2013. június 10., hétfő

ANGYALLIFT


ANGYALLIFT



Egy módszer arra, hogy angyaloddal repülj az álmok világába



1. Hunyd be a szemed és érezd, hogy nemsokára elalszol. Lassan és könnyedén lélegzel.

2. Hagyd, hogy a nyakad ellazuljon. Hagyd, hogy a vállaid ellazuljanak. Érezd, hogy az egész tested laza. Fejed tetejétől a lábad ujjáig érezd, hogy az egész testedből eltűnik minden feszültség.

3. Most láss gondolatban magad előtt egy hosszú-hosszú folyosót. Ragyogó fény alkotja a folyosó padlóját és falait. Lásd ezt a fényt és saját magadat, amit lassan sétálsz ezen a sugárzó folyosón, angyalod melletted lépdel.

4. A folyosó végén egy díszkapu fénye pislákol. Ott van a bejárat az angyalok liftjébe. Amint angyaloddal közelebb értek, az ajtó lassan kinyílik.

5. Angyalod egyik szárnyával befedi hátadat, majd kéz a kézben mindketten beléptek a liftbe. A liftben testedet a lehető legtisztább fény fürdeti. Megnyugtatja egész testedet, és beáramlik minden részedbe, minden egyes sejtedbe.

6. Figyel, ahogy angyalod szárnya végével megnyom egy gombot az ajtó melletti táblán.

7. A liftajtó lassan becsukódik. A fényben fürödve angyaloddal lassan az álmok birodalmába emelkedtek.

8. Ha valamilyen megerősítést akarsz mondani, akkor azt most mondd el néhányszor egymás után, igen lassan.

9. Ha valamilyen konkrét kérdést akarsz feltenni angyalodnak, vagy egy bizonyos álom magját akarod elültetni, akkor annak most van itt az ideje.

10. Újra figyeld légzésedet. Érezd, hogy nemsokára elszenderedsz. Angyaloddal mozogtok feljebb, egyre feljebb az álmok világába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése