2013. szeptember 24., kedd

LÉLEKSIMOGATÓ-TANÁCSADÁS










Vannak olyan szakaszai életünknek amikor olyan dolgok történnek velünk amit az ismerőseinkkel nem szívesen beszélünk meg ,kérünk tanácsot. De annyira ki akarna belőlünk törni a fájdalom
Ebből a gondolatból kiindulva hoztuk létre a lélekemelő ,segítő
konzultációnkat.(amiben lehet egy alkalmas,vagy ha kéred több lépcsős lélekemelés)
És mivel sokan azzal a kéréssel fordultatok hozzánk hogy hirtelen történik veletek valami ,akkor jól jönne nektek ha skypon tudnánk beszélni pár szót vagy ,kibeszélni magatokból ami annyira fáj a lelketeknek.
Bele képzeltük magunk ebbe a helyzetbe . És Jöhettek személyesen stúdiónkban,vagy a skypon is a ti kérésetekre rendelkezésetekre állunk,kérhettek skyp beszélgetésre is időpontot,az emailcímónkőn az árakról és időpontokról. EGY ALKALOM 45 PERC ÉS MOST AKCIÓNKBAN ,KEDVEZŐ KUPONOS ÁRON JELENTKEZHETSZ  2013. Október 24-ig .
És most te képzeld bele ebbe a helyzetbe magad ,valami történik veletek úgy elmondanátok valakinek.
Elképzelhetsz egy virtuális parkot ahol leülünk és kiöntöd a LELKED,AZ életről beszélünk.  Elmeséled nekem  a gondjaidat, gondolkodunk az élet értelméről és rájövünk, a megoldásra hogy sokszor minden erőnkre szükség van ahhoz, hogy túléljük a mát, a holnap reményében.

Rájövünk, hogy mindennapjaink taposómalommá váltak, és mi észrevétlen elvesztünk bennük.  Megjelenik egy közös kérdés: vajon mi az oka annak, hogy itt tartunk? Megkeressük a választ ,és segítünk egy szebb élet kialakításában,az első lépést megtesszük,és felépítjük lépésről lépésre.
Megmutatjuk neked a tudatos élet felé vezető utat.

Ha nyitott szemmel élsz, láthatod, hogy mennyire lényeges lenne, hogy az elme alaposan megújuljon, hisz a mostani válság nem más, mint a tudatosság, az elme válsága. Élethelyzetünk az elme válságának manifesztálódása. Ez tény. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat, nem fogadhatja el azokat a tanításokat, dogmákat, melyek ezekre épülnek.

 A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is,EGY TELJES ÁTALAKULÁS KULCSÁT ADJUK A KEZEDBE. Nincs más út. Te döntöd el, hogy menekülsz még, vagy szabaddá válsz. Te döntöd el,  hiedelmek, hagyományok, mellébeszélések mögé menekülsz, vagy felfedezed a látható világ mögötti valóságot!

 Ha elérjük hogy NYISD KI A SZÍVED . Ha felmered vállalni az érzékenységet, azonnal megérint az összes nyomorúság, fájdalom, szenvedés, agresszió, hatalom és uralkodási vágy, vagy az állandóan jelenlévő konfliktus ,rossz párkapcsolat,rossz anyagi körülmények,munka -család problémák..és még sorolhatnám.

 Ha tényleg őszinte vagy, megláthatod, semmit sem változtunk. Még mindig erőszakosak vagyunk, elnyomók, uralkodók, kapzsik, önteltek és csak ábrándokat kergetünk egy jobb világ reményében. Egy helybe topogunk, és mindaz amit változásnak hiszünk, nem más mint az elme köpönyegforgatása. Élethelyzetünk az elme válságának illeszkedése. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat. A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is.

Minden más, csak menekülés önmagunk elől...Vállald hogy szép életet élhess akár holnaptól.

Ezt olvassátok el:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/ha-nem-dobod-el-szemelyisegedet-akkor.html

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése