2016. július 13., szerda

Horoszkóp-2016. július 14. csütörtök -Szellemi szinteken és az információk áramlásában így lényegében a befogadás és megnyílás idejét éljük.

2016. július 14. csütörtök – A Merkúr az Oroszlán jegyébe lépett ma hajnalra, mögötte pedig a Rák csillagkép első, befogadó szeretetet jelképező csillagai ragyognak. Szellemi szinteken és az információk áramlásában így lényegében a befogadás és megnyílás idejét éljük. Lelki szinteken viszont már felragyog a tiszta, rálátó megértés, a múltbéli cselekedeteinkből való tanulás, gondolataink uralása, tudatos irányítása. Az aranyló Nap uralma alatt a merkúri erőkkel bánva a feltétlen szeretet erejét tudjuk szavainkba, közléseinkbe csempészni. Fényt adni is jó, kapni is – melegséggel eltöltő, sugárzó erővel átitatott közlések és egyre világosodó gondolatok idejét éljük.
A Hold a Mérleg és a Kígyó Feje csillagképek alatt járva a saját ösztönerőinkre való ráérzékelést segíti. Ha ezek a mélységből előbukkanó zsigeri ösztönök romboló, másoknak ártó hatásban jelentkeznek, akkor ezek uralása, kordában tartása, kezelése a cél. Ám ha elemi erővel feltörő érzelmekben és vágyakban, akkor útmutatóul szolgálnak számunkra és nem elfojtani, hanem megélni jönnek. Különösen a késő esti órákra vonatkozik ez, amikor is megmérettetnek a jövő igazságai – erős ézelmi impulzusok törhetnek fel és mutathatják meg, mi a helyes, a jövő szempontjából.
ZenTaiAnna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése