2013. október 5., szombat

A 12-es sorsfordító

1. A világegyetemben egyetlen állandó dolog van: a változás. (Duálisan: változás - egyensúly duál pár). A változás Isten szándékát valósítja meg. Az Isteni szellem a változást törvények közbeiktatásával végzi. Az élet 7 törvénye alkotják azt a szabályzó kört, melyeket az egyensúlytörvény felügyel. Az élet 7 törvénye: A tiszta lehetségesség törvénye; Az Adás törvénye; Az Ok és okozat törvénye; A Legkisebb erőfeszítés törvénye; A Szándék és vágy törvénye; Az Elkülönülés törvénye; Az Élet céljának törvénye. A törvények nem tudása nem mentesít a következmények alól!
2. Minden Isten! Isten energia! Minden energia!
3. Isten szándékának hét arca van: a teremtőképesség, a jóság, a szeretet, a szépség, a terjeszkedés, a korlátlan bőség, és a fogékonyság arca.(Bővebben: Dr.Wayne W. Dyer: A szándék hatalma.)
4. A Fizikai világegyetem Duális és Holisztikus. Egy variációtér, amely végtelen, és a sors szektorai alkotják. Te választhatsz sorsot, vagy kiharcolsz egy sorsot. Már ez maga is választás! Egy negatív Fizikai Világegyetemben szinte minden és mindenki a harcot válassza. Minden, ami a Fizikai Világegyetemben megnyilvánul, energiák harca, a még több energia megszerzéséért. Ez a harc tudat alatt és álcázott formában folyik.
5. A Fizikai Világegyetemben a (változás, és) az egyensúly törvénye a legalapvetőbb törvény, minden más törvény, így a vonzás törvénye is ezt szolgálja. Valószínűleg ez az ellensúly, amely a Fizikai Világegyetem dinamikus stabilitását biztosítja.
6. Az energia a pozitívból megy a negatívba. A mentális energia áramlása soha nem tudatos, mindig tudat alatt történik. Mindenki játszótárs, szükséged van másokra, mert energiaáramlás nélkül halott vagy, és nem is tudsz róla!
7. A pozitív energia átadása önként, szeretet által vezérelve történik. A negatív energia átadása mindig az egyensúlytörvény kényszerítő ereje hatására történik. A negatív energia jelenléte mindig többletpotenciál termeléshez vezet.
8. A szándék hatalma megvalósítja álmaidat. A belső szándék erőlködik, a külső szándék kiválassza a variációtér szektoraiból, amit jónak tart, és ennek megfelelően cselekszik. A vágy és a hit hatalma negatív többletpotenciál termeléshez vezet. A többletpotenciál termelése az a feszültség, amit – tudat alatt - a gondolati energia indukál az egyensúlytörvény végrehajtásához, és amely mindig, minden esetben ellened dolgozik.
9. Állandóan ingák között vagy, (Az ingákról itt, később kimerítően lesz szó.) Ezek szervezetek, és egyes emberek egyaránt. Ismerd fel közülük az egészségtelen energiavámpírt! De nehogy haragudj rá, mert ő is azért került melléd, hogy tükörként segítsen neked! A vonzás törvénye tette melléd játszótársnak, hogy tükrében meglásd önmagad! Nincsenek ellenségek, csak játszótársak vannak! A legrosszabb, amit ilyenkor egyesek tesznek, hogy légüres térbe menekülnek. Ne tedd, mert nincs élet a vákuumban és te nem azért van itt, hogy vákuumban élj! Inkább keress egy olyan kevésbé negatív ingát, amely az elrabolt energiád nagy részét visszaadja neked. Ez a legjobb energiacsere, amelyre számíthatsz, mert minden inga a te energiádból él, de nem mindegy, hogy mekkora részt forgat vissza neked.
10. Ha szemét megy be, akkor csak szemét tud kijönni! Gondoskodj pozitív forrásról (Könyvek, CD-k, találkozók.) saját magad számára, amelyből energiarablás nélkül feltöltődhetsz, és tarts magadra nézve egészséges távolságot az energiavámpírokkal szemben, jogos önvédelemből. És cselekedj kifogástalanul! Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mindenki játszótárs, és nincsenek véletlenek! Azt kaptad, amit tudat alatt kértél! Mindig te kérted, amit kaptál! Légy a hála állapotában!
11. Tanulj meg, hogyan ússz az árral! Isten szándéka szerint - az élet nem küzdelem! Isten mosolya a nagybetűs ÉLETED, a tiszta víz, a tiszta levegő, a napsugár, szellő cirógatása, a virágok illata és a csend, ingyen vannak, és feltétel nélkül. Isten a szeretet! Tanuld meg értékelni!
12. Energiafeleslegedet feltétel nélküli szeretet formájában, megkülönböztetés nélkül adjad, ahogyan a nap süt.(Egyformán süt „igazakra és hamisakra.”)
TIBOR

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése