2013. október 26., szombat

. A csendességben él bennünk Isten

Az élet lüktetésében, a pörgésben oly sokan szeretnek részt venni. Elfelejtették Isten csendjét. Pedig tudnotok kell, hogy fontosabb a befelé figyelés. A csendességben él bennünk Isten. A mélységben, a középpontban mindig csend van. A figyelmetek mégis a durva anyagi világ felé fordul. Engeditek, hogy magával ragadjon. Sőt bele folytok és viszitek magatokkal haza, majd otthon is engeditek, hogy a káosz uralkodjon.

Nem a bensőtökbe fordultok ahol a csend van hanem elfogadjátok a zűrzavart. Majd keresitek a benső csendjét és azt érzitek elvesztettétek, Isten elhagyott. Pedig ott van csak a mindennapok terhe elfelejteti veletek őt. A démon azon munkálkodik, hogy így legyen. Ő legyen az ki magával ragad és megtart a káoszban. Ami nem építő jellegű. Nem fejlődsz tőle. Nem leszel általa több.

Ha azt érzed magadra maradtál, Isten elhagyott, az jó mert a belsőt keresed. Megtalálod, csak ne sajnáld magad. Keresd ott bent mert ott van. Soha nem hagyott el. Te sem hagytad el csak a káosz lekötötte a figyelmed. Folyton folyvást ezen igyekszik a démon és te hagyod, hogy hasson rád. Ne engedd meg magadnak a befolyását. Bármit látsz a pulzusod se emelkedjen egy kicsit sem, mert az erő még nagyobb hatást keres amivel elkápráztasson.

Ne engedd meg a ráhatást önmagadra még akkor sem ha piros hó esik. Őrizd meg a belső csendet. Akkor fog a tér is körülötted elcsendesedni, mert nem rémüldözöl, nem tapsolsz az előadáson, csak csendben vagy. A csendesség melyet engedsz kiáradni magadból elhozza az igazi boldog életet. Ha a rossz erő körbe vesz és te benne élsz a csendben, nem lesz rajtad hatalma. Ereje nem töri meg a te csendedet és nem győz le téged.

Az emberek örökké jajveszékelnek és jön a baj. Mintha hívnák a bajt. Sőt bajt a bajra. Hol van a belső csendetek? Hol van a hitetek ami megóvott volna a bajtól? Miért hiszitek el a rosszat előbb mint a jót? Ha nem hiszed a rosszat, nem jön. Ne csak egy napig tartsd meg a hitet, és ne hidd azt hogy rögtön jutalom jár érte. Egész életedben őrizd a hitet és a csendet és a jutalmad, a boldog időszakod is eljön mert a hited gyümölcse lesz az. Te magad köszönd meg magadnak. Te őrizted a belső csendet mely testedben szétáradt, amely viszont őrizte a te világodat hogy a bőség mindennapi vendéged legyen. Isten nálad vett ki egy szobát.






(Ursinyi Júlianna Ágnes)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése