2013. június 10., hétfő

ANGYAL SZÍNKERÉK


Az angyali színkerék elkészítése nem igényel művészi képességeket. Az ábra megrajzolása nagyon egyszerű. Nem kell hozzá más, mint néhány színes ceruza, vagy filctoll egy kartonlap, egy körzős és vonalzók. Mielőtt belefogsz a rajzolásba, készíts egy listát azokról a dolgokról, melyeken szeretnél javítani az életedben, majd válaszd ki közülük a négy legfontosabbat. Ezután keress a témák megvalósításához olyan angyalokat, akiket szeretnél bevonni a mágiádba.


Így készül az ábra


Körző segítségével rajzolj egy kört a kartonlapod közepére, majd ugyanazzal a középponttal egy kisebbet, amely 1-1,5 cm-el kisebb az előzőnél. Ezt követően, vonalzóval oszd fel a kört négy egyenlő méretű cikkre: húzz egy függőleges, és egy vízszintes vonalat.


Most gondold végig, hogy a kéréseidhez mely angyalokat szeretnéd hívni, és milyen színek passzolnak a témáidhoz. Az egy centiméteres sávba kerülnek majd az angyal nevek, a belső részt pedig ki kell színezni, a megfelelő színnel. Ha például gyógyító energiákat szeretnél, akkor a zöldet válaszd, ha egy állásinterjún szeretnél jól szerepelni, akkor a narancssárgát. A színek jelentését segítségképpen, a lecke alján lévő táblázatban megtalálod majd. A négy kérésedet, külön-külön írd be a belső kör valamelyik szeletébe filctollal, a külső szegélybe írd az angyal nevét, majd színezd ki a körcikket a választott színnel. A kör közepére pedig írd fel a saját nevedet. Az alábbi képen láthatod, hogyan kell kinéznie a színkeréknek.


Ha elkészültél, vidd a kereket az angyaloltárodhoz, és helyezd a közepére. Gyújts meg egy gyertyát, vagy egy mécsest és kérd meg az őrangyalodat, hogy áldja meg az angyali színkereket. Majd vedd a kezedbe, és egyesével hívd azokat az angyalokat, akiket a kerékre írtál, és mondd el nekik a kívánságaidat, kéréseidet. Végül mondj nekik köszönetet a segítségükért.

Keresd meg a helyét

Az otthonodban bárhová kiragaszthatod a színkereket, például a hálószobai tükörre, a hűtőre, de az angyaloltárodon is hagyhatod. A lényeg, hogy minden nap lásd. Ha azonban úgy gondolod, hogy a családodból valaki kigúnyol, ha észreveszi, akkor tedd olyan helyre, ahol csak te láthatod. Az angyalok sem szeretik mások negativitását, mint te.

Ha az angyalkerekeden lévő összes kérés teljesült, elérkezett az ideje, hogy megfoszd a kereket a mágikus hatalmától. Vidd az oltárodhoz, és köszönd meg az angyaloknak a segítséget, majd képzeld el, amint a mágia egy aranygolyóvá alakul a papír fölött. Hagyd a mágiát belesüppedni az oltárodba, vagy a földbe. Égesd el a kereket, és szórd a hamut a szélbe.


Meddig várj?


Általában kettő és harminc nap közötti idő kell a kisebb dolgokhoz, harminc és kilencven nap közötti idő a nagyobbakhoz, de nincs erre pontos szabály. Nem jó, ha előre meghatározod az időzítést, mert akkor nem fog működni. Aki mágikus munkát végez, annak türelmet kell tanúsítania. Lehet, hogy ez az időszak nem alkalmas arra, hogy valóra váljon a dolog az életedben, vagy talán hosszabb ideig tart a megvalósítása, mint ahogy eredetileg képzelted. Ne feledd, a mágia a legkisebb ellenállás irányában halad. Ha valamit már hosszú ideje akarsz, akkor annak sok, magad állította korlát, állhat az útjában, például aggodalom, kudarc, kétkedés stb.

Ha mégis úgy érzed, hogy már elég hosszú ideig vártál, de nem történt semmi, akkor vond vissza a mágiát a keréktől és készíts egy másikat, amelyet csak egy kéréshez tervezel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése