2015. szeptember 21., hétfő

Szeptember 22. kedd – Érzelmi magasságok és mélységek megéléseit hozhatja el a mai nap, ugyanakkor annak lehetőségét is, hogy merjünk nyitni ezekre.

Szeptember 22. kedd – Érzelmi magasságok és mélységek megéléseit hozhatja el a mai nap, ugyanakkor annak lehetőségét is, hogy merjünk nyitni ezekre. Merjünk kilépni a komfortzónánkból és megélni a szenvedélyeinket. Ma sokat tanulhatunk arról, hogyan működtessük erőinket, a felsőbb világokkal kapcsolódhatunk, a magas, égi tudást lehozhatjuk a hétköznapokba, a gyakorlati síkra.
Ezen felül alapvetően ideje van annak, hogy a múlt újra- és újragondolásával, tanuljunk saját működésünkről és a női-férfi kapcsolódásokról, illetve elengedjük, ami már nem visz előre. Ha azt érezzük, hogy valami nem indul be az életünkben, akkor ez lehet az egyik lényegi kulcsa: először le kell tenni a régit, hogy ne foglalja már el a helyet az újtól. Mindebben segít, ha tisztába jövünk önmagunkkal. A beszélgetések, az ide-oda áramló információk már a jövőről szólnak, kövessük bátran azokat a tanácsokat, amelyekre rezeg a lelkünk, amelyeket jónak, ígéretesnek érzünk – akár kívülről jönnek, akár önmagunkban fedezzük fel őket!
Zentai Anna
Kép: io9.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése