2013. június 10., hétfő

Angyalporszívó

Az angyalporszívó egy hatásos technika, hogy eltávolítsuk a negatív energiát a testből és aurából

1. Összpontosíts arra a problémára, amit szeretnél átalakítani. Ez lehet testednek olyan része, melynek gyógyulásra van szüksége; lehet egy gondolat, érzés vagy emlék; valamilyen anyagi vagy gondolati egyensúlyhiány.
2. Hunyd be a szemedet és menj a dolog mélyére, melyet el akarsz engedni. Ne félj attól, hogy elmerülsz a fájdalomban vagy félelemben. Minél valóságosabban érzed, annál könnyebben, annál teljesebben tudod majd elengedni. Azt is tudnod kell, hogy megszabadulhatsz az önmagaddal szemben táplált ítélkezéstől is, attól az érzéstől, hogy úgy érzed, valami nincs rendben veled.
3. Szólítsd Mihály Arkangyalt A következő lépésben lásd, hogy Mihály megjelenik fölötted. Hagyd, hogy ez a kép egyre erősebbé és erősebbé váljon. Érezd az arkangyal szeretetét és törődését.
4. Vedd észre, hogy arkangyal valami furcsát tart a kezében. Ez egy olyan fajta arany fényű energetikai "porszívó", mely a negatív energia kitisztítására szolgál és helyre állítja az egyensúlytalan energia szálakat. Alakja hasonlatos lehet egy igazi porszívóéhoz, de lehet teljesen másmilyen is. Bármilyen alakúnak, színűnek képzelheted, hagyd, hogy fantáziád szabadon szárnyaljon. Azt is megteheted, hogy minden alkalommal másmilyennek látod. Fontos, hogy legyen egy beszívó része, és tartalmazzon egy igen erős mágnes készletet is. Ezek egyenesítik ki a beszívott, elhajolt energiarészecskéket, s azután a szerkezet hátsó részén kilövik.
5. Mihály arkangyal egyik kezében a gépet tartja, a másik kezében pedig annak csövét. A cső végén szívófej van. Lassan testedre irányítja a szívófejet; elmédre vagy érzéseidre, de megcélozhatja finom testedet is, attól függően, hol van szükséged tisztításra.
6. Miközben a szívófejet arra a helyre, azon gondolataidra vagy érzésedre irányítja, melyeket el akarsz engedni, vagy meg akarsz gyógyítani, érezd és lásd, hogy negatív energiarészecskéket szív ki belőled, ezek eltűnnek a szerkezet csövében, és a gép belsejébe kerülnek. Ott bent átalakulnak, ezután pedig a gép hátulján csodálatosan ragyogó tiszta és egyenes fényfolyamként távoznak.
7. Érezd, hogy megszűnik benned a fájdalom, a szomorúság vagy a zavarodottság. Most lélegezz mélyebben. Hagyd, hogy egészen könnyűnek és szabadnak érzed magad.
8. Ha már hosszú ideje hordoztad magadban ezt az elhajolt energiát, az is sok időbe telhet, amíg sikerül kiszippantani. Lehet, hogy meg kell ismételned ezt a folyamatot.
9. Ha úgy érzed, végeztél, mondj köszönetet Mihály Arkangyalodnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése