2016. április 7., csütörtök

Horoszkóp--Április 08. péntek – Álmaink és a reggeli időszak most az összegzésről szólnak

Április 08. péntek – Álmaink és a reggeli időszak most az összegzésről szólnak – érdemes a múlt függvényében elgondolkodni a nap kezdetén, hogyan is tovább, mire építsünk a jövőben, vagy legalábbis, hogyan töltsük el a mai napot.
Napközben már a Hold és a Merkúr is megérkezett a Kos csillagkép alá, ahol kora délután együttállnak. Ez a nap már magával hozza a továbblépés, az új kezdet, az új életminőség jegyeit. Érzelmi és ösztönös töltést kap a kommunikáció, kedvez az idő a lelki beszélgetéseknek. Mindezek hátterében áll az, hogy meg tudjuk különböztetni, mi a fényes és mi az árnyékos, mi az emberi és mi az állati, illetve az is, hogy óriási szellemi (akarat-) erőt tudunk mozgósítani az új elindulás érdekében! Végre felismerhetjük, mely tulajdonságunkból érdemes lefaragni és melyiket érdemes erősíteni. Este is érdemes figyelni arra, hogy mit üzen, merre vezet a lelkünk, hiszen most a jövővel kapcsolatban hoz üzeneteket. Megérzéseink előre vetítik a lehetőségeket, de az is lehet, hogy olyan útmutatást kapunk, amit érdemes követni.
Szombaton válik egzakttá a Nap és az Uránusz együttállása, amely már most is erősen érezhető, de a Vénusz és a Mars szenvedélyes, vágyakat feltüzelő aspektusa is egyre inkább közeledik. Az uránuszi energetika jobban kedveli a bolondozást, mint a görcsös kapaszkodást – éppen a korlátlanság, a függésmentesség szabad szárnyalását élhetjük meg általa! A vidámság, a nyitottság, a spontaneitás jellemzi most napjainkat. Bátran lehetünk fogékonyak az újra, a másra!
ZenTaiAnna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése