2016. április 28., csütörtök

MÁJUSI ENERGIÁK *AZ ÁTTÖRÉS


A következő energiahullám Április 29.-Május 11.-ig tart.
MÁJUSI ENERGIÁK *AZ ÁTTÖRÉSA Tzolkin, a 260 napos ciklus legerőteljesebb napjait éljük most az energiák szempontjából. Több minden is zajlik egyszerre az energiák terében, a különböző energia áramlatok összefonódnak, összeadódnak. A középpontban vagyunk és szinte ebben a pillanatban, a középpont pillanatában születik meg az új hullám. Az új ciklus. Egy új lélegzet…A középpont lehetőség. A semminek tűnő minden. Ez az a pont, amikor éppen nem veszel lélegzetet és nem is kilégzel. A szünet. A pillanat, ami jelentőségteljes. Mert innen indul a következő lélegzet. Enélkül nincs lélegzet, nincs ritmus, nincs élet. A középpont az élet teljessége, ami magába foglal mindent. A középpont TE vagy. A középpontodban lehetsz. Lehetsz teljes, egész, a minden közepe. Az energia befogadója és kiterjesztője. Az áramoltatás igazi Mestere.
A középpont maga az élet. A te középpontod, a te életed. Te lélegzel, te élteted, te diktálod a ritmust benne, te töltöd fel energiával, hiszen a tied.
Innen, ebből a középpontból indul most ki az új ciklus, ami Áttörést hozhat mindannyiunknak. Adj időt és  teret a benned élő Új világot álmodónak, engedd, hogy emlékezz. Emlékezz arra az ideára, amit magaddal hoztál ebbe az életbe és lehelj életet bele. Hunyd be a szemedet és érezd a mindenséget, érezd, hogy mennyire szükséges, hogy a TE álmod valóra váljon végre!
Szabadítsd fel a belső gyermekedet, engedd, hogy új életre keljen! Tudom, hogy úgy érzed sokan bántottak és ezért begubóztál a belső világodba, hogy megvédd önmagad, de erre most már nincs szükséged, hidd el!Lásd meg és ismerd fel, hogy túlságosan elmerültél a kritikában, a külső világ visszajelzéseiben és ennek köszönheted, hogy sérült a benned élő gyermek.Tudatosan hozz létre egy szűrőt, a külvilág felől érkező vélemények válogatásához, hogy megtarthasd belső stabilitásodat, és közben új nézőpontokra tehess szert. Az új nézőpontok elengedhetetlenek a fejlődésedhez.
Belső gyermekedet újra vidámmá, játékossá, legfőképpen ártatlanná kell tenned, hogy újra könnyedséggel vegyen részt az életedben. Fontos, hogy megélhesd érzékenységedet, de mindezt úgy, hogy a dacosság helyett a sebezhetetlen és boldog belső gyermek minősége jelenjen meg. A könnyedség lehetővé teszi, hogy játéknak éld meg életedet, és elfogadd az újonnan felbukkanó helyzeteket. Ha így veszel részt az életedben, akkor nem sérülsz többet, hanem a humor és könnyedség által megláthatod az események mögött megbújó valódi üzenetet, lehetőségeket.Isteni gyermek vagy, aki képes nyitott szívvel fogadni a világból érkező impulzusokat, aki képes szívébe fogadni mindenkit, mindent és összekapcsolódni vele!Ahhoz, hogy áttörés történjen az életedben, újra játékossá, nyílt szívűvé, ártatlanná és spontánná kell válnod, pontosan olyannak kell lenned, amilyen gyermekként voltál.Mi történik veled, amikor nem álmodsz éppen? Felébredsz. Egy olyan világban ébredsz fel, amit nem ismersz. Ez nem az a világ, nem is ismered fel, hogy hol vagy éppen. Csak lézengsz. Éppen, hogy létezel. Keresed a világodat, de sehol sem leled. Ebben a világban nem teszel semmit, nem veszel részt benne. Legszívesebben, átaludnád az egészet. Az álmod, rémálommá lett…Mit tehetsz? Egyszerűen csak hunyd be a szemedet és hagyd, hogy a te saját álmodásod elkezdődjön végre!
Új világot álmodó, hunyd most be a szemedet és érezz, lélegezz!Tudd, hogy amit most álmodsz meg, az életre kelhet, létrejöhet, mert TE vagy az ártatlan, nyitott szívű, áttetsző Isteni gyermek!Egyszer mindenkinek fel kell majd ébrednie… de addigra mire felébredsz, már az áttörés megtörténik, és új világba érkezel.Itt és most van az Áttörésnek ideje! Tedd meg, törj ki magadból, a régi mintákból, a régi világból és érkezz meg ide…A TE saját világodba, ami már oly régóta vár téged.
Látod milyen sokan vagyunk? Egyre többen…szerző-forrás Andi&Aletta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése