2013. június 10., hétfő

Angyalbehívó Meditácíó


Válasszunk ki a lakásban egy csendes helyet, ahol senki sem zavarhat meg bennünket, senki sem nyit ránk! Kapcsoljuk ki a mobiltelefonunkat!
Válasszuk ki a meghívott angyalunkhoz illő színű gyertyát! Gyújtsuk meg!
Tisztítsuk meg az energiateret aromalámpa, füstölő segítségével!
Tegyünk fel a meditációnkhoz kiválasztott angyali zenét, de csak akkor hallgassuk, ha nem vonja el a figyelmünket!
Ha tehetjük, meditáció előtt zuhanyozzunk le! Jobb közérzettel, a külvilág energiáinak lemosásával fogékonyabbá tehetjük magunkat az angyalokkal való kommunikációra, az emelkedett tudatállapotra.
Bújjunk kényelmes ruhába, ha tehetjük, viseljük minden alkalommal ugyanazt! Kerüljük a szintetikus anyagokat, mert zavarják az energia áramlását! Ha lehet, öltsünk világos színeket, mert a sötét, fekete színek csökkentik a rezgésszámunkat, ezzel megzavarják a meditációt!
Helyezzünk virágot a közelünkbe, az angyalok és tündérek szeretik az élő virágok energiáját, ahogyan a csengő-bongó hangokat is. Ezért ha felkészültünk a meditációra, csengethetünk egyet az elején, majd a végén is, jelezvén a meditáció idejét.
Helyezkedjünk el ülő meditációs pózban! Ülhetünk székre vagy a földre, meditációs párnára. Fogjunk kezünkbe vagy tegyünk az ölünkbe valamilyen angyali kristályt: angelitet, szerafinitet, szelesztitet, angyali aura kvarckristályt.
Engedjük el a zavaró gondolatokat, hogy egyre tisztábban a célunkra fókuszálhassunk! Összpontosítsunk a légzésünkre, és lazítsuk el a testünket!
Kezdjünk el ráhangolódni az angyali birodalomra! Figyeljük meg, hogyan áramlik az energia a testünkben, a gerincünk mentén!
Képzeljük el, hogy belégzéskor a Föld energiáit áramoltatjuk a gyökércsakránkon át egészen a fejtetőnkig, majd a koronacsakránk felé! Kilégzéskor a koronacsakrától áramoltassuk a tiszta energiát a gyökércsakránk felé! Ez megtisztítja az energiarendszerünket, és összeköt bennünket a földi és az égi dimenziókkal.
Némi gyakorlással a belélegzett levegőt a megtisztított energiacsatornákon át, fejtetőnkön keresztül küldjük tovább az égbe. Adjunk hálát valamennyi jó és rossz napunkért, képzeletben eloszlatva a felhőket! Majd kilégzéskor képzeljük el, hogy innen egy fénynyaláb visszatér közvetlenül a fejtetőnkön át a testünkbe!
Lélegezzük be jó mélyen ezt a fénynyalábot, töltsük fel vele magunkat! Ez a mennyei fény köt össze bennünket az angyalunkkal, és feltölti valamennyi sejtünket. Legyünk befogadóak, képzeljük el, hogy valamennyi nekünk szánt angyali áldás és pozitív energia ránk hull! Töltődjünk fel vele, fürödjünk meg benne!
Irányítsuk a figyelmünket a szív-csakránkra – a mellkasunk közepén –, ezen keresztül kommunikálnak velünk a legkönnyebben az angyalok. Figyeljük meg, amint kinyílik és áramlik benne a finom, tiszta, rózsaszín fény! Képzelőerőnkkel erősítsük meg ezt a fényáramlást!
Ha az angyalokkal szeretnénk kapcsolatot felvenni, akkor fel kell emelnünk, meg kell nyitnunk a szívünk. A siker biztos jele a testünket elárasztó kellemes, megnyugtató, meleg érzés.
Gondolatban kérjük az iránymutatást, fejezzük ki vágyunkat az angyalunkhoz való kapcsolódásra! Várjunk türelmesen, míg angyalaink közelebb húzódnak! Hangolódjunk rá és érezzük, amint energiaterünk rezgésszintje emelkedik.
Legyünk elfogadóak! Képzeljük el és érezzük, amint angyalunk mellénk – vagy mögénk – áll. Hagyjuk, hogy a belőle áramló feltétel nélküli szeretet betöltsön! Jelenlétének biztos érzékelésekor kérjünk útmutatást kérdéses ügyünkben! Ezután maradjunk csendben és figyeljük az angyal válaszát!
Az angyal üzenhet gondolatainkon, belső hangunkon keresztül, sugallhat ötleteket, üzenete fények, színek, szimbólumok formájában is érkezhet. Ha csendben figyelünk, megértjük. A megértés gyakran egy érzés. Előfordul, hogy az üzenet értelme csak órákkal, hetekkel később bontakozik ki, és nyer értelmet egészében. De amikor szükségünk lesz rá, a megfelelő pillanatban ott lesz.

A meditáció végén köszönjük meg a jelenlétet, és térjünk vissza a jelenbe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése