2013. június 10., hétfő

ANGYALOK AZ OTTHON MELEGÉÉRT


Deusel angyal felel az otthon melegéért

Ő vigyázza a lelki békénket, és ügyel arra, hogy mindig a megfelelő hangnemben szólhassunk egymáshoz. Ne hidd, hogy ő akkor lép az életedbe, amikor saját családot alapítasz! Ő már akkor kiterjeszti feléd védő szárnyait, amikor először emel át édesanyád az otthont jelentő lakás ajtaján. Emlékezz erre, mikor hazaérsz és mielőtt a kulcsot elfordítod a zárban, suttogd el Deuselnek a kérésedet: „Deusel, kérlek, segíts az ajtón innen hagyni mindazt a rosszat, amit magamban hordok, és veszélyeztetné a család nyugalmát és otthonom melegét! ” Majd lépj be az ajtón és mosolyogj, a gondok holnapra ott várnak, ahol hagytad őket, de lényegesen kisebbek lesznek, hiszen te időközben feltöltődtél az otthon melegénél!
Hestiel angyal kapta azt a feladatot a Teremtőtől, hogy segítsen elsimítani a mindennapok konfliktusait

Elkerülhetetlen, hogy némely napokon az otthon melege a gyerekek zajától, a pasid szanaszét hagyott alsónadrágjaitól, és a rád váró, vendégségre készülő nyomástól szétfoszlik, az otthon egy, a pokol tüzén melegedő kukta fazékhoz hasonló időzített bombává válik. Ilyenkor bizony a szép szó semmit sem ér, a hangos pedig csak ront a helyzeten!
Ülj le a kupi közepén egy csésze teával, és kérd Hestielt, hogy adjon türelmet ahhoz, hogy a többiek is észrevegyék: az otthon a szeretet összetartó erejétől válik meleg fészekké. Várd, amíg a gyerekek kíváncsian melléd sereglenek, és rájuk ragad a Hestieltől kapott nyugalmad, majd vedd szépen rá őket, hogy osztozzanak a feladataidban. Aki egy ilyen feladatot megold, az békében él önmagával, és képes ezt kiterjeszteni szeretteire is
Simiel angyal nyújt vigaszt, ha partnereddel elsimíthatatlannak tűnő problémákkal kell meg küzdenetek

Az együttélés, a legnagyobb próbatétel életünk során. Jól csinálni szinte lehetetlen, hiszen az önmegvalósítás, az önfeláldozás folyamatosan egymáson felülkerekedve vívódik bennünk. A szerelem multával a megszokás nélkülözhetetlennek tűnő biztonságérzetté szelídül, és folytonos vívódást eredményez. Simiel kérésedre apró jelekkel rávilágít arra, hogyan tehetitek újra harmonikussá a kapcsolatotokat. Fordulj hozzá, ha tudod, hogy életed párja a tökéletes partner számodra. Ebben az esetben nincs más teendőd, mint megkeresni a probléma gyökerét. Kérd Simielt, adjon útmutatást arra, hogyan változtass a megszokásaitokon, hogy megint örömmel tekints a másik feledre.


Ne feledd, fordulj, bizalommal segítő angyalaid felé! Kérd a segítségüket, de mindig pontosan fogalmazz! Ha beteljesültek vágyaid, vagy felismerted a neked küldött jelet, akkor állj meg egy pillanatra, és gondolj rájuk szeretettel, köszönd meg a segítségüket!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése