2015. november 30., hétfő

MEDITÁCIÓS foglalkozás GYEREKEKNEK

LEGYEN LELKI EGYENSÚLY A CSALÁDBAN GYEREKMEDITÁCIÓVAL

A részvételt jlentkezési sorrendben tudjuk csak biztosítani.

A gyermeke---magabiztosabb lesz,
eredményesebben tud tanulni,
képes megszüntetni fájdalmai zömét,
betegség esetén gyorsabban meggyógyul,
megtanulja céljait elérni,
képes lesz megszabadulni rossz szokásaitól,
képes jobb döntéseket hozni,
nyugodtabb és energikusabb lesz.
A tanfolyamok kis létszámúak és játékosak
Korosztályokra van osztva.

A gyerekek nagyon könnyen belekezdhetnek a meditációba, csak azt kell tudnunk, hogyan segítsük őket ebbe az irányba. Kényszeríteni nem lehet – az képtelenség. Soha senkit nem lehet meditálásra kényszeríteni, mert az erőszak volna. Hogy lehetne erőltetni a meditációt? Az akkor jön, amikor akar. De azért a gyereket meg lehet győzni…

Ösztönözd: táncolj vele, énekelj vele, ülj csendben mellette, és mindig maradj tisztelettel iránta! Lassan elkezdi magába szívni az érzést, idővel elkezdi élvezni a játékot. Ez nem lehet feladat a számára, nem szabad, hogy valami komoly dolognak tekintse – ez csak játék. Segíts neki, hogy meditációsdit játsszon! Hadd legyen játék! Játssz vele, és meg fogja szeretni. Azt kérdezi majd:

Mikor játszunk megint meditációsdit?
És ha egyszer ráérzett a csendre, akkor a meditáció már hat rá, és egy nap észreveszed, hogy mélyebbre merült, mint vártad volna. Tehát neked csak a meditatív légkört kell megteremtened.

Én azt figyeltem meg, hogy ha a felnőttek egy kicsivel meditatívabbak, a gyerekek is sokkal könnyebben magukba szívják ezt a hozzáállást. Ők még annyira fogékonyak! Megérzik, akármi is van a levegőben, felismerik a vibrálását.

Azzal soha nem törődnek, amit mondasz. Mindig arra figyelnek, ami vagy – és azt is tisztelik. A gyerekek nagyon mélyen, tisztán, ösztönösen érzékelnek és látnak mindent.

Szeresd őket és hagyd, hadd legyenek kicsit meditatívabbak – ezzel sokat fogsz segíteni.Ezt a linket ajánlom figyelmetekbe:
"Már hatévesen elkezdhetnénk megtanulni kezelni a stresszhelyzeteket, de az iskolai relaxációs program félreértelmezése és egyházi körök riogatása miatt a heti 30 perces lazítás mégsem került be a Nemzeti alaptantervbe.

http://netbutik.blog.hu/2014/04/24/bagdy_emoke_miert_veszelyes_ha_a_gyerek_mer_nemet_mondani
Ídőtartalma: 1 óra+-10 perc
Ára:1200 ft..
Esetenként egyéni foglalkozást is vállalok
Ne itt jelentkezzetek,és ne itt kérdezetek
És ha kérhetném osszátok,hogy minnél több gyermek szüleihez jusson el
Küszönöm
További információkért az alábbi emailcímen kérdezhettek:
forditsdmegasorsod@gmail.com
BEJEGYZÉSEK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése