2013. november 20., szerda

Aki megértette magasabb szintekről, hogy át kell mennie a változáson azokmak ...........



Aki megértette magasabb szintekről, hogy át kell mennie a változáson, s ezt tényleg meg is teszi, akkor törlődik a karmája, mert már többé nem ugyanaz a személy. Ez energiamintázatunkon veszik észre, hogy már nem ugyanaz, mint azelőtt. 

Tényleg át kell váltani, hogy biztonságban legyünk. El kell tudni engedni mindent, amit akarattal valósítunk meg, mert minden változás is akarat alapján nyilvánul meg, csak nem a saját akaratunkkal, hanem az isteni/univerzális vezérlés mentén.
Az élet nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, van mentális, érzelmi mezőnk és még sok más réteg is a háttérben.
Most csak kevés információt kapunk, épp csak annyit, amennyit látnunk érdemes, a következő lépést, a többi menet közben alakul. Ne komplikáljuk a dolgainkat. A jobb agyféltekés gondolkodásra kell átváltanunk, például a szabad energia megoldása bal agyféltekés... nem kell gondolnunk rá és agyalnunk rajta, mert nem ez fog megmenteni, inkább pont ez az agyalás a probléma. 

Mert a bonyolultabb megoldásokat kezdtük el létrehozni (a technika is ilyen) és hamarosan rájövünk, hogy lehet sokkal egyszerűbben is, méghozzá a szívből. 

Rengeteg segítségünk van hozzá, mindenféle lények, kb. 300 ezer különböző faj van a világon.

Megközelítőleg 8000 felemelkedett mester van közöttünk, de ők sem tudnak tovább haladni a fejlődésben, amíg az emberiség fel nem emelkedik. 

Itt vannak közöttünk, de nem testben. Segítségük a tudatosodás révén nem engedi, hogy a sötétben bolyongjunk. Facebook



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése