2016. november 13., vasárnap

---Használd a Szuperhold erejét!---

https://media.giphy.com/media/3oz8xE4VYB3ZELIVjO/giphy.gif

---Használd a Szuperhold erejét!---
<3 Ma nagyot nézhetünk – Délután előbukkan a Szuperhold <3 
A Hold 68 éve nem járt ilyen közel a Földhöz, mint ma fog.
2016. november 14-én, hétfőn 14 óra 52 perckor kerül látótávolságba a Hold, mely 14 százalékkal nagyobb lesz és 30 százalékkal fényesebben ragyog majd a megszokottnál. Természetesen a látvány este is szép lesz.Fényes, hatalmas és csodatévő. Teremtsd meg, amire vágysz!
2016. november 14-én éjjelén Szuperholdban gyönyörködhetünk. Közben gondolatainkat is rendezhetjük, életünkön javíthatunk.
Ha ezt elszalasztod, akkor a következőre 18 évet kell várni. Legutóbb 1948. januárjában lehetett látni hasonlót.Érdemes egész napon nyugodtabbnak, türelmesebbnek lennünk. Ha szeretettel fordulunk másokhoz, akkor ezt a másik érzi és az ellentétek is könnyebben elsimulnak. Egyébként sem árt, ha minden dolgunkat szeretettel végezzük: fényezve, áldással végezve feladatainkat sokkal hatékonyabbak lehetünk.
Mindenkinek vannak álmai, vágyai, Szuperhold (Telihold) idején vágyainkat könnyebben megvalósíthatjuk. Ilyenkor érdemes lecsendesedni, átgondolni céljainkat, és ráfókuszálni. Hogyan tudod legjobban elérni a céljaidat?
Este, amikor hazaérsz, gyújts egy fehér gyertyát, tegyél fel halk zenét, de még jobb, ha valamilyen relaxációs zenét hallgatsz. Ülj le kényelmesen és figyelj a légzésedre. Próbáld lecsendesíteni tested és elméd is. Majd képzeld el, részletesen, színesen, kézzel foghatóan azt a célt, amit szeretnél elérni. Érezd az ízeket, illatokat, halld a hangokat. Figyelj az érzéseidre, érezd valóságnak.
Mi lenne az álmod? Pénz? Nyeremény? Társ? Gyógyulás? A lényeg az időzítés (a Szuperhold jó idő lehet rá), a kitartás és a hit, hogy tényleg meg is kapod azt, amikre vágysz.
Ha “nem bízunk” az agykontrollban, illetve inkább hívőként szemléljük a világot, akkor az Égi segítőinket, az Angyalokat kérhetjük, hogy segítsenek vágyaink megvalósulásában.
Ahhoz, hogy pozitív, jó célokat elérjünk, folyamatosan változnunk kell. Nem is csak változni, inkább fejlődni. Minden egyes szintemelkedéssel, egy másik nézőpontból látjuk a világot, a helyzetünket, a körülöttünk élőket. És, ha szemléletmódunk megváltozik, életünk is megváltozik. Sajnos sokszor szinte ösztönösen illetve tudattalanul cselekszünk. Tudatalattink irányít, de ha megismerjük, kordában tarthatjuk. Ehhez nagy segítség Balogh Béla: Tudatalatti tízparancsolata.Ha a céljaink elérése mellett szeretnénk életünket jobbá, szeretetteljesebbé, pozitívabbá tenni, Louise L. Hay: Éld jól az életed most! című videója segíthet. Akár 30 nap alatt teljesen megváltozhat az életed! Próbáld ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése