2013. június 10., hétfő

Angyali segítség BEFOGADÁSA


Angyali segítség befogadására...





Drága lelkek, fényes létek! Angyalok szólunk most hozzátok, kik veletek a Földön utatokat járjuk.

Tudjátok, angyali seregek vesznek körbe titeket, hogy segítsenek. Egyre több angyal érkezik körétek, hogy rezgéseink segítsenek befogadni az érkező energiákat. De belétek hajlandóság híján nem tud lépni a kellő energia, mert nem tudván, ezt elutasítjátok.

Apró figyelmeztetések, sugallatok, jelek útján adjuk értésetekre jelenlétünket. Figyeljetek magatokba, s magatok köré. Szükségetek van erőitekre, hogy azt magatokba építve továbbléphessetek.

Segítsetek nekünk figyelmetekkel és befogadásotokkal, hogy tehessük azt, miért idejöttünk. Engedjétek be rezgéseinket, hogy a tiéteket így behangolhassuk és befogadóvá alakítsuk.

Minden erő, mit kaptok a Teljesség felé vezet benneteket. Segítségetekre válik, ha az Akarattal együttműködtök. Harmónia és békesség vesz körbe benneteket, s ezt sugározzuk rátok folyamatosan.

Ha nem zárnátok le magatok körül a teret, s érzelmi páncélotokat engednétek lefejteni, megéreznétek, mert hozzátok férne. Átjárna és feltöltene titeket.

Ezért most egy olyan imát adunk nektek, mi feloldja ezt a falat körülöttetek, s behívja angyali erőinket, mivel segítünk, harmonizálunk benneteket.

Meglátjátok, ezután jobban észreveszitek majd jeleinket és figyelmeztetéseinket, miket eddig a véletlenre fogtatok.

Az imát szívből, s teljes akaratotokból mondjátok el, mert biztosak lehettek benne, itt vagyunk és meghalljuk:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése