2016. április 11., hétfő

Horoszkóp--Április 12. kedd – Varázslatos napot élhetünk meg ma, amelyben mind az 5 elem képviselteti magát.


Április 12. kedd – Varázslatos napot élhetünk meg ma, amelyben mind az 5 elem képviselteti magát. Napközben kedvez az idő a meghitt beszélgetéseknek, meditációnak, jövőbe érzékelésnek, mélyebb spirituális működések megértésének és vizualizációs-teremtő gyakorlatoknak. Érzéseinket és gondolatainkat szavakba önthetjük, képzeletünket valósággá formálhatjuk.
A Hold ma Nimród csillagai alatt jár, délután érkezik az Ikrek csillagkép alá. A reggeli órákban halad el Nimród válla alatt (Betelgeuse csillag), így már a nap elején megjelenik a felvállalás lehetősége – itt az idő, hogy magasabb szintű energiákat, képességeket, feladatokat vállaljunk fel, bármi történjen is!
Ezt követően, a napunk már az elengedésből történő továbblépésnek kedvez. A Vénusz és a Mars emelő, inspiráló ereje fellelkesít – mindenkit más és más minőségben. Meglehet, hogy egy nagyon szép, szenvedélyes estét töltünk kedvesünkkel, vagy olyan lehetőség talál ránk, ami egy újra visszatérő alkalom - de az is, hogy éppen a vágyaink kielégítéséről való pillanatnyi lemondás az, ami előre visz. Ám mindenképp mélyebbre áshatunk az önismereti úton. Most mindenki aszerint arat, amint eddig vetett!
Egyik oldalon visszaköszönhet a múlt és ideje jön, hogy önmagunkkal megküzdve fejlődjünk érzelmi életünkben, esetleg olyan dolgot indítsunk el, ami a szépség és harmónia jegyében születik – másik oldalon pedig gyors és erőteljes fejlődést érhetünk el, ha magasabb szemszögből nézve a dolgokat, megkeressük, miért is jó számunkra az, ami történt-történik, illetve, ha gyógyítjuk a férfi minőséggel való viszonyunkat, férfi mintáinkat. Vitás helyzetben nem visz előre, ha a magunk igazát erőltetjük és a másik emberrel akarunk küzdeni – sokkal inkább, ha magunkba nézünk és saját belső korlátainkat kezdjük meglépegetni.
Érdemes most a céljainkra, valódi vágyainkra fókuszálni és ezek jegyében új életminőségre nyitni!
ZenTaiAnna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése