2016. március 20., vasárnap

NAPI ENERGIA-03.20. vasárnap: Elengedem az elvárásaimat és a korlátaimat, hogy feltételek nélkül tudjak létezni


03.20. vasárnap: Elengedem az elvárásaimat és a korlátaimat, hogy feltételek nélkül tudjak létezni
"A magasabb rendű egység megélésének lehetősége van ma jelen. Törekedj a minél tisztább, magasabb rezgés elérésére, ehhez nyugodtan vonulj vissza a világtól a belső teredbe....Kiváló időszak, hogy lefejts magadról azokat a kapcsolódásokat, amelyeket csak valamilyen elvárás, megfelelni akarás, vagy bármilyen minta miatt vettél magadra. Szánj időt minden általad szeretett emberre, dologra, akiket, amiket azért szeretsz, mert Te őket választottad, és hozzájuk rezegsz.
A mai nap a tavaszi Napéjegyenlőség pontja, az új kezdet, az új kör kezdete. A Nap elkezd az alsó világból felfele törekedni, és ahogyan a fény erősödik, az éjszakák egyre rövidebbek lesznek." (Kiss Balázs Kunó: Csillagleső 2016)
Az jutott eszembe, hogy vajon mi lehet az, ami az elvárásokhoz, a korlátokhoz köt még akkor is, ha már azt gondolom, hogy tudatos vagyok rá, és elengedtem?
Amikor meglátsz, elolvasol, vagy hallasz egy kérdést, akkor mi az első reakciód rá?
Nekem még mindig a gondolkodás. A tegnapi jóga tanfolyamon azt a házi feladatot kaptuk, hogy figyeljük meg a légzésünket, és relaxáljunk lefekvés előtt. Ehhez az is hozzátartozik, hogy legalább egy kis időre el kell engedni minden gondolatot.
Érdemes kipróbálni! Néhány MÁSODPERCRE már sikerült!
Hány labirintust hoztál létre a fejedben azért,hogy benne tartson a gondolkodás folyamatosságában?
Mi az amit annyira értékessé és életbevágóvá tettél a gondolkodással , kiszámítással,magyarázattal,kikövetkeztetéssel kapcsolatban,ami életeken keresztül benne tart abban,hogy az éberség tér-érzetét kicsavard és becsavard és ezzel magadat is ennek a valóságnak az összehúzódásba tarsd? pod poc ( Kovács Angi leveléből idéztem)
Amíg benne tartjuk magunkat egy labirintusban, addig hogy tudnánk kinyílni a valódi TÉRre, lehetőségekre?
A tavaszi napéjegyenlőség napján neked mi az, ami benne tart az elmúlt kör labirintusában, és mi lenne, ha most válaszkeresés nélkül választanál valami mást?
Mi az, amit még soha nem választottál, amit ha választanál, akkor megváltoztatná az egész életedet?
Szépséges Felébredést!
Szeretettel: ZSuzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése