tudatotok és újra ráhangolódtok a bővülő valóságotokra, az öröm, szeretet, és remény érzése vissza fog térni. Ilyenkor könnyebben oda tudtok figyelni az ötödik dimenzió villódzására, ahogy áthatol a harmadik dimenziós illúzió vékonyuló fátylán.
Amikor megtapasztaljátok az új valóságotok észlelését és érzéseit, képesek lesztek tudatosan használni a felsőbb érzékeiteket, hogy jelentősebb információt gyűjtsetek a fizikai és a magasabb frekvenciájú környezetetekről. Amíg a földi testeteket viselitek, a fizikai valóságotokat is észlelni tudjátok, hacsak nem a felsőbb théta vagy delta hullámú tudattal rezegtek.
Emlékezzetek rá, hogy az agyatoknak az elmétekre, az elméteknek pedig a kozmikus elmétekre kell hangolva lennie. Máskülönben az agyatok elavult 3D-s számítógépének fogtok válaszolni. Azt is tartsátok észben, hogy kössétek össze a fizikai szíveteket Felső Szívetekkel, hogy beépíthessétek a kibővült észleléseteket a Háromszoros 

Lángotok bölcsességébe, erejébe, és szeretetébe.
Amikor a fizikai formátokat egyesítitek a Fénytestetek szívével és elméjével, könnyen a szeretetre tudtok összpontosítani, és elengedhettek minden félelemre épülő fogalmat, gondolatot, és érzést. Többé már nem vagytok a fizikai földi testetekre korlátozva, de a fizikai világ illúziói képesek rávenni titeket, hogy elfelejtsetek összekapcsolódni a Multidimenzionális ÉNETEKKEL.
Az életetek újraformálása
Úgy tudjátok elkezdeni újraformálni az életeteket, hogy következetesen behangoljátok a tudatállapototokat alfa hullámra és az annál mélyebb hullámokra. Ahogy a magasabb tudatállapotaitok normálissá válnak, a kibővített észleléseitek, a nyugodt érzelmeitek, a szeretetteljes elfogadásotok, és a multidimenzionális gondolkodásotok is normálissá válik.
Amikor a multidimenzionális gondolkodás a normális, a 3D-s gondolkodásba való átmeneti bepillantást csak egy rövid utazásként fogjátok megtapasztalni, ahonnan könnyedén visszatérhettek. Emlékezni fogtok arra, hogy a fizikai testetek és a fizikai valóságotok a kapcsolatotok Gaiához, a Földanyátokhoz, akinek ígéretet tettetek, hogy a társaként részt vesztek a felemelkedésben.
A Gaiával való társulás erős érzésével a harmadik dimenzió többé már nem az az alacsonyabb frekvencia lesz, ami a problémáitokat okozza, hanem az a valóság, amibe önként beléptetek. Arra emlékezvén, hogy ti választottátok a jelenlegi inkarnációtokat, úgy is dönthettek, hogy a valóság magasabb frekvenciáiban éltek, de a fizikai világban „mentek dolgozni”, hogy beteljesítsétek a születési megegyezéseteket.
Annak tudatában, hogy ti választottátok a valóságotokat, és hogy ti írtátok – és jelenleg is írjátok – a saját forgatókönyveteket, többé már nincs helye annak, hogy áldozatként tekintsetek magatokra. Emlékezzetek arra, hogy azért választottátok a leckéiteket, hogy megtanuljátok, ami szükséges a földi küldetésetek teljesítéséhez. Ezért lehet, hogy feltétel nélkül meg kell bocsátanotok magatoknak némely kihívás kiválasztásáért.
A multidimenzionális jellemetek teljes tudatában a valóság magasabb frekvenciáinak lehetősége mindig a rendelkezésetekre áll. Ezt a lehetőséget úgy tudjátok megragadni, hogy ráhangoljátok a tudatotokat annak a valóságnak a frekvenciájára, amit meg akartok tapasztalni. Más szóval, már nem csak próbálkoztok a felemelkedéssel.
A döntésetek ereje
Úgy dönthettek, hogy abban a tudatban éltek, hogy felemelkedtetek és a fő tudatállapototok már nincs lekorlátozva a fizikai síkra. De mivel még új számotokra ez az ÉN-kép, valószínűleg gyakran fogtok átmeneti utazásokat tenni a harmadik dimenziós Föld kihívásaiba. Ilyenkor jusson eszetekbe, hogy azonnal visszaállítsátok a tudatotokat alfa hullámba vagy annál mélyebb hullámokba.
Legyetek türelmesek magatokkal.
Szeressétek magatokat és bocsássatok meg magatoknak.
Nagy multidimenzionális lények vagytok, akik önként bemerészkedtek az illúzió mélységébe, hogy segíthessenek a Föld bolygó összes lényének. 
Amit most csináltok, az teljesen egyedi az Univerzumban, mert úgy segítetek egy bolygónak és lakóinak az ötödik dimenzióba felemelkedni, hogy nem történik közben fizikai pusztulás. Forduljatok szeretettel azok felé, akik úgy döntöttek, nem vesznek részt a felemelkedésben.
Ők azért választották ezt az inkarnációt, hogy megismerjék a felemelkedést, de további inkarnációkra vágynak a fizikai síkon. A felemelkedés egy döntés, amit Gaia emberei közül nem mindenki fog meghozni. Viszont rengeteget fejlődtek azáltal, hogy Gaia átalakulásának idején inkarnálódtak. Emiatt engedjetek el minden ítélkezést azzal kapcsolatban, hogy másoknak mit kéne tenniük.
Összpontosítsatok a saját döntésetekre, és azokra az emberekre, akik hasonló tapasztalatokat választottak. Engedjétek el az idő fogalmát is. Az idő a harmadik/negyedik dimenzió illúziója. Ha arra koncentráltok, hogy „mikor fog valami megtörténni”, akkor lecsökkentitek a tudatotokat az idő világaiba.
Éljetek a MOSTBAN
Minden pillanatot éljetek a MOSTBAN. Ha nem tudjátok hogyan kell, figyeljétek meg a háziállataitokat, az eget, a földet, egy pocsolyát. Az ötödik dimenzióra és a magasabb dimenziókra nem hat az idő. Ennélfogva minden tapasztalás az EGY MOSTJÁBAN történik. Tudjuk, hogy ezt a fogalmat nem lehet 3D-s gondolkodással megérteni. 
Ezért tegyetek hosszú sétát a természetben, ne vigyetek órát magatokkal, biciklizzetek, jógázzatok, fessetek egy képet, játszatok el egy dalt, menjetek el egy koncertre, stb.
Amikor kreatív dolgokkal foglalkoztok, az időérzéketek eltorzul, és a MOSTBA kerültök. Amikor a MOSTBAN éltek, a valóság legmagasabb frekvenciáin rezegtek. A kreativitásotok szerencsére nagymértékben kibővül ahogy tovább utaztok vissza az ÉNETEKHEZ.
Minden gondolatotokkal és érzelmetekkel tudatosan fogjátok az életeteket megteremteni.
Ezért tartsátok észben, hogy uraljátok a gondolataitokat és az érzelmeiteket.
A gondolataitok és érzelmeitek hozzák létre a tudatállapototokat, de egyben onnan is erednek.
Egy dolog észlelni vagy akár meglátogatni az ötödik dimenziót. Más dolog elengedni az ÖSSZES harmadik dimenziós gondolat és érzelem szokását, hogy az ötödik dimenzió rezgésében maradhassatok.

Amikor babák voltatok és járni tanultatok nem lettetek mérgesek magatokra amiért elestetek. Egyszerűen csak felálltatok és újra próbáltátok. A kúszásotokat felváltotta a járás és végül a futás. 

Forduljatok az Isteni Gyermeketekhez, hogy visszanyerjétek ezt a türelmet magatokkal szemben és azt a gyerekkori csodát, ahogy felfedezitek a valóságnak egy kibővült változatát. http://suzanneliephd.blogspot.hu/2013/08/message-from-arcturians-transmutation.html
http://szepjovot.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése