2016. április 26., kedd

Horoszkóp-Április 27. szerda -A Nyilas csillagkép ugyanakkor idejét mutatja, hogy tekintetünket az égre helyezve, felvegyük a kapcsolatot a magasabb világokkal.




Április 27. szerda – A Nap ma áll együtt a Kos csillagkép fején ragyogó legfényesebb csillaggal, a Hamallal. (Földi szinten megjelenhet mostanában a juh, birka, illetve annak feje és szarva.) A Kos feje a szellemi szinten bennünk működő, feláldozni érdemes állatias.biológiai ösztönöket, puszta vágyerőket jeleníti meg, amelyek most felül kerekedhet az Ember, az ösztönlény helyett a tudatos Teremtő.
A Hold a Tejúton vándorol, mögötte a Kígyó Farkának csillagai is ott világítanak, így a lélek számára is fontos élmény lehet az ösztönerők működtetése. A Nyilas csillagkép ugyanakkor idejét mutatja, hogy tekintetünket az égre helyezve, felvegyük a kapcsolatot a magasabb világokkal. Ez megjelenhet abban is, hogy az egyszerű történésekre magasabb szemszögből keresünk válaszokat.
A Vénusz a napokban a Halak csillagkép felfelé úszó, hazatérő halacskája alatt halad, így a befogadó, női minőséget és emberi kapcsolatainkat tekintve most már, feladataink elvégzésével, a régi minőségeken való felemelkedés, felülemelkedés idejét éljük. Művészi tevékenységben most tudunk úgy alkotni, hogy az a jövőben is fennmaradjon, maradandó legyen.
ZenTaiAnna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése