2013. november 14., csütörtök

2014 január 31 – 2015 február 18. a Ló éve

Mit hoz a 2014-s év? 

2014-t a javuló gazdasági és morális tendenciákat mutató, a kigyó évét egy gondolkozásra és tettekre sarkalló időszak követ. Az év első hónapjaiban nagyon sok jó ötlet kerülhet felszinre, de a magvalósitásuk április-májusig várathat magára.

Tavasszal extra lendület érkezhet, viszont az energiáinkat nem célszerű elaprózni és sok kisebb dologra használni.Jobb, ha egyszerre mindig csak egy fologra öszpontositunk, de arra teljes egészében koncentrálni. Nagy álmok ideje lehet a 2014-s kinai újév és igazán hatásosan tudunk dolgainkra hatni, de nem szabad szeleburdin elhamarkodni semmit. 

Az lelki egyensúly és az egészség kerül most a középpontba és senkinek nem előnyös, ha ezeket elhanyagolja. Ha az egészségünkkel gond van, akkor minden más terület nehézzé válik, ezt kell most szem elött tartani. Az emberi kapcsolatokkal 2014 nem fog kiméletesen bánni és az eleve instabil kapcsolatok nagy valószinűséggel véglegesen megszakadhatnak. Jól jöhet ez a dolog azoknak, akik már régóta szeretnének valamilyen kapcsolatot beszüntetni, de eddig elodázták a döntést. Nyár végén - augusztustól azonban minden kezdődő párkapcsolatnak lehetősége nyilik többszörös tartósságraés az elmélyülésre. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése