2013. június 10., hétfő

ANGYALLEVÉL

Hogyan írjunk angyallevelet?

Gyakorlati útmutatónk segít, hogyan írj személyes levelet angyalodnak. Nyomtasd ki angyallevelünket, olvasd el figyelmesen iránymutatásainkat, majd töltsd ki a hiányzó részeket.

Angyallevél ................................................................ Magasabb Énjének

Szeretettel kézbesítve Isten Angyalai által

Kedves ................................................!

Ezt a levelet azzal a céllal írom, hogy véget vessünk a közöttünk lévő haszontalan, haragot és szomorúságot kiváltó ügyeknek, és mindketten továbbléphessünk egy kölcsönösen nagyobb örömet hozó kapcsolat felé. Tudom, hogy mindkettőnk Magasabb Énje ennek az eredménynek az elérése érdekében munkálkodik.

Méltányolom a következőket:
(ide a kettőtök közötti kellemes élmények részleteit írd le)






Mérges vagyok a következők miatt:
(ide a kettőtök közötti kellemetlen élmények részleteit írd le)






Mindkettőnknek a következőket kívánom:
(ide azt az eredményt írd le, amit el szeretnél érni kettőtök között - és amely mindkettőtök számára előnyös lenne a vitában)






A bennem élő Szellem megbocsát neked minden köztünk lévő rosszindulatért, félreértésért, haragért és gyűlöletért. A benned élő Szellem megbocsát nekem minden köztünk lévő rosszindulatért, félreértésért, haragért és gyűlöletért. Szabad vagy, hogy önmagad lehess; és én is szabad vagyok, hogy önmagam lehessek. Minden tisztázódik közöttünk most és mindörökre. Ámen.

Aláírás:. ........................................................


Most hajtsd össze a levelet, és címezd meg az adott személynek (vagy helyzetnek). Két héten keresztül tartsd a levelet valamilyen különleges helyen. Ösztönöd meg fogja súgni, amikor a levél elment a címzettnek. Ezután égesd el a papírt - ezzel felszabadítod annak energiáját az Isteni irányába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése