2015. augusztus 28., péntek

Horoszkóp: 2015. augusztus vége ENERGIÁI

A kozmikus egyensúly miatt, amikor a Fény maximumait éljük, ugyanúgy megjelennek, jelen vannak a fényhiányos minőségek is. A Nap és a Jupiter együttállásával és az Oroszlán minőséggel ezeket is megtanuljuk kezelni és kapcsolatainkban bölcsen, szeretetteljesen viselkedni. Mély ösztönök ébredhetnek bennünk, akár hirtelen külső hatásra is, a dolgunk csupán annyi, az emelkedés érdekében, hogy urai legyünk ösztöneinknek. Bármi dúl is bennünk, azt bölcsen kezeljük és társainknak ne ezt vigyük ki, hanem a megértést, elfogadást és szeretetet. Ezzel nem csak az önirányításban, de sorsunk irányításában is fejlődhetünk.
Ez most a cselekvés és nem a passzivitás ideje. Aktív, tevékeny napok, amikor cselekvően tenni tudunk sorsunkért, céljainkért.
Nemsokára egy új, magasabb életminőségbe érkezünk, de ennek alapjait most fektetjük le, az ehhez vezető kapukat most nyitjuk ki. Most aktuális, hogy letegyük azokat a régi minőségeket, amelyek eddig velünk voltak, de már nincs helyük az életünkben, hiszen a helyét foglalják annak, ami jönni akar. Most tudjuk levágni, elhagyni, elengedni, ami már nem része egy emelkedettebb létminőségünknek (Nap-Jupiter kvadrátja a Szaturnuszhoz, a Skorpió ollójánál). Ez az elengedés akkor is kell, ha olyan dolgokról van szó, amiket eddig jónak ítéltünk meg - ezek helyett már készülőben vannak olyan dolgok, amelyek még jobbak, még inkább részei hívatásunknak, amelyek által beteljesíthetjük életcéljainkat.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése