2016. július 23., szombat

Napi Angyali Útmutató-Merlina Zavart és döntésképtelen vagy, mivel kevés információ áll a rendelkezésedre. Járj magad a dolgok végére, vagy kérd ki egy szakértő tanácsát, mielőtt döntést hozol.

Úgy érzed magad, mint a saját farkát kergető kutya: hol ehhez, hol ahhoz a lehetőséghez kapkodsz. Ez a döntésképtelenség minden erődet elszívja. Azért vagy ilyen határozatlan, mert a felelős döntéshez nincs elég információd. Túl sok, egymáshoz nagyon hasonlónak tűnő lehetőségből kellene választanod, de ha alaposan utánajársz a részleteknek, meglátod, hogy a döntés sokkal könnyebb lesz.
Először is kérd meg Istent és az angyalokat, hogy álmaidon keresztül adják meg neked a szükséges információt. Ezután az érzéseidre hagyatkozva próbálj meg dönteni, mégpedig úgy, hogy elképzeled, milyen érzés lehet egy bizonyos döntést meghozni. Azután képzeld el ugyanígy, milyen érzés lenne, ha egy másik döntést hoznál. Alaposan figyeld meg, hogy reagál a tested az egyes döntésekre. Ha például összeszorul a gyomrod vagy az állkapcsod, ez annak a jele, hogy valami nincs rendben. Ha a szívedet elönti a melegség, ez annak a jele, hogy jó úton jársz. Mielőtt végső döntést hoznál, kérd ki barátaid és tanáraid tanácsát, akiknek bölcsessége, tapasztalata és megérzése a segítségedre lehet.Szeretettel Bio Gabi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése