2013. október 21., hétfő

Az Igazi Valóságteremtés - 3. rész - Hogyan viszonyuljunk a negatív emberekhez?

New Age-es állítás:
„Megváltoztathatod a gonosz lényeket azzal, hogy szeretetet küldesz nekik.”

Mivel van szabad akaratuk, a fejlett negatív lények eldönthetik, hogy elfogadják-e a szeretetedet vagy sem, és nagy általánosságban nem engedik meg, hogy hatással legyen rájuk. Ezzel próbálkozni egy negatív lény megváltoztatására olyan, mintha egy embernek néhány pohár vizet adnál, majd arra kérnéd, hogy fojtsa bele magát.

 Ez az elküldött szeretet gyakran annyira torz lehet (a szeretet jelentésének félreértelmezéséből adódóan), hogy frekvenciája a negatív lények által fogyasztható tartományba eshet.* Az, hogy ezeknek a lényeknek milyen érzelem számít táplálékforrásnak, nem az érzelem fajtájától függ, sokkal inkább attól, hogy az érzelem tudatosságon alapul-e vagy tudatlanságon. A tudatlanságból fakadó együttérzés és részvét jobb tápláléknak számít, mint például a jogos düh.

A tudásból származó együttérzés és részvét a szeretet olyan lények számára való küldését jelenti, akik még nem választottak polaritást, akik a szenvedésükből kifolyólag kérték és elfogadják a küldött szeretetet - erre szomjaznak. Tisztánlátás és tapasztalat kell bármilyen együttérző, jószívű embernek ahhoz, hogy tudja, mikor melyik esettel van dolga. Néha energiavámpírok színlelt nyomorúsággal energiát lopnak a könyörületes emberektől. Az ilyen embereknek adott szeretet az energiáid elszívását eredményezi (pl. jó példa erre az álkoldusok és akik azt állítják, hogy társadalmilag hasznos szerveztek számára gyűjtenek, közben meg a saját zsebükbe megy a pénz [pénz = a saját energiáid és lehetőségeid átkonvertálva] vagy aki szeret sokat panaszkodni és szereti sajnáltatni magát – ahova a figyelem összpontosul, oda áramlik az energia).

Bármi legyen is a helyzet, egy biztos: azok az erők, akiket általánosságban „gonosznak” neveznek, saját maguk választották a polaritásukat, és ezen nem lehet változtatni. Megérteni lehet csak őket, ami erőt ad a szemlélőnek ahelyett, hogy az megpróbálna a szabad akarata ellenére megváltoztatni valakit.

Szóval kedvesnek lenni a gonoszhoz, megmutatni, hogyan kell pozitívan viselkedni, szeretetet és fényt küldeni neki, nagylelkűen viselkedni vele bukással végződik számodra, a célpontod számára pedig egy teli hassal. A negatív erők nem a pozitívak szabályai szerint játszanak, náluk nincs tisztelet és empátia.

Nem változtathatod meg a gonoszt, csupán segíteni tudod a fejlődését. Igen, a negatív erők is a fejlődés útját járják. Ugyanúgy a Teremtő felé fejlődnek, ahogyan te is. Az egyetlen különbség, hogy ők a Teremtő alvó része felé fejlődnek, az anyag, a bezárt szabad akarat és a determinisztikusság felé.

Ha már nem tudod megváltoztatni a negatív lényeket (csupán megmutathatod nekik a változás lehetőségét és rájuk hagyhatod, hogy ezt az utat választják-e), legalább segíteni tudsz nekik a fejlődésben, ami által te magad is fejlődsz. Ez úgy érhető el, hogy felelősségteljesen viselkedsz, és nem „táplálod” őket. Megtanulod, hogyan védd meg jobban magad, ők pedig megtanulják, hogyan támadják meg ügyesebben a célpontjaikat.

A negatív hierarchia tagjai folyamatos versengéssel, trükkökkel, manipulációval, zsarolással és erőszakkal kényszerítik egymást a fejlődésre. A pozitív hálózatban lévők egymást segítve fejlődnek kreativitás, könyörületesség, tanítás, megosztás által.

A pozitív lét két tulajdonságot foglal magában: az ember megtanulta, hogyan éljen harmonikus kapcsolatban más pozitív emberekkel, és megtanulta, hogy éberen és elővigyázatosan kezelje az ellenkező polaritást.


És itt gyökerezik a „Te Teremted a Saját Valóságod” hitrendszer másik hibája, az elképzelés, hogy minden „szeretet és fény”, és semmi mást nem kell csinálnunk, csak cukormázas gondolatokkal, rózsaszín szemüvegen keresztül kell nézni a világot, és minden rendben lesz. A félrevezetés egyik aspektusa a hiányzó információ. A New Age-esek csak az egyenlet egyik felét tanulják meg. A keresztényeknek ugyanezt tanítják a „tartsd oda a másik orcádat is” gondolattal, ami az eredeti tanítás értelmének kiforgatása.**

Az egyenletnek az a fele, melynek birtokában vannak, tartalmazza a kreativitás, könyörületesség, tanítás, stb. ideáljait, viszont mikor negatív erőkkel kerülnek szembe, tudatlan és védtelen bárányokká válnak. Ezzel a negatív lények számolnak is, mivel ez megkönnyíti számukra a célpont energiaforrásként való használatát és irányítását.

Amikor ellentétes polaritások kapcsolatba lépnek, problémák adódhatnak abból, ha a pozitív úgy kezeli a negatívat, mintha ő is pozitív lenne. A pozitív polaritás nem azt jelenti, hogy szépen és rendesen kell viselkedni mindenkivel, hanem magában foglalja a negativitás táplálásának elutasítását – a pozitív lét a negatív táplálásának az elutasítását jelenti. A saját polaritásodtól függetlenül, az egyetlen dolog, amiből a negatív lény tanulni fog, az a manipulációjával és támadásaival szemben való ellenállás.

Ha negatív polaritású lennél, gyakran kezdeményeznél támadást egy nálad gyengébb lény ellen, de ha pozitív vagy, csak az önvédelem érdekében cselekszel, és soha nem provokálsz, csupán reagálsz, ha egy másik lény egy agresszív cselekedettel a reakciódat „kéri” (hogy tanulhasson).

A legjobb módja a negatív kezelésének a pozitív által, hogy az nem táplálja őket, hogy csak ellenséges „kérésre” reagál, hogy szembeszáll velük, de bölcsen választja meg az ütközeteket. A negatívat pozitívként kezelve csak tovább táplálod őket, és előbb-utóbb kiégsz.

Ez felfedi a sötét oldal egy újabb trükkjét: az ellenséges lény azt az illúziót kelti, hogy ugyanúgy pozitív, mint a célpontja. Bizonyos energiavámpírok (a pszichopaták is, százból 3-5 ember) a célpont személyiségét tükrözik vissza (ezzel elnyerve a bizalmukat és szeretetüket, amivel később persze visszaélnek).

Ez a spirituális álcázás egy módja. A célpont szabad utat nyit a manipulálásnak és energiái elszívásának, és mivel ezeknek a lényeknek a magatartása gyakran ellentmond a célpont által elvártnak, ez a célpont elméjében pszichológiai feszültséget eredményez, amivel még több elszívható energiát generál, amit aztán a támadó elfogyaszthat.

Az ilyen emberekkel szemben a védekezés a valós személyiségük felismerésén alapul, ami után változtatni tudunk a velük szembeni hozzáállásunkon, érzelmeinken, cselekedeteinken. Mivel kevésbé fejlettek, mint a célpontjaik, a tudás/tudatosság gyakran nagyon jól működik passzív védelemként ellenük. Ha ez mégse működne, akkor a szabad akaratot használva aktívan fel kell lépni ellenük, és szépen megfogalmazva, a „helyükre kell tenni őket”.


Megjegyzés: a vámpír szó hallatán mindenkinek egy vérszívó lény ugrik be hatalmas szemfogakkal, és a legendák (és filmek) arról szólnak, hogy akit megharapnak, abból is vámpír lesz. Ez az energiavámpír-jelenség fizikai világra lefordított metaforája. Aki egy energiavámpír áldozatául esik, annak a kimerült, elszívott energiáit muszáj valahonnan feltöltenie, és ennek egy gyors módja a másoktól való elszívás - így az áldozat maga is energiavámpírrá válhat, bár a legtöbb esetben ez nem tudatosan történik.

Hatásos védekezési mód ez ellen a kezek és a lábak keresztbe tétele. Ez a védekezés, elzárkózás tudatalatti jele a test nyelvére lefordítva. Ez fordítva is működik - ha tudatosan csinálja valaki, azzal hat a tudatalattijára, ami védekező módba kerül.

* A testetlen lények, pl. asztrálvámpírok vagy a magasabb dimenziókban élő negatív lények energiákkal táplálkoznak, amik lehetnek érzelmi energiák is. Ezért van az, hogy kórházak, stadionok és csaták felett gyakran látnak UFO-kat. A felszabaduló energiákat gyűjtik be, de nem mindegy, hogy annak milyen frekvenciája van - csak bizonyos frekvenciák megfelelőek nekik, ami általában szenvedést, csalódottságot és félelmet jelent. De ugyanúgy az ember is lehet energiavámpír - aki élvezi a másik szenvedését, saját maga dominanciáját, másoktól szív el életenergiát.

** Eredetileg a szeretetet jelképezte, de eltorzítása után a gyengeség és behódolás jelképe lett.montalk.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése