2016. május 20., péntek

100 %-os Sikerrecept TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐ NAP -Vedd komolyan.

Figyelmünket arra fókuszáljuk, amit szeretünk, amit elérni vágyunk! Gondolatainkat irányítsuk vágyaink tárgyára! Szavainkkal, cselekedeteinkkel azt erősítsük, amit szeretünk, amire vágyunk! Határozzuk el, hogy meglátjuk a helyzetek mögött rejlő végtelen lehetőségeket és csodákat. Használjuk bölcsen teremtő erőnket!
 Sikertipp a Tízmilliószoros Teremtő Napra!
TELIHOLDAS TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐ NAP van ma, az első ebben az évben! Ez a nap azért különösen jelentős, mert minden, amit ma gondolunk, érzünk és teszünk, tízmilliószoros erővel manifesztálódik. Tehát ha eddig halogattad a változtatást, ma mindenképp vedd kezedbe az életed irányítását!
Légy tudatos megfigyelő!
Ne küzdj azzal, ami van, amit megteremtettél az életedben! Állj meg és figyelj! Hol állsz most? Mi zajlik benned? Mi az, ami meghatározza jelenlegi életszakaszod? Mi vesz körül? Mi az a remek lehetőség, amit esetleg eddig nem vettél észre, pedig ott van és csak arra vár, hogy megpillantsd?
Hagyd lenni és fogadd szeretettel azt, ami van és ami megérkezni akar!
Ne kapkodj! Engedd el a cselekvési kényszert. Állj készen a jó dolgokra és engedd be az életedbe! Készíts termékeny talajt a ma elvetett siker-magok számára!
Hozd ki a legjobbat abból, ami van!
Azt mondják, az intelligencia nem más, mint magasfokú alkalmazkodás ahhoz, ami van. Ez nem azt jelenti, hogy belesüpped az ember a hétköznapokba és keserűen cipeli a hátán, hanem azt, hogy a legtöbbet kihozza az életéből, önmagából, a legjobbat egy adott helyzetből.
Érezd magad jól!
Mit érzel most? Hogy érzed magad? Igazából ez a teremtés egyik fókuszpontja: még több olyan helyzetet élünk át, ami uralkodó érzéseinknek megfelel. Nos, hogy akarod érezni magad?
Áldd meg a múltat!
A múlt elmúlt. Természetesen hat ránk, ám nem mindegy, hogy meghatározza-e az életünket, avagy egészségesen a helyén kezeljük – tehát nem feledjük, hogy az egyetlen létező idő, a most. Hasznosítsuk a múlt tapasztalatait, de ne engedjük, hogy korlátozzon bennünket! Áldjuk meg a múltat, legyünk hálásak mindazért, amivé váltunk általa és térjünk vissza a jelenbe! Hisz bármikor változtathatunk az életünk alakulásán, a kulcs a kezünkben van itt és most! Bármi történt is, ma tiszta lappal indulunk – ha hagyjuk, ha megengedjük ezt magunknak!
 Ma vesd el a siker magjait!
Tegyél rendet!
Nagyon fontos, hogy belső teredben rend és tisztaság legyen! Tudattalanul annyi mindent magunkra veszünk és annyi bántást, sértést, lelki szemetet halmozunk fel! Ideje elengedni ezt és a saját életünkben jelen lenni. Figyeljünk magunkra, fedezzük fel, mire vágyunk valójában, mi zajlik a bensőnkben! Figyeljünk érzéseinkre, szükségleteinkre.
Hallgass az intuíciódra!
Lehet, hogy még nem bízol benne, pedig tudatosan fejleszthető és mindig pontosan megsúgja a megoldást! Kérd, hogy mindig tisztán halld a hangját és segítsen életed alakításában!
Használd a képzelőerődet!
Nagyon nagy ajándék! Mindenki rendelkezik ezzel a képességgel, hiszen bármikor fel tudsz idézni egy múltbeli eseményt, sőt, azonosítható testi reakciók is elindulnak a hatására. Miért? Mert az agy nem tesz különbséget kép és kép között, legyen az belső, vagy külső. Elég rágondolni például egy szép emlékre, hogy előjöjjön az akkori érzés, vagy akár egy citromot elképzelni, hogy összefusson a nyál a szánkban 🙂
Légy szorgalmas, rendszeres és módszeres!
Nem elég beindítani a változást, hanem rendszeresen tenni is kell érte! Ahogy a földbe vetett magot öntözni kell (és kutatások bizonyítják, hogy szeretni is!), ugyanígy kell tennünk ezekkel a siker-magokkal is, melyeket ma elvetünk! Tegyük szokásunkká, hogy pozitív, értékteremtő gondolatokkal foglalkozunk, használjuk a megerősítések erejét a mindennapokban!T
örődj magaddal!
Vedd körül szeretetteljes gondoskodással önmagadat is! Beszélj magaddal olyan kedvesen, ahogy egy kisgyerekkel tennéd! Légy magadhoz türelmes és minden körülmények között erősítsd meg magadban, mondd el minél többször magadnak: így szeretlek, ahogy vagy, ebben a helyzetben is nagyon szeretlek! Minden körülmények között szeretlek!Tízmilliószoros Teremtő Nap van!
 Vessünk el ma csoda-magokat! Ültessük őket termékeny talajba és öntözzük rendszeresen! Gondozzuk, ápoljuk ezeket a magokat és gyönyörködjünk abban, ahogy növekednek és az életünk virágba borul!
1. magocska: a Hála
Amikor hálát érzünk, egyszerűen képtelenek vagyunk közben keserűek, boldogtalanok lenni! Mindent, amit tiszta szívvel meg tudunk köszönni, az Élet megsokszorozza számunkra!
2. magocska: a Szeretet
A Szeretet a legnagyobb erő és minden, ami felé szeretettel fordulunk, megmutatja valódi önmagát! Bárhol is állsz most, szeresd! Bármit szeretnél elérni, szeresd!
3. magocska: az Áldás
Áldd meg és meggyógyul! Minden, amit megáldunk, amire áldást kérünk, csodálatos átalakuláson megy keresztül. Próbáld ki, alkalmazd a múltra, a jelenre, a jövőre, egy konkrét helyzetre, önmagadra, a szeretteidre, a kellemetlen emberekre! Figyeld meg, mi történik, ha rendszeresen ezt teszed!
4. magocska: a Hit
A hit minden – mondta egy bölcs gondolkodó. Minden, mert ami gyökeret vert a tudatalattinkban, ami a hitrendszerünk része, kihatással van a dolgaink alakulására! Kutatások bizonyítják, hogy az erős hit sokkal többet számít, mint azt gondolnánk mind egészségünk, mind pedig jólétünk szempontjából!
Higgy önmagadban, higgy a sikeredben, higgy az Életben!
5. magocska: a Béke
A belső békéhez az út a megbocsátáson át vezet. Annyi sérelmet raktározunk – állítólag jobban emlékszünk rájuk, mint a dicséretre! A megbocsátással önmagunkat szabadítjuk fel, végsősoron semmi köze a másik emberhez. Így engedjük el őt, ahelyett, hogy magunkhoz kötnénk a rossz érzésekkel (mely bizonyítottan összeláncol!) és magunkat pedig visszavezetjük egy kiegyensúlyozott, egészséges lelkiállapotba.
6. magocska: az Öröm
Vágyaink megvalósulásukkor az öröm folyosóján haladnak át – ahogy Abraham-Hicks csodálatosan megfogalmazta. Keresd az örömöd, kövesd azt, amiről érzed, hogy belül boldogsággal tölt el!  Kérd, hogy az Öröm legyen társad a mai napon, örülj az Életnek és nevess sokat!Timike.
Legyen áldott Tízmilliószoros Teremtő Napod!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése