2013. június 10., hétfő

Angyalaid a harmonikus életért


atosítsd magadban, hogy angyali segítőid nem azért figyelik lépteidet, hogy a nagy bajokból rángassanak ki, hanem azért, hogy ne történjenek nagyobb bajok veled. Ha hiszel és bízol bennük, akkor megsokszorozzák az erődet és vígan járhatsz utadon, lesz erőd éppen elég ahhoz, hogy megéld a rád váró csodát és osztozz velük a tőlük kapott örömben!
Ha életedben szükséges a változás…

Verchiel angyal lehet segítségedre ebben. Ha már tudod, hogy változásra vágysz, esetleg azt is megfogalmaztad miben, akkor fordulj hozzá bátran. Ő az, aki utat mutat, ha az életkörülményeiden, esetleg az életmódodon kell változtatnod.

De akkor is, ha úgy érzed, az ő tudása kell ahhoz, hogy vissza találj életfeladatodhoz.

Egy kék papírra írd fel azt, amiről szeretnél leszokni, amiben szeretnél valami változást elérni. Azt az óhajodat, amiben a segítségét kéred. Majd hajtsd össze és tedd az angyaloltárra, tartsd ott addig, míg a változás szelét megérzed. Ekkor tedd a papírt abba dobozba, amelyben az angyalokkal közös emlékeidet őrzöd és tartsd meg az új szokásodat, míg eléred, amire vágytál. Ne feledd, az angyalok nem kívánságokat teljesítenek, hanem segítenek abban, hogy megvalósítsd az álmaidat. Dolgozz keményen a sikerért, ezzel hálálhatod meg legjobban, hogy felkarolnak téged.
Ha egy kis szerencsére van szükséged…

Sokan vagyunk olyan szerencsések, hogy nem kell nagyobb problémák megoldásához segítséget kérnünk. Ha az életed nyugodt és biztonságos mederben zajlik, akkor is sóvároghatsz egy kis szerencséért, valami bizsergető kis boldogságért. Asinel siet azok segítségére, akik nem bízzák a véletlenre a szerencséjüket. Kérd őt bátran, hogy segítsen, amikor egy zsúfolt parkolóban helyet keresel magadnak. De gondolj rá jó szívvel és bizalommal, ha sorsjegyet választasz. És őt hívd segítségül, ha a boldogságodat szeretnéd teljesebbé tenni. Ne szégyelld, ha egy nyári ruha után sóvárogsz, és az hiányzik csak a boldogságodhoz. Asinel megmutatja az utat, hogy szerezd meg magadnak. De aztán tündökölj, hódíts benne, és gondolj hálás szívvel rá, amiért nem hagyott cserben. Hiába, az élet apró örömei az élet showja!
Audachiel az igazság és igazságosság angyala

Ahogyan az apró örömök, úgy a bosszantó apróságok is kihatnak mindennapjainkra, egy rosszindulatú szomszéd, egy áskálódó munkatárs igencsak megnehezítheti, hogy kiegyensúlyozottak maradjunk. Csoda, ha ilyen helyzetekben az ember segítség nélkül higgadt tud maradni, és nagyobb vita nélkül képes megvédeni az igazát. Az sem könnyű, hogy ilyen helyzetekben felülkerekedjünk a problémán és kedves szóval, a perlekedő vitapartnert képesek legyünk lecsendesíteni… Audachiel közbenjárásával enyhíthetünk ezeken a problémákon. Kérd őt, és elkerülheted a sokszor igaztalan vádakat, vagy a rosszindulatú áskálódásokat. Kérd, hogy segítsen megérteni a téged támadó igazi problémáját és így sikeresen lefegyverezheted. Audachiel az igazság és igazságosság angyala sikerre viszi peres ügyeidet is.
Samuel az egészség és pihenés angyala

Persze angyalaink nem csak apró-cseprő gondjaink megoldásához nyújtanak segítő kezet. Ha okosak vagyunk, abban is mellettünk állnak, hogy a bajok elkerüljenek minket. A legtöbb baj forrása a stressz, a pihenés a regenerálódás hiánya. Samuel az egészség és pihenés angyala - hozzá fordulhatsz, ha egészségeddel vannak problémák, de akkor is, ha érzed a stressz első jeleit és pihenni vágysz. Álmodd meg, kérd a segítségét és tervezz meg egy hosszú hétvégét. Segíteni fog abban, hogy megvalósuljon az álmod.

Azt mondják, ha imádság közben rózsa illatot érzel, angyal van a közeledben - fordíts a dolgon egyet és tégy legalább egy szál rózsát a közeledbe, ha Samuelt kéred, segítsen…

Soha nem árt angyalaid kedvében járni, és főként megköszönni a segítségüket, ha helyre áll a rend és harmónia életedben, mert sokban az ő közbenjárásuknak köszönheted.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése