2016. április 22., péntek

Energiamunka az angyalokkal Teliholdkor

Telihold alkalmával elsődleges célunk mindig a régi terhek, sérülések elengedése, a gátló, visszatartó energiák feloldása. Ez az időszak az eltávolításnak, a régi, rossz kipucolásának kedvez. Alkalmas arra, hogy a Telihold angyalának segítségével eltávolítsuk magunkból és magunk körül azokat az energetikai blokkokat, melyek esetlegesen akadályozzák a pozitív, sikeres, bőség energiák beáramlását az életünkbe!

Letehetjük, átadhatjuk negatív gondolatainkat és érzéseinket a Teliholdnak.

Karmikus oldásokat kérhetünk és indíthatunk el, ez az időpont kivételes lehetőséget ad a karmikus körökből való kilépéshez, lezárva a régit, s így egy új, magasabb szintre lehet lépni.

A blokkoldások mindig az Isteni Létezés, az angyali energiák és isteni esszenciák támogatásával történnek.

A következő angyalokat kérheted az elengedő munkádhoz:

Telihold angyala, Athiel

Elengedés angyalai

Átadás és felajánlás angyalai

Szeretet angyalai

Mint minden energia munkához, angyali munkához, jó, ha meggyújtasz egy mécsest vagy egy gyertyát, jelképezve a fényt, a tisztaságot, a melegséget. Ha úgy érzed, szólhat egy lágy zene, gyújthatsz füstölőt is. A lényeg mindig az, hogy teremtsd meg magad körül a nyugodt légkört.

Ezután hívd magad mellé a segítő angyalokat, saját szavaiddal, érzéseiddel kérd támogatásukat! Ezt elmondhatod gondolati úton, de ha van lehetőséged, akár hangosan is.

Majd végezd el az elengedést.

A folyamatot sokféleképpen megcsinálhatod, sok lehetőség van arra, hogy elengedj.

Én most három, egyszerű technikát ajánlok, amit a kezdők is el tudnak végezni.

1. Tisztítás és feltöltés a Teliholddal

Ha olyan az idő, állj ki a szabadba, fordulj a Telihold felé, akár tárd szét a karjaid.

Kérd meg a Teliholdat, tisztítsa most ki belőled mindazokat az ártó, hátráltató energiákat, melyek benned vannak, testi, lelki és szellemi szinten, egyaránt. Kérd a sejtszintű tisztítást és érezd, hogy elér hozzád a tisztító fény, belép a testedbe, majd körbevesz, tudod, érzékeled a gyógyító munkát!

Majd ha úgy érzed, készen állsz már, kérd a feltöltést is a Teliholdtól! Szívd magadba szépséges fényét, engedd, hogy átjárjon és feltöltsön! Maradj így néhány percig.

Majd köszönd meg a segítséget!

2. Írás és égetés. Ez egy ismert és jól működő módszer.

Feladatod annyi, hogy egy papírra felírod, számba veszed azokat a dolgokat, melyekre már nincsen szükséged, amit fel akarsz ajánlani, el szeretnél engedni. Nyugodtan, lassan dolgozz, hagyj időt arra, hogy mindent végiggondolj és felírj.

Félelmek, fájdalmak, nehézségek, rossz tulajdonságok, berögzült minták, karmikus terhek, problémás élethelyzetek vagy kapcsolatok, a lelked problémái, önbecsülés hiánya, bizonytalanság, akár túlsúly, vagy épen betegség vagy fájdalom, sérelmek. Sorolhatnám, de ezek csak útmutatások, hiszen saját életedet, helyzeteidet te ismered, te érzed legbelül, mi az, ami hátráltat, ami fáj, ami gondot okoz.

Ha összeírtad a listát, égesd el, így ajánlva fel a Teliholdnak, az angyaloknak, a Létezésnek. Közben érezd, ahogy a papír elég, ahogy elszáll a füstje, belőled is távoznak a visszatartó energiák. Lélegezz lassan be és ki, fújd ki a negatívumokat magadból, és szívd be a friss, pozitív energiákat, lélegezz ezzel a tudatossággal néhányat.

Majd köszönd meg a segítséget, adj hálát, szívedben érezd ezt!

3. Mentális, gondolati elengedés

Lehunyva a szemed, képzeleted, tudatod, gondolataid segítségével állítsd össze az elengedésre váró listádat. Akár sorba veheted azokat a dolgokat, amiket már fentebb leírtam, de elképzelheted úgy is, hogy egy csokorba teszel mindent, és így gondolsz rá.

Tudod, hogy ebben a csokorban ott van minden tudatos, vagy épp a tudatalattidban lévő blokk, amikkel most dolgozol.

Majd képzeld, lásd, teremts meg magadhoz színes léggömböket, s a negatív, visszatartó energiákat tedd bele ezekbe. Majd szeretettel, elfogadással, megbocsátással, engedd ki az Univerzumba, a Telihold felé! Lásd, hogy elérik azt, s ott feloldódnak, eltűnnek! Közben gondold azt: Átadom és elengedem a hátráltató energiákat, felajánlom, nincs már rájuk szükségem, köszönöm!

Használd bátran bármelyik módszert!

Áldással!

Szécsi Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése