2015. augusztus 29., szombat

Aktuális blokkoldás ídőpontjai-mély lelki átalakulás

                       
                Kezdheted a semmiből.  
                                  A semmiből, 
                                         a sehonnan                                                                                                    létrejön egy út...


                         Progjamjaink                          

                             KEZD JÓL A 2015-ös ÉVEDET

                            KARMAOLDÁS ÉRTELMÉRŐL 
                                                      RÖVIDEN A LINK ALATT 
                                                                           TALÁLHATTOK:
                                      2015 szeptember 19-én
                           10 -14.30-ig.
                                A holdkapú nyílásának  
                                     2 mínőségében

                 Családi szálak ,párkapcsolat és előző életekből                      hozott karma és blokoldás.Gyász széthordás


Boldogságra vágysz és meghitt, bensőséges kapcsolatra?
Ez számodra is elérhető, és megélhető.
Szeretnél, a társaddal
boldog, és bensőséges kapcsolatban élni?
Ha a válaszod igen, akkor van egy jó hírem!
Nem számít hány éves vagy, és az sem, hogy van e társad vagy nincs. De ha, boldog, meghitt kapcsolatot szeretnél - most megtudhatod, hogyan érd ezt el.
Hogyan érd el, hogy boldog, bensőséges kapcsolatban élj!
Bizonyára már Te is tapasztaltad, hogy néha a dolgok könnyen, mennek, mégis sokszor szembetalálkozol ismétlődő élethelyzetekkel. Olyan szituációkkal, számodra kellemetlen eseményekkel amelyekből szívesen kilépnél már. Sőt ha lehetne akkor soha többé nem szeretnéd már átélni.
Ezért kérdezem most tőled:
"Mit tennél meg azért, hogy a számodra ideális társsal együtt lehess?"
Tipp:
1. Ismerd fel a jelenlegi helyzeted gyökér okait.
2. Találd meg azokat a trükköket, amelyeket segítségével nagyobb harmóniát tudsz teremteni önmagad és kedvesed számára.
3. Változtasd meg rezgéseidet, hogy a számodra ideális társsal együtt lehess.
4. Ha ez egyedül még nem megy: Fogadd el a segítségem, és jelentkezz a Párkapcsolati tréningre.
Család:
Mikor véget ér egy „földi út”, s a lélek végleg kilép a fizikai testéből (ezt ma halálnak nevezik), akkor énünk nem anyagi része átlép a „túlsó oldalra”. Ez az oldal azonban nem idegen a számára, hiszen a „földi életében” is minden elalvást követően ide érkezett. Újra találkozik a családjának a tagjaival. Találkozik olyan társakkal is, akikkel ebben az életében nem is találkozott. Egészen csodás élmények ezek, igen gyorsan átminősül ezeknek a hatására az élet egészéhez (evilági, és túlvilági) való hozzáállása. Lassan hozzászokik ahhoz, hogy már nincs fizikai teste. Lassan lekopik róla a hatalom, a birtoklás, a szexualitás, a dominancia, vágya, mert ezek a fizikai testhez kötődnek! Mindazok a célok, és értékek, amelyek a földi élet fő motivációi voltak, lényegtelen csacskasággá válnak. Aztán eljön a számvetés ideje. Bele kell nézni az utolsó élet „valódi valóságába”.
Ekkor átnézi a maga mögött hagyott életet. Ez persze nem csak egy szimpla áttekintés! Újra átéli az életét, de már nem a saját szemszögéből, önnön vágyaiból, céljaiból kiindulva, ahogyan ezt a testben töltött évtizedekben tette, hanem úgy, hogy a tetteinek, a gondolatainak, a szavainak a következményeit éli át. Tehát, ha valaki felé szeretettel, odafigyeléssel viseltetett, akkor az ebből adódó hála, és szeretet élményét éli meg, ám amikor valakit pofon ütött, akkor most nem a benne felsistergő, pofont szülő indulatot éli újra át, hanem annak a pofonnak a fájdalmával ismerkedik meg, amelyet ő adott.
Tehát végignézi, végigéli újra a lélek az utolsó életét. Számot vet azzal, hogy megtette-e, és ha igen, milyen szinten azt, amiért leszületett a Földre. Hagyott-e maga után tartozást, okozott-e diszharmóniát cselekedettel, szavakkal, avagy gondolatokkal?
Lényegében itt tudatosodik bennünk az, hogy valójában miket is tettünk, miket okoztunk, és miről is szólt a magunk mögött hagyott élet! Az emberi létezés talán legfontosabb stációja ez.
Még egyszer fontos megjegyezni azt, hogy itt nincs fizikai testünk. A birtoklás, a hatalom, a szexualitás vágya, fizikai test nélkül nem működnek, így ebben a létformában ezek nem motiválják az embert. Itt az „Isteni harmónia” elérése a cél, hogy a „Fény teljességébe”, a Teremtőjéhez érkezhessen végre vissza a lélek. Ennek fényében teszi dolgait a lélek.
Tehát végignézi, végigéli újra a lélek az utolsó életét. Számot vet azzal, hogy megtette-e, és ha igen, milyen szinten azt, amiért leszületett a Földre. Hagyott-e maga után tartozást, okozott-e diszharmóniát cselekedettel, szavakkal, avagy gondolatokkal? Ha igen, akkor még olyan „rezgések”, olyan harmóniátlanság van benne, amellyel még nem tud kapcsolódni a „magasabb régiókhoz”. Újra harmóniába kerülni, kiegyenlíteni a sorsunk mérlegét, csak a testi létezésben, a Földön lehet. Megszületik újra az a vágy a lélekben, hogy visszatérjen a Földre, hogy legyen új teste, mellyel, mint eszközzel megadhassa a tartozásait, s visszaállíthassa a harmóniát.
A lélek elkezdi eltervezni, majd felépíteni a „következő életét”. Ebben a tervezésben segítségére vannak azok az emberi lelkek, akiknek már nincs dolguk a Földön”, akik már túl vannak az „emberi testben töltött iskolai tanulmányokon”. Ők már tudják, hogyan vezet ki az út a sorsok láncolatából (karma), így lélektestvéreik segítségére sietnek, hogy ők is sikerrel léphessenek magasabb dimenziókba. Ezeket a lelkeket nevezik a „sors angyalainak”.
A leszületés mellett döntő lélek kiválasztja azt a történelmi időt, melyek keretei a legalkalmasabb az ő fejlődéséhez. Kiválasztja a szüleit, a testvéreit, a barátait, a szerelmeit, a gyermekeit, különböző típusú kapcsolatait úgy, hogy a „sors-játszótársak” lelkével előzetesen egyeztet. (Vajon miért van az, hogy néhány ember az életünkben egyből szimpatikus, vagy éppen ellenszenves?) Felépít, kidolgoz egy életutat, amelyben vannak sikerek, és kudarcok is, de lényeges az, hogy mindegyik élmény, mindegyik tapasztalás tudást, bölcsességet érlel majd a földi megélés során. Az előző életekben megszerzett képességeket felhasználhatjuk, s „beletehetjük” az új életünkbe, aztán majd, mikor eljön az idejük, tehetségként, zsenialitásként jelennek meg. Az új tanulmányok, amelyek még hiányoznak az eszköztárunkból, belső, de akár külső inspirációként sarkallnak majd minket új földi életünkben a fejlődésre.
A leszületés mellett döntő lélek kiválasztja azt a történelmi időt, melyek keretei a legalkalmasabb az ő fejlődéséhez. Kiválasztja a szüleit, a testvéreit, a barátait, a szerelmeit, a gyermekeit, különböző típusú kapcsolatait úgy, hogy a „sors-játszótársak” lelkével előzetesen egyeztet.
A szülőket gyakran „odafentről” a leszületésre váró lélek hozza össze. Sugallatokat, gondolatokat képes elültetni az eljövendő apja, és az anyja tudatában, s ezeket követve apa, és anya „véletlenül” végre egymásra talál. Sok esetben egy igen különös mágikus állapotba kerülnek, melyet szerelemnek nevezünk. Ebben az állapotban (sajnos nem mindig) érkezünk el egy igen fontos pillanathoz, s ez a fogantatás pillanata! Ekkor három lélek fonódik egységbe, a nő, a férfi, és a gyermek lelke. Ettől a pillanattól válik anyává a nő, apává a férfi, bár ekkor ők még nem tudatosak erre. A gyermek azonban igen! Végre elkezd kialakulni az új ruhája, az új eszköze, vagyis az új teste. (Igen fontos lenne napjainkban az, hogy minél több gyermeket váró pár tudatában legyen annak, hogy a szexuális együttlétben itt a varázslat lehetőségét adja a sors. Legyen ez a szertartás méltó egy új szent szövetség, a család megszületéséhez, vagy ha már van gyermek, akkor a gyarapodásához!)
Alakul, formálódik az új test. Minél kifejlettebb a leszületés előtt álló lélek új teste, annál több időt tölt benne. Próbálja új ruháját a lélek. Szoktatja magát fokozatosan ahhoz, hogy hamarosan újra a földi világ lakója lesz, fizikai testtel. Amikor azonban anya, apa, egy testvér, vagy egy családtag szól a pocaklakónak, ő abban a pillanatban ott terem, és boldogan issza régi-új társának a szavait. Ezek a kapcsolatok, és beszélgetések rendkívül sokat segítenek a léleknek! Ebből merít plusz erőt a magzat.
Aztán eljön az a pillanat, amikor a kozmikus idő minősége, és az ő új földi küldetésének a minősége egybecseng, s ekkor történik meg a születés. A születés angyalai mindig gondoskodnak arról, hogy a kellő időben történjék meg ez a pillanat. Egy kívülálló ítélheti úgy, hogy idő előtt, vagy idő után született, ítélheti úgy, hogy „nem természetes módon” született és így tovább. A lényeg spirituális szempontból az, hogy a születés mindig pont akkor, és úgy történik, ahogyan azt előre eltervezte odaát a lélekcsalád, mert a születés módja, és élménye is kozmikus tanításokat hordoz mind az anyának, mind az apának, mind a gyermeknek! A többi csupán vélekedés, vagy ítélkezés kérdése.
A gyermek pici teste elválik az anya testétől, először vesz újra önállóan lélegzetet, s a köldökzsinórt is elvágják. Elkezdődött egy új élet, beindult a program, amelyért visszatért a Földre a lélek. A születés pillanata mágikus pillanat. A születés pillanatában egy kozmikus minőségekkel, és energiákkal rendelkező Isteni teremtmény, az Ember kezd új utat. A születés pillanatának bolygó, és csillagállásai tükrözik, ragyogják vissza a leszületőre az előtte álló élet minden feladatát, és lehetőségét. A sors titkait a csillagfejtők, a régi korok asztrológusai, és a mai korok asztrozófusai ismerik a legpontosabban, hiszen az asztrozófia, magyarul a csillagbölcselet tudományának az az alaptétele, hogy minden ember elválaszthatatlan része az Univerzumnak, így a kozmoszba helyezve, a csillagokat figyelembe véve érthető meg minden testet öltött ember élete, és küldetése.
A sors titkait a csillagfejtők, a régi korok asztrológusai, és a mai korok asztrozófusai ismerik a legpontosabban, hiszen az asztrozófia, magyarul a csillagbölcselet tudományának az az alaptétele, hogy minden ember elválaszthatatlan része az Univerzumnak.
És ez a legnagyobb titok! Ebben van a legnagyobb lehetőség! Belepillantani a születésünk idejébe. Látni azt, hogy milyen küldetéssel, milyen inspirációkkal, milyen képességekkel születtünk. Megérteni azt, hogy miért ők lettek a szüleim, miért őt/őket választottam a társa(i)mnak, barátaimnak, miért ők lettek a gyermekeim, s majd az unokáim. Egyáltalán felismerni azt, hogy merre is van az előre, merre, és hogyan lehet emelkedni az életben a teljesség, az egészség, és a boldogság felé.
Ha nagyon sokszor érzed hogy olyan terhet cipelsza válladon ami nem is a tiéd,van benned mindog egy megmagyarázhatatlan kérdés,lehet hogy nem is a te "csomagod ez"hanem a felmenőid batyuját cipeled,vagy a berögzött családi karmát ismétled újra.
Ezen blokkok is oldásra kerülnek ezen a napon.
Mindenkinek megvan a saját feladata egy családon belül. Minden családtaggal oldjuk a karmikus terheket (szülők, testvére, nagyszülők, gyermekek). Tisztítjuk a családi mintákat, melyek megakadályoznak Bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amit szeretnénk.
Karma oldásra kerülnek azon múltbéli kapcsolataink, melyek blokkolják boldogságunkat (akár az elengedés hiánya, akár a meg nem bocsátás miatt). Ide tartoznak a múltban (akár előző életekben) kötetett szerződések (akár házassági szerződések), mágiák, átkok is.

És a párkapcsolatodban lévő problémák blokkok oldása.


                     2015 szeptember 26-án 
                           Szombaton 10 -14.30-ig

                        A holdkapú nyílásának  5  mínőségében

                         Szerelem teremtő nap karmaoldással

Találd meg magadban a szerelmet, hogy megtalálhasd másban is
A jól működik párkapcsolat mindenki számára elérhető
A szerelem beteljesülése abban rejlik mennyire vagyunk felkészülve hogy szívünket ujra kinyissuk.Az élet rövid arra hogy nem egy beteljesedett párkapcsolatban éljünk.
Mi abban segíthetünk, hogy elérhető légy a szerelem számára... Hogy felismerjük a belső akadályokat és feloldjuk őket. Sugározzuk magunkból: "Készen állok!"
Itt az idő, hogy Te is megtaláld elveszett másik feled. Talán már csak arra vár, hogy megtedd az utolsó lépést a fejlődésben. Egy egy rossz párkapcsolatban akár előző életeinkben sok blokkokat gyüjtünk és ezek a blokkok nem engednek el minket az igazi szerelem megtalálására
A találkozásra csak akkor kerülhet sor, ha a lélek megtisztult és magában készen áll rá.Nem számít, milyen körülmények között élünk, egy jól működő párkapcsolat mindenki számára elérhető, hiszen az erő bennünk rejlik, nem a környezetünkben.
Itt az idő, hogy Te is megtaláld elveszett másik feled. Talán már csak arra vár, hogy megtedd az utolsó lépést a fejlődésben.
A találkozásra csak akkor kerülhet sor, ha a lélek megtisztult és magában készen áll rá.
Milyen esetben lehet Számodra hasznos az oldás?
-Ha egyedülálló vagy és társra vágysz
-Ha úgy érzed, Te senkinek nem kellesz
-Ha a meglévő párkapcsolatodban nem érzed jól magad
-Ha nem tudtál feldolgozni egy szakítást
-Ha nem tudsz választani
"Ez az év energetikailag elég megterhelő az ember számára. Olyan átalakulások zajlanak, melyek előkészítenek a változásokra és tudatszintünknek megfelelő megéléseken át ébresztenek rá igaz önvalónkra és feladatainkra.A felesleges ragaszkodások kioldása már évek óta zajlik, az elengedés szükségességét már mindenki érzi magában.
Az elvárások és megfelelni vágyások hamis képet adnak magunkról önmagunknak. Mindenkinek szánnia kell időt arra, hogy Önmagát megismerje, hogy őszintén gondolkodjon és érezzen önmagával kapcsolatban.Nagyon fontos, hogy a bennünket felépítő elemi energiák harmóniában és egységben legyenek bennünk. E rendszer tökéletes működése nélkül nem vagyunk képesek lehozni és megélni lelki feladatainkat és teremtő erőink is korlátozottak."
Tudjuk, hogy a tudatosodás nem megy egyik pillanatról a másikra. Ehhez egy folyamatra van szükség. Meg kell elkezdeni a tudatos munkát. A világ azt akarja, hogy bizonyíts! Így saját magad ura leszel, aki hajlandó arra, hogy megtalálja önazonosságát!
  
                                 2015 október  17-én 
                              Szombaton 10 -14.30-ig                       
                         HoldkaPú nyítása 2-es 
                                       mínőségben másnap

        Út az ikerlélek megtalálásához tréning, karmaoldás és                        blokkok oldása,a találkozásotokhoz.

Te is részese lehetsz a belső  utazásnak, amelynek során képessé
válhatsz magadhoz vonzani, megteremteni, magtalálni lelkitársadat.
A tökéletes párkapcsolat minden ember elemi vágya és szüksége. Ha hisszük, ha nem, minden emberi törekvésünk hátterében az a késztetés áll, hogy megtaláljuk életünk „párját”, azt az embert, aki szeretettel és bölcsességgel aranyozza be mindennapjainkat, akivel és aki által megélhetjük saját teljességünket. A párkeresés kényszere és kiapadhatatlan hajtóereje mögött a teljesség ígérete lángol. Az a sziklaszilárd emlékezet, hogy van boldog egység, hogy a részekre bomló emberi világ mögött vagy felett van egész-ség és kiegészülés.
Az analízis és terápia módszerének lényege a tudat egyre koncentráltabb állapotának (szamápatti) a terapeuta által irányított elérése és a minél finomabb érzéki tapasztalás tudatszintjeire való „alámerülés” a tudat egyre finomabb meditációs tárgyra való TEREMTÉSE által. A meditáció szintje a durva fizikai dimenziótól kezdve a finom fizikai dimenzión keresztül a lelki dimenziók felé haladó érzékelést érinti.

Éppen egyedül vagy, és szeretnéd tudni, mi a teendő annak érdekében, hogy megérkezzen a társad;
Kapcsolatban vagy, ám úgy tűnik, elakadtatok, és nem tudtok kikeveredni a hatalmi harcból;
A kapcsolataidban mindig ugyanaz ismétlődik, és szeretnél változtatni ezen;
Döntéshelyzetben vagy, és szeretnél tisztábban látni;
szakított veled a kedvesed, és szeretnéd megérteni, hogyan történhetett ez;
Se veled-se nélküled kapcsolatban vagy, és szeretnéd tudni, miről szól ez a helyzet;
Felbukkant az életedben egy lehetséges társ, és kíváncsi vagy a kapcsolatotokban rejlő lehetőségekre.
Elengedés, az előző kapcsolatok energetikai lezárása.
Félelmekkel való szembenézés, megbékélés.
Őrangyalunk segítségül hívása.
Magas szintű párkapcsolati teremtés.
Ha észrevetted már, hogy mindig ugyanabba a hibába esel a kapcsolataidban. Mindig minden ismétlődik.
Ha megtalálod a probléma okát, meg is tudod oldani azt.
A blokkok törlődnek és tiszta lappal kezdhetsz egy meghitt párkapcsolat bevonzásához.
visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott típusok
párkapcsolati játszmák, se-veled-se nélküled témák
szerető kapcsolatok
a szexualitás nehézségei
a párkapcsolatok teljes vagy időleges hiánya
a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák
feleség-anyós gondok
rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)
szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
bűntudat
a szexualitás egyéb nehézségei
tipikus női /férfi betegségek.

BÁRMELYIK PROGRAMUNK FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET
AZ EMAILCÍMÜNKÖN JELENTKEZHETSZ RÁ,
forditsdmegasorsod@gmail.com
BUDAPESTEN KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE.

BÁRMILYEN KÉRDÉSSEL FORDULJ  BIZALOMMAL HOZZÁNK.
STUDIÓ KARMA

CSaládi karma :
 .A világ megváltozott, és ezt sokan észre vettétek. Én mára rajtatokon keresztül  tudom hogy a változás beindul.,  az emberek mennyivel tudatosabbak lettek, mennyivel nyitottabbak, tisztábbak, erősebbek, milyen sokan EMELKEDNEK FEL EZEKBEN A HÓNAPOKBAN.Akik  részt vesznek nálam  oldásokon,látom a fejlődést,és NAGYON NAGYON BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA.
Nem véletlenül rengetegszer visszavezetjük az oldások alkalmával a tudatalattiba,vagy esetleg elöző életből hozott családi blokkokat.
Szinte minden a családi okokra vezethető vissza .


Nagy meditácíóval elösször is a családi rendszereket ,morfogenetikus mezőn A mátrixON   keresztűl,energiák,és velük emberek a helyükre rendeződnek.

Különösen nagy segítség lehet ez a terápia minden súlyos, kilátástalannak megélt élethelyzetben, egzisztenciális válságban, és az élet értelmével kapcsolatos kérdések tisztázásában, valamint:
 • családi rendszeren belüli kapcsolati problémák és zavarok,
 • életviteli nehézségek,
 • súlyos fizikai betegségek,
 • kudarcok, félelmek,
 • traumák,
 • függőségek esetén.
A családblokkoldás   rendszerének kidolgozója , Módszere a családi rendszeren belül működő törvényszerűségek megfigyelésén alapszik.
E rend egyensúlyának kibillenése, vagy sérülése testi, lelki, mentális blokkok, illetve betegségek kialakulásához vezethet. Sokszor ezek a tünetek mintegy jelzésként szolgálnak, megoldásért kiáltva, akár több generáción keresztül, mindaddig, amíg a megbomlott egyensúly valamiképpen helyre nem áll. 
A családállítás során ezek a "családi lélekben" őrzött kapcsolati minták megjeleníthetők, az "elakadási pontok" feltárhatók, és személyes, sokszor katartikus megélésen keresztül feloldhatók.
Tehát egy tapasztalati módszer, amely a valóságot a személyes megélésen és az abból fakadó felismeréseken át közelíti meg. Ebben rejlik a módszer gyógyító ereje.

A családi blokkoldás  alapja – a „családi lélek” törvényei
Minden családnak létezik egy közös lelkiismereti, lelki és szellemi dimenziója is, melyek működésében felismerhető néhány alapvető törvényszerűség.

Az odatartozás törvénye
Mindenkinek, aki része egy családi  rendszernek, akár él, akár meghalt, ugyanolyan joga van odatarozni a családhoz. Akitől ezt a jogot elvitatják, úgy, hogy például kirekesztik, vagy eltitkolják, az az egyenrangúságában sérül. Akivel ez történik, mindent képes megtenni azért, hogy egyenrangú, elismert, odatartozó tagja legyen újra a rendszernek.

A kiegyenlítés törvénye
Ha a családi rendszerben egyensúlya bármelyik szinten felborul, akkor a „családi lélek” igyekszik azt helyreállítani. Ez gyakran nyilvánul meg úgy, hogy pl. valaki egy későbbi generációban képviselni fogja a kirekesztett családtagot, és ugyanúgy szenved, mint az elődje. Így a családnak e családtagon keresztül úja szembesülnie kell a helyzettel. Ilyen esetben megoldást a kirekesztett családtag helyének elismerése, sorsának, emlékének elfogadása, méltányolása hozhat.
Az egyensúly törvénye minden szinten érvényesül. Ha valaki jobban szeret, a másik nyomás alatt érzi magát. Aki elfogad, az késztetést érez arra, hogy viszonozza. Ha ezt nem tudja megtenni, az a kapcsolat rovására megy. Ha a rosszat nagyobb rosszal viszonozzuk, az mindig egy negatív folyamatot generál. De ha a rosszat kevesebb rosszal, vagy a jót több jóval viszonzunk, az egy pozitív mozgást hoz a rendszerbe.

A hely és az idő törvénye
Aki korábban érkezett, előbbre áll a családi rangsorban, mint a később születettek. Vagyis, aki az életet adja, az a Nagy, aki az életet kapja, az a Kicsi. Egy gyerek soha sem lehet nagyobb a szüleinél. Az utódok, a későbbi generációk akkor lehetnek szabadok, ha tiszteletben tartják az elődök időbeli rangját és sorsát. A gyerek „dolga”, hogy elfogadja a legnagyobb ajándékot, az életet a szülőktől, a szülők „dolga” pedig a támogatás és a megtartás.

E törvényszerűségekből az következik, hogy hallatlan súlya van egy családban az erőszaknak, az erőszakos cselekedetek általi haláleseteknek, az eltitkolt szégyennek, mindennemű kirekesztésnek, minden fajta sorsösszefonódásnak, sors-szerep-cserének vagy –tévesztésnek, még akkor is, ha mindez alapvetően jó szándékból, szeretetből fakad, és akkor is, ha tudattalanul történik.

A Családi blokkoldáss _maga  a mofogenetikus mezőt használjuk.És a kvantum energiát.

Erre egy példa olvassátok el: gy műkődik ez,lehet nem is a saját energiáidat,gondolatogdat hordozod,vagy lehet nem véletlen nem műkődik az életeben valami.


Szóval ez az első rész e a 2015 Év egyik batyujának letétele hogy  könnyebben  kezdjük a következő évet.

A MÁSODIK OLDÁST TE MAGAD VÁLASZTHATOD 

A HARMADIK LEGERŐSEBB BLOKKOLDÓ,KVANTUM ENERGIÁT BEHÍVVA,SEGÍTŐVEL ANGYALOKKAL :Az élet minden egyes részére áldást kérünk  másokra ,mi beleéljük magunkat Áldást kérünk a hasonló helyzető emberekre ,és  mi is a Kvantummezőben visszakapjuk az áldást.

vizualizálunk a 2015-éves terveinkre és  Áldást kapunk rá.
Kvantumenrgiákkat használva.
Az Áldás vissza száll ránk ,és a behívott angyalok ,segítőink itt vannak ,és már el is kezdik a 2015 éves terveinket segíteni.

Természetesen elötte egy nagy blokkoldó meditácíóval kezdünk.
Rajtam keresztül  a karmaoldó energiák nagyon erősen érkeznek,úgyhogy sok vizet és némi vega ételt hozz magaddal.

 Helyet foglalni magadnak.:


Email: informácíó:   forditsdmegasorsod@gmail.com.

A személyes oldásokra továbbra is  jelentkezhettek,az adott ""problémátokra"

Program:--Akasha-olvasás személyre szabottan nagy energiákkal

Akasha Krónika
Akasha Krónika elmélete, és elképzelése!
Valahol létezik egy könyvtár, ahol a világ történelmének minden eseménye, a legapróbb részletekig feljegyzésre kerül. Aki ellátogat végeláthatatlan csarnokaiba, visszakeresheti az emberi történelem előtti idők őskori világát, az emberelőtti földtörténet évmilliókon át hömpölygő állati tudat-birodalmak emlékképeit, de még a földi életet megelőző csillagködök hullámterében leképződött időfeletti történéseket is. Eme időtlen könyvtár írnokainak emlékezetében MINDEN feljegyezésre kerül. Talán nincs is ember, akit ne hozná lázba ez a gondolat, és ne vágyna életében legalább egyszer betekintést nyerni az emberi tudás eme kifogyhatatlan kincsestárába. Hol keressük hát?
Az Ősemlékezet
Az erre vonatkozó legkorábbi írásbeli feljegyzés a távoli India, történelem-előtti idején keletkezett; a védikus hagyomány őrizte meg nekünk tudását. A szanszkrit nyelven fennmaradt leírás szerint, a könyvtár neve Ákásha, aminek eredeti jelentése: egyszerűen tér, vagy mező, valaminek a helyszíne. Ezoterikus körökben közkeletű ez a fogalom, mégis szerteágazó, hogy ki mit is ért alatta. Leggyakrabban mégis ezt, az emberiség kollektív emlékezetének csarnokát jelöli, ahol holografikus módon elraktározódik a világ minden egyes történése, a legeslegapróbb részletekig. Az Univerzum bármely pontján keletkező legparányibb éteri rezgés is kitörölhetetlen nyomot hagy rajta. Ez az energia mind fizikai, mind pedig spirituális értelemben a Fény minősége, mégpedig az egyes lelkek által egyedileg megszemélyesített életerő vagy vitalitás minősége.
Az Akasha-krónikát , számos szent szöveg megemlíti. Így a Bibliában is tetten érhető:
„…szemed már látta tetteimet, s könyvedben mind felírta őket. Meghatároztad napjaimat, mielőtt még egy is megjelent belőlük. (Zsolt 139,16)
...Kinyitottak egy másik könyvet is, az élet könyvét. A halottak fölött ítélkeztek, ahogy a könyvekben fel volt jegyezve, a tetteik szerint…” (Jel 20,12)
„És Jézus megnyitotta (a tanítványoknak) a rejtett út, a Szent Lélegzet és a tévedhetetlen fény jelentését. Mindent elmondott nekik az Élet Könyvéről, Graphael tekercseiről, Isten emlékezetének könyvéről, amelybe az ember minden gondolata és szava le van írva…” (Vízöntő Evangéliuma 158.3-4.)
Égiek tanítása és üzenete az Akasha krónikáról az Élet Könyvről!
Mit is rejt valójában e könyv
A könyv egy hagyományos elnevezés, de valójában sokkal több lényege van külsőben és tartalomban is.
Külsőleg egy nagy adat és információs tár egység, amilyen pl a számítógépekben is megtalálható.
Minden adat személyhez, és lélekre van bontva.
Egy nagyon pici átlátszó lemezre van írva aranyszínnel.
A lemezen találhatók képek, érzések, szövegek, sokszor írás jelek és van amikor különböző kódok is találhatók.
Mivel a lemezek tartalma több nyelven íródik, ezért sokkal nehezebb bizonyos információknál át váltani.
Így ahhoz, hogy valaki betekintéskor tudja, értelmezi, több nyelven kell tudni átfordítani.
Ez mind azért van, ha netalán valami okoknál fogva betekintést nyert ne tudjon mindent elolvasni.
Csak azt az értelmet kapja meg hozzá, amit az olvasó saját maga le tud fordítani.
Tehát nagyon kevés az emberi lélek aki kb 50%-nál többet tud elolvasni a lemez tartalmából.
Vannak kiválasztottak, és van, Akinek a leszületési feladata e könyv tartalmának megértése, és lehozni a földi valóságban, hogy az életen segíthessen.
Kinek és miért íródót e könyv
E könyvet minden leszülető lélek érdekében íródót, és ma is folytatódik.
A segítségével nyomon tudjuk követni hibáinkat, erényeinket, szellemi és lelki tanulásunkat, és tudásunkat.
Így az életek folyamán látjuk, hogy mennyit haladtunk előre, és min érdemes változtatni.
Van, amikor saját magunkat, van, amikor másokhoz fűzött kapcsolatunkon.
De pontos információt ad a szellemi segítőknek is, hogy mikor miben támogassanak, és mit tudsz elfogadni.
Ez azért lényege, mert aki a földi világhoz, és nézetéhez ragaszkodik, azt nem érdemes magasabb rezgés szinten a gondolat erejére tanítani, mert úgy sem fogadja be , és nem is tudja értékelni.
Innen ered a mondás is NE SZÓRJ DISZNOK ELÉ GYÖNYGYÖKET!
Lélek felkészülése
Egy lélek csak abban az esetben tud leszületni, ha lelkileg, szellemileg teljesen harmóniában van, nincs apró harag a szívében, vagyis teljesen letisztult állapotban van.
Felmérik, kikérdezik a döntés komoly elhatározásáról.
Ha úgy látják, hogy mindenben képes a leszületésre, akkor járul Szent Péter elé.
Megbeszéli nagyvonalakban a lényeget, és időt kap arra, hogy minden összekészítsen gondolatban, és tervekben.
Amikor a döntés mellé az elhatározás is megszületet, hogy le szeretne születni a földre vagy más életet tartalmazó bolygóra, akkor előre megírja élete történetét.
Ez olyan, mint egy a forgató könyv, amiben benne vannak a szereplők is.
Az előző életében elkövetet hibákat, történéseket, karmákat is bele veszi.
Ekkor a mindent összefogó Szent Péter elé járul, és megbeszélik, hogy mit hogyan érdemes Neki leírnia.
Ilyen fontos tartalom a következők
a nem meghatározása
az energiákkal való felruházás
a tudás, bölcsesség, tapasztalat mértéke
a próbatételekhez kik legyenek a földi illetve szellemi segítői és Angyalok
az ország és város kiválasztása ahol élni fog
anyagi helyzet, illetve körülmények
a szülő, illetve szülök kiválasztása
emberre kel való kapcsolata
tanulás, illetve tapasztalatok idő tartamai
családban levő emberi tapasztalatok, örökségek
Van, ami nincs pontosan egyértelműen időhöz és térhez kötve, vagyis több lehetőség út van megírva. Itt lép be az EMBERI AKARAT!!
A Te akaratodtól függ, hogy milyen életet élsz!
Belenyugszol abbba, hogy problémáid vannak, és nem tudsz előre jutni?
A körülményeid írányítanak, vagy Te írányitod az életed?
Vedd a kezedbe a sorsod, merj változtatni!
Mikor ajánlom az Akasa Kronika elemzést.
ha az életed bármely területén elakadtál
ha választanod kell, mert több lehetőséged van
ha vállalkozásod van és a bevételed csökken,
ha kiváncsi vagy hova fektesd be a pénzed
mi az a vállalkozás amiben sikereket érhetsz el
ha nem tudsz meg szabadulni valakitől érzelmileg
ha lakásodat nem tudod eladni
párkapcsolatban kérsz segítséget, mert nem tudsz dönteni ki való lelkileg hozzád
gyermeket szeretnél, és nem tudod merre találod a megoldást, hogy ANYA legyél
Várom jelentkezését mind Azoknak, Aki szeretnének előre lépni, és megoldani az életüket...mert lehetsz Te is Boldog!!
KÉRJETEK ÉS ADATIK!!!
Időpontok, témák és bejelentkezés emailban: forditsdmegasorsod@gmail.com
Telefonszám: +3630 215 5836

MEGBOCSÁTÁS, ELENGEDÉS - saját szívünk fölszabadítása-Továblépés


  

Az elmúlás,  a szakítás, a válás és veszteségeink sora tanít bennünket tovább lépni, hogy egyre jobb önmagunkká válhassunk!
A megbocsátás elvisz oda, hogy önmagad és mások által cselekedett negatív kimenetelű vagy hatású cselekedeteket el tudod felejteni. A felejtés annyit tesz, hogy bár emlékszel a történésre és megtartod a tanulságát, hajlandó vagy elfelejteni mindazt, ami történt, annak érdekében, hogy továbbléphess Te magad, és továbbléphessen minden érintett fél is. Egyszerűen úgy döntesz, hogy nem viszed tovább a fájdalmat, a pszichédet mérgező negatív érzelmet. Így lehetőséged lesz valóban megérkezni oda, hogy el tudod engedni a múltban tartó béklyókat. Az elengedés pedig megengedés is egyben. Megengedése mindannak, amire vágysz, amire vársz. A tanított gyakorlatai között is egyik legfontosabbként a negatív érzelmek transzformációja, azaz átalakítása szerepelt. Az átalakításban felszabadulsz és képes lesz a tested-lelked is ellazulni, hogy a szellem ajándékait és tanításait befogadhassa.
Te is segítheted az oldódás-elengedés-megengedés folyamatát:
A Megbocsátás-Elengedés Estén a megbocsátáson, elbocsátáson keresztül érkezünk  az elengedésbe, mely elvisz  bennünket oda, hogy képesek legyünk tovább lépni. Tovább lépni, azaz tovább engedni magunkat a múlt rabságából, egy belső megbékélésben nyugvó jelenbe érkezve, ezzel egy ragyogóbb jövőt engedélyezve magunknak.
Témák, melyekkel az előadásban, majd a gyakorlatok és meditáció során foglalkozunk:
 • szakítás, válás okozta fájdalom elengedése
 • szeretett személy elvesztése okozta fájdalmak feldolgozása
 • az elmúlás szeretetteljes magunkhoz ölelése
 • megengedés, a “jó” beengedése (siker, anyagi javak, új párkapcsolat, stb.)
 • fájdalmas emléksúlyok letétele és  továbblépés
 • az új, pozitív megéléseknek “csinálunk” helyet 
 • váltás a szenvedés és fájdalom mintákból az öröm és jól-lét mintáiba
 A program helyszíne:  Budapesten,és Érden is részt vehetsz rajta
A részvételi díj: 4900 f t. a program ídőtartama kb 2 óra között zajlik.

 tartalmaz.
A fentiek mellett  egy tisztító megitácíót is,és a Deeksha ÁLDÁSBAN RÉSZESÜL
Limitált résztvevői szám, bejelentkezés szükséges, küldd a megbocsájtás szótCsaládi szálak ,párkapcsolat és előző életekből hozott blokkotok oldása


Boldogságra vágysz és meghitt, bensőséges kapcsolatra?
Ez számodra is elérhető, és megélhető.
Szeretnél, a társaddal
boldog, és bensőséges kapcsolatban élni?
Ha a válaszod igen, akkor van egy jó hírem!
Nem számít hány éves vagy, és az sem, hogy van e társad vagy nincs. De ha, boldog, meghitt kapcsolatot szeretnél - most megtudhatod, hogyan érd ezt el.
Hogyan érd el, hogy boldog, bensőséges kapcsolatban élj!
Bizonyára már Te is tapasztaltad, hogy néha a dolgok könnyen, mennek, mégis sokszor szembetalálkozol ismétlődő élethelyzetekkel. Olyan szituációkkal, számodra kellemetlen eseményekkel amelyekből szívesen kilépnél már. Sőt ha lehetne akkor soha többé nem szeretnéd már átélni.
Ezért kérdezem most tőled:
"Mit tennél meg azért, hogy a számodra ideális társsal együtt lehess?"
Tipp:
1. Ismerd fel a jelenlegi helyzeted gyökér okait.
2. Találd meg azokat a trükköket, amelyeket segítségével nagyobb harmóniát tudsz teremteni önmagad és kedvesed számára.
3. Változtasd meg rezgéseidet, hogy a számodra ideális társsal együtt lehess.
4. Ha ez egyedül még nem megy: Fogadd el a segítségem, és jelentkezz a Párkapcsolati tréningre.
Család:
Mikor véget ér egy „földi út”, s a lélek végleg kilép a fizikai testéből (ezt ma halálnak nevezik), akkor énünk nem anyagi része átlép a „túlsó oldalra”. Ez az oldal azonban nem idegen a számára, hiszen a „földi életében” is minden elalvást követően ide érkezett. Újra találkozik a családjának a tagjaival. Találkozik olyan társakkal is, akikkel ebben az életében nem is találkozott. Egészen csodás élmények ezek, igen gyorsan átminősül ezeknek a hatására az élet egészéhez (evilági, és túlvilági) való hozzáállása. Lassan hozzászokik ahhoz, hogy már nincs fizikai teste. Lassan lekopik róla a hatalom, a birtoklás, a szexualitás, a dominancia, vágya, mert ezek a fizikai testhez kötődnek! Mindazok a célok, és értékek, amelyek a földi élet fő motivációi voltak, lényegtelen csacskasággá válnak. Aztán eljön a számvetés ideje. Bele kell nézni az utolsó élet „valódi valóságába”.
Ekkor átnézi a maga mögött hagyott életet. Ez persze nem csak egy szimpla áttekintés! Újra átéli az életét, de már nem a saját szemszögéből, önnön vágyaiból, céljaiból kiindulva, ahogyan ezt a testben töltött évtizedekben tette, hanem úgy, hogy a tetteinek, a gondolatainak, a szavainak a következményeit éli át. Tehát, ha valaki felé szeretettel, odafigyeléssel viseltetett, akkor az ebből adódó hála, és szeretet élményét éli meg, ám amikor valakit pofon ütött, akkor most nem a benne felsistergő, pofont szülő indulatot éli újra át, hanem annak a pofonnak a fájdalmával ismerkedik meg, amelyet ő adott.
Tehát végignézi, végigéli újra a lélek az utolsó életét. Számot vet azzal, hogy megtette-e, és ha igen, milyen szinten azt, amiért leszületett a Földre. Hagyott-e maga után tartozást, okozott-e diszharmóniát cselekedettel, szavakkal, avagy gondolatokkal?
Lényegében itt tudatosodik bennünk az, hogy valójában miket is tettünk, miket okoztunk, és miről is szólt a magunk mögött hagyott élet! Az emberi létezés talán legfontosabb stációja ez.
Még egyszer fontos megjegyezni azt, hogy itt nincs fizikai testünk. A birtoklás, a hatalom, a szexualitás vágya, fizikai test nélkül nem működnek, így ebben a létformában ezek nem motiválják az embert. Itt az „Isteni harmónia” elérése a cél, hogy a „Fény teljességébe”, a Teremtőjéhez érkezhessen végre vissza a lélek. Ennek fényében teszi dolgait a lélek.
Tehát végignézi, végigéli újra a lélek az utolsó életét. Számot vet azzal, hogy megtette-e, és ha igen, milyen szinten azt, amiért leszületett a Földre. Hagyott-e maga után tartozást, okozott-e diszharmóniát cselekedettel, szavakkal, avagy gondolatokkal? Ha igen, akkor még olyan „rezgések”, olyan harmóniátlanság van benne, amellyel még nem tud kapcsolódni a „magasabb régiókhoz”. Újra harmóniába kerülni, kiegyenlíteni a sorsunk mérlegét, csak a testi létezésben, a Földön lehet. Megszületik újra az a vágy a lélekben, hogy visszatérjen a Földre, hogy legyen új teste, mellyel, mint eszközzel megadhassa a tartozásait, s visszaállíthassa a harmóniát.
A lélek elkezdi eltervezni, majd felépíteni a „következő életét”. Ebben a tervezésben segítségére vannak azok az emberi lelkek, akiknek már nincs dolguk a Földön”, akik már túl vannak az „emberi testben töltött iskolai tanulmányokon”. Ők már tudják, hogyan vezet ki az út a sorsok láncolatából (karma), így lélektestvéreik segítségére sietnek, hogy ők is sikerrel léphessenek magasabb dimenziókba. Ezeket a lelkeket nevezik a „sors angyalainak”.
A leszületés mellett döntő lélek kiválasztja azt a történelmi időt, melyek keretei a legalkalmasabb az ő fejlődéséhez. Kiválasztja a szüleit, a testvéreit, a barátait, a szerelmeit, a gyermekeit, különböző típusú kapcsolatait úgy, hogy a „sors-játszótársak” lelkével előzetesen egyeztet. (Vajon miért van az, hogy néhány ember az életünkben egyből szimpatikus, vagy éppen ellenszenves?) Felépít, kidolgoz egy életutat, amelyben vannak sikerek, és kudarcok is, de lényeges az, hogy mindegyik élmény, mindegyik tapasztalás tudást, bölcsességet érlel majd a földi megélés során. Az előző életekben megszerzett képességeket felhasználhatjuk, s „beletehetjük” az új életünkbe, aztán majd, mikor eljön az idejük, tehetségként, zsenialitásként jelennek meg. Az új tanulmányok, amelyek még hiányoznak az eszköztárunkból, belső, de akár külső inspirációként sarkallnak majd minket új földi életünkben a fejlődésre.
A leszületés mellett döntő lélek kiválasztja azt a történelmi időt, melyek keretei a legalkalmasabb az ő fejlődéséhez. Kiválasztja a szüleit, a testvéreit, a barátait, a szerelmeit, a gyermekeit, különböző típusú kapcsolatait úgy, hogy a „sors-játszótársak” lelkével előzetesen egyeztet.
A szülőket gyakran „odafentről” a leszületésre váró lélek hozza össze. Sugallatokat, gondolatokat képes elültetni az eljövendő apja, és az anyja tudatában, s ezeket követve apa, és anya „véletlenül” végre egymásra talál. Sok esetben egy igen különös mágikus állapotba kerülnek, melyet szerelemnek nevezünk. Ebben az állapotban (sajnos nem mindig) érkezünk el egy igen fontos pillanathoz, s ez a fogantatás pillanata! Ekkor három lélek fonódik egységbe, a nő, a férfi, és a gyermek lelke. Ettől a pillanattól válik anyává a nő, apává a férfi, bár ekkor ők még nem tudatosak erre. A gyermek azonban igen! Végre elkezd kialakulni az új ruhája, az új eszköze, vagyis az új teste. (Igen fontos lenne napjainkban az, hogy minél több gyermeket váró pár tudatában legyen annak, hogy a szexuális együttlétben itt a varázslat lehetőségét adja a sors. Legyen ez a szertartás méltó egy új szent szövetség, a család megszületéséhez, vagy ha már van gyermek, akkor a gyarapodásához!)
Alakul, formálódik az új test. Minél kifejlettebb a leszületés előtt álló lélek új teste, annál több időt tölt benne. Próbálja új ruháját a lélek. Szoktatja magát fokozatosan ahhoz, hogy hamarosan újra a földi világ lakója lesz, fizikai testtel. Amikor azonban anya, apa, egy testvér, vagy egy családtag szól a pocaklakónak, ő abban a pillanatban ott terem, és boldogan issza régi-új társának a szavait. Ezek a kapcsolatok, és beszélgetések rendkívül sokat segítenek a léleknek! Ebből merít plusz erőt a magzat.
Aztán eljön az a pillanat, amikor a kozmikus idő minősége, és az ő új földi küldetésének a minősége egybecseng, s ekkor történik meg a születés. A születés angyalai mindig gondoskodnak arról, hogy a kellő időben történjék meg ez a pillanat. Egy kívülálló ítélheti úgy, hogy idő előtt, vagy idő után született, ítélheti úgy, hogy „nem természetes módon” született és így tovább. A lényeg spirituális szempontból az, hogy a születés mindig pont akkor, és úgy történik, ahogyan azt előre eltervezte odaát a lélekcsalád, mert a születés módja, és élménye is kozmikus tanításokat hordoz mind az anyának, mind az apának, mind a gyermeknek! A többi csupán vélekedés, vagy ítélkezés kérdése.
A gyermek pici teste elválik az anya testétől, először vesz újra önállóan lélegzetet, s a köldökzsinórt is elvágják. Elkezdődött egy új élet, beindult a program, amelyért visszatért a Földre a lélek. A születés pillanata mágikus pillanat. A születés pillanatában egy kozmikus minőségekkel, és energiákkal rendelkező Isteni teremtmény, az Ember kezd új utat. A születés pillanatának bolygó, és csillagállásai tükrözik, ragyogják vissza a leszületőre az előtte álló élet minden feladatát, és lehetőségét. A sors titkait a csillagfejtők, a régi korok asztrológusai, és a mai korok asztrozófusai ismerik a legpontosabban, hiszen az asztrozófia, magyarul a csillagbölcselet tudományának az az alaptétele, hogy minden ember elválaszthatatlan része az Univerzumnak, így a kozmoszba helyezve, a csillagokat figyelembe véve érthető meg minden testet öltött ember élete, és küldetése.
A sors titkait a csillagfejtők, a régi korok asztrológusai, és a mai korok asztrozófusai ismerik a legpontosabban, hiszen az asztrozófia, magyarul a csillagbölcselet tudományának az az alaptétele, hogy minden ember elválaszthatatlan része az Univerzumnak.
És ez a legnagyobb titok! Ebben van a legnagyobb lehetőség! Belepillantani a születésünk idejébe. Látni azt, hogy milyen küldetéssel, milyen inspirációkkal, milyen képességekkel születtünk. Megérteni azt, hogy miért ők lettek a szüleim, miért őt/őket választottam a társa(i)mnak, barátaimnak, miért ők lettek a gyermekeim, s majd az unokáim. Egyáltalán felismerni azt, hogy merre is van az előre, merre, és hogyan lehet emelkedni az életben a teljesség, az egészség, és a boldogság felé.
Ha nagyon sokszor érzed hogy olyan terhet cipelsza válladon ami nem is a tiéd,van benned mindog egy megmagyarázhatatlan kérdés,lehet hogy nem is a te "csomagod ez"hanem a felmenőid batyuját cipeled,vagy a berögzött családi karmát ismétled újra.
Ezen blokkok is oldásra kerülnek ezen a napon.
Mindenkinek megvan a saját feladata egy családon belül. Minden családtaggal oldjuk a karmikus terheket (szülők, testvére, nagyszülők, gyermekek). Tisztítjuk a családi mintákat, melyek megakadályoznak Bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amit szeretnénk.
Karma oldásra kerülnek azon múltbéli kapcsolataink, melyek blokkolják boldogságunkat (akár az elengedés hiánya, akár a meg nem bocsátás miatt). Ide tartoznak a múltban (akár előző életekben) kötetett szerződések (akár házassági szerződések), mágiák, átkok is.
És a párkapcsolatodban lévő problémák blokkok oldása.
            

Szerelem teremtő nap karmaoldással


  Találd meg magadban a szerelmet, hogy megtalálhasd másban is
A jól működik párkapcsolat mindenki számára elérhető
A szerelem beteljesülése abban rejlik mennyire vagyunk felkészülve hogy szívünket ujra kinyissuk.Az élet rövid arra hogy nem egy beteljesedett párkapcsolatban éljünk.
Mi abban segíthetünk, hogy elérhető légy a szerelem számára... Hogy felismerjük a belső akadályokat és feloldjuk őket. Sugározzuk magunkból: "Készen állok!"
Itt az idő, hogy Te is megtaláld elveszett másik feled. Talán már csak arra vár, hogy megtedd az utolsó lépést a fejlődésben. Egy egy rossz párkapcsolatban akár előző életeinkben sok blokkokat gyüjtünk és ezek a blokkok nem engednek el minket az igazi szerelem megtalálására
A találkozásra csak akkor kerülhet sor, ha a lélek megtisztult és magában készen áll rá.Nem számít, milyen körülmények között élünk, egy jól működő párkapcsolat mindenki számára elérhető, hiszen az erő bennünk rejlik, nem a környezetünkben.
Itt az idő, hogy Te is megtaláld elveszett másik feled. Talán már csak arra vár, hogy megtedd az utolsó lépést a fejlődésben.
A találkozásra csak akkor kerülhet sor, ha a lélek megtisztult és magában készen áll rá.
Milyen esetben lehet Számodra hasznos az oldás?
-Ha egyedülálló vagy és társra vágysz
-Ha úgy érzed, Te senkinek nem kellesz
-Ha a meglévő párkapcsolatodban nem érzed jól magad
-Ha nem tudtál feldolgozni egy szakítást
-Ha nem tudsz választani
"Ez az év energetikailag elég megterhelő az ember számára. Olyan átalakulások zajlanak, melyek előkészítenek a változásokra és tudatszintünknek megfelelő megéléseken át ébresztenek rá igaz önvalónkra és feladatainkra.A felesleges ragaszkodások kioldása már évek óta zajlik, az elengedés szükségességét már mindenki érzi magában.
Az elvárások és megfelelni vágyások hamis képet adnak magunkról önmagunknak. Mindenkinek szánnia kell időt arra, hogy Önmagát megismerje, hogy őszintén gondolkodjon és érezzen önmagával kapcsolatban.Nagyon fontos, hogy a bennünket felépítő elemi energiák harmóniában és egységben legyenek bennünk. E rendszer tökéletes működése nélkül nem vagyunk képesek lehozni és megélni lelki feladatainkat és teremtő erőink is korlátozottak."
Tudjuk, hogy a tudatosodás nem megy egyik pillanatról a másikra. Ehhez egy folyamatra van szükség. Meg kell elkezdeni a tudatos munkát. A világ azt akarja, hogy bizonyíts! Így saját magad ura leszel, aki hajlandó arra, hogy megtalálja önazonosságát!
Ha esetleg ez az időpont ,nap nem felel meg írj emailt és megbeszéljük.
Továbbá a következő teremtő napokra is jelentkezhetsz egész héten

                  

Előző életek megtapasztalása és oldása” Kommunikációs technika Karmaoldás

Időpontok, témák és jelentkezés
A meditáció a gondolatok vége, a szeretet eszköze és útja, mely nem ismeri a szétválasztottság illúzióját. Benne tökéletes béke honol és a mindennapi élet talaján fejlődik ki. Ellazít, megnyugtat, segít megérkezni a mostba, hogy jelen legyünk az életünkben, hogy figyelni tudjunk önmagunkra. Hisz hogyan is tudnánk odafigyelni másokra, ha magunkra nem tudunk?
Megnyitja szívünket, gyógyítja a lélek sebeit, megmutatja az utat egy egészséges, harmonikus élet felé.
Mindenki érzi, hogy manapság nagyon felgyorsult az élet. Romokban hevernek az emberi kapcsolatok, soha nem volt a világunkban ennyi depressziós, pánikbeteg ember. A pénztelenség pedig teljesen megnyomorítja az embereket. A saját blokkjaik akadályozzák meg őket abban, hogy rájöjjenek, mit keresnek ebben a világban. Nem értik, nem tudják, merre, hogyan tovább. Ha úgy érzed, életed bármely területe nem működik, ha nem látsz kiutat, ha már mindent megpróbáltál, akkor tudnod kell, nem az utadat járod. Nem a vállalt életfeladatodat éled, azért vagy boldogtalan. A párkapcsolatok széthullanak, sokan nem találják a párjukat. Az igazi szerelmet, a boldogságot nem tudjuk megélni, amíg a régi energiák működnek bennünk. Le kell zárni őket, hogy a kapcsolatok új energiából újra épülhessenek. Erre ad megoldást a Karmaoldás.
Tulajdonképpen mi az a karma?
A karma maga az "ok-okozat" törvénye. Semmi nem történik világunkban véletlenül. Mindennek meghatározott oka van. Eddig úgy éltünk, ha bármi történt, ami boldogságra adott okot, életünk egy másik területe szinte rögtön darabokra hullott. A duális világban így volt meg az egyensúly. A jó hír az, hogy ez most megváltozik. Az évszázadok, évezredek alatt összegyűjtött sok blokkot, gátat most levetheti magáról az ember.
Mi az a karmaoldás? Hogyan zajlik?
Maga a karmaoldás egy folyamat. Nem törlést jelent, hanem az energiák átrendeződését. Hogy kinél meddig tart, az egyénfüggő. A sorozat több részből áll, blokkoldó meditációk sorozata. Régóta dolgozunk különböző módszerekkel, de ez, véleményünk szerint az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb. Ha valaki végigcsinálja a sorozatot, annak az egész eddigi élete ki lesz tisztítva, s így hibái már nem lesznek hatással a jelenre és jövőre. Az oldások közben tanítást is kapunk, hiszen egy karma akkor tud feloldódni, ha megértettük, miért volt jelen az életünkben. "Csupán" energiamunkával nem lehet megoldani. Meg kell értenünk az életünk eseményeit, különben teljesen értelmetlenek voltak.
Milyen területeken nyújthat segítséget a karmaoldás? Segítünk ebben:
Sokan küzdenek párkapcsolati, családon belüli problémákkal. A párkapcsolat, család nagyon fontos az emberiség jövője szempontjából. Ez az egyik olyan témakör, ami nagy előrelépést illetve nagy visszahúzó erőt képvisel az emberek fejlődésében. Itt tudunk a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni, azonnali és gyors tükröt mutat számunkra partnerünk. Megmutatja, melyek azok a területek, ahol fontos még dolgoznunk magunkon. Az emberi kapcsolaton keresztül is közelítünk, de az élet minden területére kihat. Több embernek pl. az életfeladata aktiválódott tőle, megtalálták azt a munkát, feladatot, ami nekik való. A karmaoldással oldjuk azokat a blokkokat is, melyek megakadályozzák azt, hogy eljuss a feladatodig. Hogy észrevegyük, felismerjük, mit kell csinálnunk.
Mit érzünk az oldások után?
Az oldások hatására nagyon begyorsulnak a dolgok körülöttünk. Egészen gyorsan elkezdünk tisztulni. Ez természetesen a fizikai testen keresztül is történik. A karmaoldás különböző témakörökre van szedve, és a tapasztalataim azt mutatják, hogy érdemes az összes részt elvégezi, mert sosem tudhatjuk, melyik témakör kapcsán jön fel olyan emlékkép, olyan blokk, aminek oldódnia kell. Nem épülnek egymásra a témák, így teljesen mindegy, ki melyikkel kezd.
Miket tudunk oldani, tisztítani?
Kitisztítjuk az emberi kapcsolatokat, elvágjuk a régi kötődéseket, a függőségeket, feloldjuk a kötéseket. Leromboljuk a kisebbségi érzést, érzelmi stabiliást teremtünk. Felébresztjük a saját lélekerőnket, és dolgozunk azon, hogy meg tudjuk élni a szeretetet, a szerelmet. Oldjuk a féltékenységet, megszüntetjük az áldozatszerepet. Elérjük a teljes megbocsátást, visszaállítjuk a bizalmat. A gyermekek és a gyermekkor okozta blokkokat oldjuk, tisztítjuk a családi kapcsolatokat. A végére felismerjük valódi énünket, meg merjük élni az érzelmeket. Feloldjuk a szexuális blokkokat, megszüntetünk minden elfojtást. Végül felfedezzük saját értékességünket a másik ember képében. Kaphatunk beavatást az életfeladatra, az emberek megsegítésére.
A legjobb hír pedig az, hogy a karmaoldás folyamata alatt az egyenes ági rokonok is tisztulnak. A szülők, a gyermekek, a testvérek és a pár. Rengetegen tapasztalták, hogy óriási változáson mennek át a szeretteik. Valljuk be, ez óriási dolog, mert ezzel bizony rajtuk is tudunk segíteni. A dolgok maguktól nem változnak, a döntést Neked kell meghoznod!

Életeken át gyűjtött blokkok és szívcsakra blokkjainak oldása hogy boldog ember legyél

TEREMTSD MEG A SZERELMET AZ ÉLETEDBE.
VONZD BE AZT AKIT ELKÉPZELTÉL MAGADNAK ÁLMAIDBAN.
Szív csakra
Magányosnak érzem magam. Nehezemre esik másokkal kapcsolatot teremteni
Talán 1 vagy 2 ember van, akit tiszta szívből szeretek
Párkapcsolati problémáim vannak. Éppen egy szakítás után vagyok
Alkalmazkodom, mert félek a visszautasítástól és a magánytól
Szeretnék magamnak és másoknak is több szeretetet átadni
A barátaimmal való találkozások után kimerültnek érzem magam
Szívproblémáim vannak. Vérkeringési zavarokkal küzdök
Légzési panaszaim, asztma rohamaim vannak. Gyakran kapok légúti megfázást
Ennek a csakrának az alulműködése esetén képtelenek vagyunk viszonozni a szeretetet, félünk feltárni legbensőbb gondolatainkat, érzéseinket.
A csakra túlműködése során szeretetünkkel rátelepszünk másokra, valójában azonban zsarnokokká válunk, és birtokolni akarjuk szeretteinket. Szükségszerűen csalódunk az emberekben, mert túl sokat adunk magunkból, az energiánkból, szeretetünkből azoknak, akik nem ezen a túláradó szinten képesek érzéseinket viszonozni. Az is előfordulhat, hogy mi nem vagyunk fogadóképesek e másfajta szeretetre.
A Szív csakra irányítja a szeretetet, együttérzést, önbizalmat, önmagunk elfogadását, inspirációt, reményt, nagylelkűséget valamint árnyoldalai a kétségbeesés, gyűlölet, irigység, félelem, féltékenység és harag.
A csakra kiegyensúlyozatlanságát mutatják pl. önfegyelem hiánya, kapcsolati nehézségek, saját boldogságunkat másoktól függővé tenni, mások életét átélni, kizárólag másokért élni, miközben nincsenek saját céljaink.
AMIKOR NEM HALLOD MEG A SZÍVED HANGJÁT,NEM IS LÉTEZEL.
EGY KÖZTES LÉTBEN VAGY. ENERGETIKAI BLOKKOKAT HOZOL LÉTRE,ÉS LEZÁROD AZ ENERGIAÁRAMLÁST A SZÍVCSAKRÁDNÁL,AMI ELTARTHAT EGY ÉLETEN ÁT.
ÉS CSAK AZ AZ ÉRZÉS VAN BENNED EGYFOLYTÁBAN HOGY EZ SEM JÖN ÖSSZE ,ENGEM AZ ÁG IS HÚZ,NEKEM SEMMI NEM SIKERÜL STB....ITT AZ ÍDŐ HOGY KÉZBE VEDD A SORSOD ÉS A SZERELMI ÉLETED RENDBERAKÁSÁT.ÉS MEGTANULD MAGAD SZERETNI ,ÉS ELHINNI AZT HOGY MINDEN FÖLDI JÓT MEGKAPHATSZ
MERT BOLDOGSÁGRA VAGYUNK TEREMTVE.
A gátlás érkezhet előző ÉLETEINKBŐL is, vagy családi karmából örökül hagyva ránk,amikor valamelyik előző életünkben megtagadtuk a szív hangját szíve vágyát, s ezt a blokkot aztán örökül hagyta inkarnációkon át.
A fel nem dolgozott érzések, sérelmek, fájdalmak a szívcsakra körül blokkokat alkotnak. Azonosítjuk és tudatosítjuk ezeket a blokkokat annak érdekében, hogy Szívcsakrád újra kiegyensúlyozottan tudjon működni, s képes legyél felvállalni újra önmagad!

                                                 

 ÉLET AKTIVÁLÓ PONTOK BÁROK KEZELÉSE A FEJEN: 

                                     

A “Barok futtatása” az Acces Consciousness eszköze. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével egyszerűen tudsz elengedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk elfogadni.

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Hogy mi is a "BARS"?

Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát. Ahogy ő mondja, van 32 energia sáv, ami körkörösen és hosszában helyezkedik el a fejünkön. Ezek a sávok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét. Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, szexre és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, ötlet, döntés amit valaha is meghoztunk gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának,ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét.

Miért kéne szenvednünk azért, hogy változást hozzunk az életünkbe?

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.

A kezelés fájdalommentes, kényelmesen, fekvő helyzetben történik és leginkább a masszázshoz hasonlítható, időtartama 60-90 perc.

A gyengéd, megnyugtató folyamat során, erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató erő az élet különböző területeiről, amennyiben Te készen állsz a változásra. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.Betegségek esetében erősen támogatja a test és lélek gyógyulását.

Ha fáradt vagy, stresszes, ha szeretnél több örömöt az életedbe, ha vannak az életednek olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretnéd és ahol szívesen változtatnál, akkor próbáld ki ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert!

A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, ami által elérheted azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy az álmaid valósággá válhassanak általad.Vissza kaphatod az életbe és magadba vetett hitedet, önbizalmadat, teremtő erődet, lelkesedésedet.

Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.

Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról:
“A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.”  


Út az ikerlélek megtalálásához tréning, blokkok oldása ,a találkozásotokhoz.
  
Te is részese lehetsz a belső  utazásnak, amelynek során képessé
válhatsz magadhoz vonzani, megteremteni, magtalálni lelkitársadat.

A tökéletes párkapcsolat minden ember elemi vágya és szüksége. Ha hisszük, ha nem, minden emberi törekvésünk hátterében az a késztetés áll, hogy megtaláljuk életünk „párját”, azt az embert, aki szeretettel és bölcsességgel aranyozza be mindennapjainkat, akivel és aki által megélhetjük saját teljességünket. A párkeresés kényszere és kiapadhatatlan hajtóereje mögött a teljesség ígérete lángol. Az a sziklaszilárd emlékezet, hogy van boldog egység, hogy a részekre bomló emberi világ mögött vagy felett van egész-ség és kiegészülés.
Az analízis és terápia módszerének lényege a tudat egyre koncentráltabb állapotának (szamápatti) a terapeuta által irányított elérése és a minél finomabb érzéki tapasztalás tudatszintjeire való „alámerülés” a tudat egyre finomabb meditációs tárgyra való TEREMTÉSE által. A meditáció szintje a durva fizikai dimenziótól kezdve a finom fizikai dimenzión keresztül a lelki dimenziók felé haladó érzékelést érinti.

Éppen egyedül vagy, és szeretnéd tudni, mi a teendő annak érdekében, hogy megérkezzen a társad;
Kapcsolatban vagy, ám úgy tűnik, elakadtatok, és nem tudtok kikeveredni a hatalmi harcból;
A kapcsolataidban mindig ugyanaz ismétlődik, és szeretnél változtatni ezen;
Döntéshelyzetben vagy, és szeretnél tisztábban látni;
szakított veled a kedvesed, és szeretnéd megérteni, hogyan történhetett ez;
Se veled-se nélküled kapcsolatban vagy, és szeretnéd tudni, miről szól ez a helyzet;
Felbukkant az életedben egy lehetséges társ, és kíváncsi vagy a kapcsolatotokban rejlő lehetőségekre.

Elengedés, az előző kapcsolatok energetikai lezárása.
Félelmekkel való szembenézés, megbékélés.
Őrangyalunk segítségül hívása.

Magas szintű párkapcsolati teremtés.
Ha észrevetted már, hogy mindig ugyanabba a hibába esel a kapcsolataidban. Mindig minden ismétlődik.
Ha megtalálod a probléma okát, meg is tudod oldani azt.
A blokkok törlődnek és tiszta lappal kezdhetsz egy meghitt párkapcsolat bevonzásához.

visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott típusok
párkapcsolati játszmák, se-veled-se nélküled témák
szerető kapcsolatok
a szexualitás nehézségei
a párkapcsolatok teljes vagy időleges hiánya
a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák
feleség-anyós gondok
rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
bűntudat
a szexualitás egyéb nehézségei
tipikus női /férfi betegségek.Találj rá ismét önmagadra
ÖNMUNKA TRÉNING„Rájöttem, hogy amikor elhittem a gondolataimat, szenvedtem, és amikor nem hittem el őket, nem

szenvedtem többé. És ez minden emberre ugyanúgy igaz! A szabadság ennyire egyszerű! Rájöttem, hogy a szenvedés szabadon választható. Boldogságra találtam magamban, ami azóta sem tűnt el, egyetlen pillanatra sem!”Önvizsgálati módszeréről, Byron Katie azt mondja, hogy szavakban testesíti meg azokat a szavak nélküli kérdéseket, amik megjelentek benne azon a bizonyos reggelen. Azok, akiket az önvizsgálat egyszerű és erőteljes folyamatán keresztülvezet, úgy találják, hogy az életről, az emberekről, és önmagukról alkotott, feszültséggel teli gondolataik eltűnnek, és hitrendszerük radikálisan megváltozik.
Minden szenvedésünk okozója az a meggyőződésünk, hogy a dolgoknak máshogy kellene lenniük, mint ahogy vannak Pl. „A gyerekeimnek hálásnak kellene lennie azért, amit értük teszek.” Amíg elhisszük ezt a gondolatot, addig ellenállásban vagyunk azzal kapcsolatban, ami van. Ha a gyerekeim nem hálásak, akkor pont erre van szükségem ahhoz, hogy észrevegyem, megvizsgáljam ezt a hitemet, és megnézzem milyen ezzel a gondolattal együtt élni, illetve milyen érzés nélküle – ha teljesen és tökéletesen elfogadom, ami éppen van. AMI VAN, AZ VAN. Amikor szembeszállok a valósággal, mindig vesztes maradok. AMIM VAN, ARRA SZÜKSÉGEM VAN. AMIM NINCS, ARRA NINCS SZÜKSÉGEM.
A szenvedésnek egyetlen módja létezik: amikor elhiszünk egy gondolatot, mely harcba száll azzal, ami van. Ha az elme teljesen tiszta, akkor az, ami van, megegyezik azzal, amit akarunk. Ha azt szeretnéd, hogy a valóság másmilyen legyen, mint amilyen éppen az adott pillanatban, az olyan, mintha egy macskát szeretnél megtanítani ugatni. Próbálkozhatsz, és még tovább próbálkozhatsz, a macska pedig újra meg újra azt fogja mondani neked, hogy „miaú”. Azt akarni, hogy a valóság másmilyen legyen, mint amilyen az adott pillanatban, reménytelen.
Ha elkezded figyelni a gondolataidat, észreveszed, hogy naponta rengetegszer jelennek meg ilyesmik a fejedben: „Unom ezt az esőt, ki kéne már sütnie a napnak végre.” „Karcsúbbnak és fiatalabbnak kéne lennem.” „A férjemnek nem kellene annyit dolgoznia, aztán este innia és tévéznie.” Ez pontosan az a gondolkodási mód, amikor azt akarjuk, hogy a valóság más legyen, mint amilyen. Minden stressz és lelki fájdalom abból fakad, hogy harcba szállunk azzal, ami van, a pillanatnyi valósággal.
Sokan félnek attól, hogy ha elfogadják, ami van, akkor passzívvá válnak, nem éreznek késztetést a cselekvésre, gyengék lesznek. Az elfogadás mindig a pillanatnyi valóság elfogadására vonatkozik, nem azt jelenti, hogy a helyzet most már mindig így fog maradni. Sőt! Nézd csak meg milyen energetikai különbség van a két hozzáállás között: 1.) „Bárcsak ne veszítettem volna el a munkámat, sosem fogok újat találni.” 2.) „Elveszítettem a munkámat. Rendben. Mit tehetek most?”
Ha elkezded a gondolataidon való önmunkálkodást, hamar rá fogsz jönni, hogy amiről eddig azt hitted, hogy nem kellett volna megtörténnie, pont annak kellett megtörténnie. Meg kellett, hogy történjen, mert megtörtént, és ezt semmilyen ellenkezés, szenvedés, gondolkodás sem tudja meg nem történtté tenni. Ez nem azt jelenti, hogy helyeseld vagy ünnepeld. Ez csak azt jelenti, hogy képes vagy a dolgokat belső harcod zavarodott gondolkodása nélkül látni. Senki nem akarja, hogy betegek legyenek a gyerekei, senki nem szeretne autóbaleset részese lenni, de ha egyszer már megtörténnek ezek a dolgok, mily módon támogathat és erősíthet minket az, ha mentális harcba fogunk ellenük?
Onnan tudhatjuk, hogy a valóság úgy van jól, ahogy van, hogy ha gondolatban harcra kelünk vele, az fáj. Feszültek, frusztráltak leszünk, nem érezzük természetesnek és kiegyensúlyozottnak magunkat. Ha megállítjuk a valósággal való küzdelmünket, egyszerűen, áramlóan, kedvesen és félelem nélkül tudunk cselekedni..

A másik embernek pont az a dolga, hogy megmutasson magamat magamnak. Semmi más nem tud történni, hiszen az elménk úgy működik, mint egy tükör, mindent megfordít. Ezért aztán, amit kívül látok, az kivétel nélkül mindig az én elmém tartalmának a kivetülése, a megvizsgálatlan gondolataimnak a tükröződése. Én vagyok a diavetítő, a másik ember pedig a kivetített kép. Ha nem tetszik a „folt” a kivetített képen, akkor azért, hogy a kép megtisztuljon, egyetlen dolgot tudok tenni: megtisztítom a diavetítőt. A diavetítő pedig a saját elmém, az ő régi, kedvenc, megvizsgálatlan, megemésztetlen programjaival, mely mindig csak a saját igazának bebizonyításán munkálkodik. És épp emiatt, én sosem nyerhetek. Próbálhatom én erőből és küzdésből megváltoztatni a másik embert és a világot, hogy olyan legyen végre, amilyennek a fejemben levő gondolatok szerint lennie kellene – ez nem igazán szokott sikerrel járni.
A Három Dolog – Kinek a Dolgával Foglalkozol Éppen?
Az Univerzumban csak három fajta dolgot tudok találni: az én dolgomat, a te dolgodat, és a Valóság/Isten dolgát. A Valóság az, ami mindent ural. Bármi, ami az én, a te és bárki más befolyásán kívül esik, a Valóság/Isten dolga.
Az átélt stressz nagy része abból származik, hogy mentálisan a saját dolgainkon kívül élünk. Amikor olyasmiken jár az eszem, hogy „azt szeretném, ha boldog lennél; jobban kéne vigyáznod magadra; pontosnak kéne lenned; figyelmesebbnek kéne lenned; abba kéne hagynod az ivást”, akkor a te dolgaiddal foglalkozom. Ha aggódom földrengés, háború, árvíz miatt, vagy ha meg akarok halni, akkor Isten dolgaiba avatkozom. Ha gondolatban a te dolgaiddal, vagy Isten dolgaival foglalkozom, akkor kirekesztem, elszigetelem magam magamtól, és tőled, illetve a többi embertől és a jelentől is. Figyeld meg az érzést, amikor azt gondolod pl., hogy „Apámnak meg kellene értenie engem.” Fájdalom és magány jár együtt ezzel a gondolattal. Valahányszor, amikor lelki fájdalmat és magányt élsz át, mindig valaki más dolgával foglalkozol (vagy a Valósággal harcolsz).
És ha én gondolatban a Te életedet élem, ki marad itt, hogy az én életemet élje? Mindketten ott vagyunk nálad. Gondolatilag a te ügyeidben, dolgaidban lenni, távol tart engem attól, hogy jelen lehessek a saját életemben. Elválasztom magam saját magamtól, aztán pedig csodálkozom, hogy miért is nem működik az életem.
Azt gondolni, hinni, hogy én tudnám, mi lenne a legjobb bárkinek is, azt jelenti, hogy nem a saját dolgaimmal foglalkozom. Még, ha a szeretet nevében teszem is, akkor is ez tiszta önteltség, aminek az eredménye: feszültség, nyugtalanság és félelem. Tisztában vagyok azzal, hogy mi jó nekem? Ez az egyetlen dolgom van. A legjobb, ha először ezzel foglalkozom, mielőtt megoldanám a te problémáidat.
Amikor eljutsz oda, hogy a „kinek a dolga” kérdését elég mélyen megérted, és a saját dolgaiddal kapcsolódsz össze, elképzelhetetlen érzelmi felszabadulást élhetsz át az életedben. Amikor csak stresszt vagy kellemetlenséget érzel, állj meg és tedd fel magadnak a kérdést: „Kinek a dolgával foglalkozom gondolatban?” Ez a kérdés vissza tud téged vezetni önmagadhoz. És lehet, hogy rádöbbensz, hogy soha nem tudtál jelen lenni a saját életedben, mert gondolatban mások dolgaival foglalkoztál, az ő életüket élted. Ha csak egyszerűen észreveszed, hogy valaki másnak a dolgába merültél bele, máris visszatérhetsz saját csodálatos önmagadhoz.
És ha ezt egy ideig csinálod, szép lassan azt is megláthatod, hogy valójában a te saját dolgod, mint olyan, sem létezik. Hogy az élet önmagától is tökéletesen zajlik.
Hogyan tekints megértéssel a gondolataidra
A gondolat ártalmatlan, míg csak nem hiszünk neki. Nem a gondolataink, hanem a hozzájuk való ragaszkodásunk okozza a szenvedést. A gondolathoz való ragaszkodás azt jelenti, hogy elhisszük, hogy a gondolat igaz, anélkül, hogy ezt megvizsgáltuk volna. A hiedelem egy olyan gondolatot jelent, amelyhez régóta ragaszkodunk, fenntartás nélkül elhisszük, sőt legtöbbször nem is vagyunk tudatában.
A legtöbben azonosulunk azzal a valakivel, akiről a gondolataink azt állítják, hogy „ez vagyok én”. Figyeld csak meg, hogyan is működik a lélegzésed! Észreveheted, hogy nem is te lélegzel – lélegeztetve vagy. A gondolkodással, a gondolatokkal ugyanez a helyzet. A gondolatok csak úgy megjelennek. Kilépnek a semmiből és visszamennek a semmibe, mint ahogy a felhők mozognak az üres égbolton. Azért jönnek, hogy áthaladjanak, nem pedig azért, hogy maradjanak. Nincs bennük semmi „káros”, míg igaznak nem hisszük őket, és nem kezdünk el hozzájuk ragaszkodni.
Soha még senki nem volt képes arra, hogy kontrollálja a gondolatait, még akkor sem, ha vannak emberek, akik történeteket mesélnek róla, hogyan sikerült ez nekik. Ha nem megszabadulni próbálsz a gondolataidtól, hanem megértéssel és kíváncsisággal fordulsz feléjük, akkor ők hagynak el téged.
A gondolatok olyanok, mint a szellő, mint a levelek a fákon, mint az esőcseppek hullása. Feltűnnek, megjelennek – és ha megvizsgáljuk őket, megbarátkozhatunk velük. Veszekednél egy esőcseppel? Egy esőcseppben nincs semmi személyes, és ugyanígy, nincs semmi személyes a gondolatokban sem. Ha újra felbukkan egy egykor fájdalmas elképzelés a fejedben, melyet már megértéssel megvizsgáltál, akkor már legfeljebb érdekesnek fogod találni. Ami korábban rémálom volt, most már csak érdekes. A legközelebbi alkalommal, ha felbukkan, lehet, hogy már inkább mulatságosnak találod. Végül tán észre sem fogod venni. Ez az ereje annak, ha szereted, ami van.”
Amiben segítení tudunk A MUNKA MÓDSZERÉVEL DOLGOZNI TUDSZ SAJÁT MAGADON ,ÉS HA RÁJÖTTÉL ARRA AMIKOR KÉRDEZÜNK AMI A VALÓSÁG A PROBLÉMA MINT EGY LUFI AMIKOR KIDURRAN ELTŰNIK BELŐLED KÉRDÉS ÉS A MEGFORDÍTÁSOK tréningre emailcímünkön jelentkezhetszÉletfeladat megtalálása és felvállalása

Életfeladatunk megtalálása és felvállalása kétségkívül a legnehezebb feladat az életünkben. Mély önismeretet kíván, valódi vágyaink és ambícióink ismeretét, őszinteséget magunkkal szemben, és egy jó adag bátorságot, hogy merjünk önmagunk szíve szerint cselekedni, s beteljesíteni leghőbb vágyainkat.
Életünk nagy részében azon vagyunk, hogy megfeleljünk a hétköznapi kihívásoknak, megismerjük a földi „játékszabályokat”, életesemények mókuskerekében keressük önmagunkat. Kik is vagyunk valójában? Miért születtünk le? Mi az igazi feladatunk?
Számos külső és belső ellenállással kell megküzdenünk, hogy valódi igaz lényünkből éljünk, és kiteljesedjünk az életünkben, de kétségkívül megéri, mert életfeladatunk megtalálásához vezető út legalább olyan fontos, mint maga az életcél.
Lassan megtanuljuk felismerni képességeinket, adottságainkat, tehetségünket, s egyre jobban vágyunk arra, hogy önmagunk legyünk. A vágy megszüli a szándékot, a szándék az akaratot, s lényünk láthatatlanul változni kezd.
A boldog élet titka, hogy igaz lényünket szívből éljük, s Istennel együtt teremtsünk.
- Sorskorrekció és karma oldás a Karma Uraival
- Téves vágyak, korlátozó erők (belső-külső) oldása
- Saját árnyékaink és gyengeségeink felismerése és átlényegítése
- Az ego önszabotázs programjainak a legyőzése
- Négy alsó test megtisztítása és összehangolása
- A felsőbb Énnel való egység megteremtése
- Kiüresedés állapotának megteremtése
- Belső béke és csend megteremtése és a jelenre való összpontosítás
- Életfeladatunk megtalálását, felvállalását és beteljesítését segítő angyalok, és felemelkedett mesterek megismerése, és segítségül hívásának lehetőségei
- Belső hallás fejlesztése, igaz és hamis vezettetés megkülönböztetése
- Spirituális kommunikációs fénycsatorna megnyitása és lehorgonyzása
- Inspiráció, motiváció, önbizalom, célkitűzés és önmegvalósítás
- Adottságok és képességek feltárása
- Szellemi utazás az égi otthonba és találkozás az égi családdalTeremtő-bőség bevonzó tréningMeg tudod teremteni, amire vágysz!

Lehet, hogy vannak beteljesületlen álmaid.
Több pénzre vágysz, mégis mindig pénzszűkében élsz.
Szeretnél olyan munkát, ahol kiteljesedhetsz, de nem tudsz tenni érte.
Elégedetlen vagy a párkapcsolatoddal, de az ideális társ még nem talált rád.

Ilyenkor saját teremtő erőd akadt el benned. Lehet hogy pénzt szeretnél teremteni, de van egy rakás ellenállásod a gazdagsággal szemben.
Lehet, hogy egy jó állás kéne, de valójában szüleid mintáját követve, önmagad szabotálod a sikereidet.
Vágysz a megértő társra, de belül nem vagy benne biztos, hogy méltó vagy rá.
Nem a sors fordult ellened, hanem valójában a múlt blokkjai nem engednek a továbblépésben.

Amikor rendben van a belső egyensúlyod képes vagy megteremteni magad körül azokat a dolgokat, amire vágysz.
Amikor jól érzed magad, telve vagy erővel, tettvággyal és tudsz is tenni magadért.
Azért születtünk erre a világra, hogy megtapasztaljuk saját teremtő erőnket.
Azok a vágyak, amelyek most is ott vannak benned, azért vannak ott, mert képes vagy rá, hogy megteremtsd őket.

Ha már vágyként jelen van valami az életedben, az azt jelenti, hogy foglalkoztat. Ha foglakoztat, akkor pedig dolgod van vele. Próbáld ki!
Ha első lépésként el mered hinni, hogy megkaphatod…, csupán ez a változás, új lehetőségek tucatját hozza majd eléd.
 Rajtad múlik, tudsz-e lépni érte,amennyire komolyan végigcsinálod a feladatokat, és komolyan veszed önmagad, saját lelki igényeidet, amennyire mélyen hajlandó vagy belenézni az általunk tartott tükörbe, annyira gyorsan fogsz fejlődni.
- Egész más szemmel fogsz a világra nézni.
- Szabadabb leszel a másoknak való megfelelés alól.
- Nő az önbizalmad!
- Rengeteg új ötleted lesz.
 - Másképp nézel majd a körülötted élőkre, szeretteidre. Többet kapsz tőlük és nem érzed majd nehéznek, hogy te is adj nekik.LÉLEKSIMOGATÓ-TANÁCSADÁS


Vannak olyan szakaszai életünknek amikor olyan dolgok történnek velünk amit az ismerőseinkkel nem szívesen beszélünk meg ,kérünk tanácsot. De annyira ki akarna belőlünk törni a fájdalom
Ebből a gondolatból kiindulva hoztuk létre a lélekemelő ,segítő
konzultációnkat.(amiben lehet egy alkalmas,vagy ha kéred több lépcsős lélekemelés)
És mivel sokan azzal a kéréssel fordultatok hozzánk hogy hirtelen történik veletek valami ,akkor jól jönne nektek ha skypon tudnánk beszélni pár szót vagy ,kibeszélni magatokból ami annyira fáj a lelketeknek.
Bele képzeltük magunk ebbe a helyzetbe . És Jöhettek személyesen stúdiónkban,vagy a skypon is a ti kérésetekre rendelkezésetekre állunk,kérhettek skyp beszélgetésre is időpontot,az emailcímónkőn az árakról és időpontokról. EGY ALKALOM 45 PERC ÉS MOST AKCIÓNKBAN ,KEDVEZŐ KUPONOS ÁRON JELENTKEZHETSZ 2013. Október 24-ig .
És most te képzeld bele ebbe a helyzetbe magad ,valami történik veletek úgy elmondanátok valakinek.
Elképzelhetsz egy virtuális parkot ahol leülünk és kiöntöd a LELKED,AZ életről beszélünk. Elmeséled nekem a gondjaidat, gondolkodunk az élet értelméről és rájövünk, a megoldásra hogy sokszor minden erőnkre szükség van ahhoz, hogy túléljük a mát, a holnap reményében.

Rájövünk, hogy mindennapjaink taposómalommá váltak, és mi észrevétlen elvesztünk bennük. Megjelenik egy közös kérdés: vajon mi az oka annak, hogy itt tartunk? Megkeressük a választ ,és segítünk egy szebb élet kialakításában,az első lépést megtesszük,és felépítjük lépésről lépésre.
Megmutatjuk neked a tudatos élet felé vezető utat.

Ha nyitott szemmel élsz, láthatod, hogy mennyire lényeges lenne, hogy az elme alaposan megújuljon, hisz a mostani válság nem más, mint a tudatosság, az elme válsága. Élethelyzetünk az elme válságának manifesztálódása. Ez tény. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat, nem fogadhatja el azokat a tanításokat, dogmákat, melyek ezekre épülnek.

A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is,EGY TELJES ÁTALAKULÁS KULCSÁT ADJUK A KEZEDBE. Nincs más út. Te döntöd el, hogy menekülsz még, vagy szabaddá válsz. Te döntöd el, hiedelmek, hagyományok, mellébeszélések mögé menekülsz, vagy felfedezed a látható világ mögötti valóságot!

Ha elérjük hogy NYISD KI A SZÍVED . Ha felmered vállalni az érzékenységet, azonnal megérint az összes nyomorúság, fájdalom, szenvedés, agresszió, hatalom és uralkodási vágy, vagy az állandóan jelenlévő konfliktus ,rossz párkapcsolat,rossz anyagi körülmények,munka -család problémák..és még sorolhatnám.

Ha tényleg őszinte vagy, megláthatod, semmit sem változtunk. Még mindig erőszakosak vagyunk, elnyomók, uralkodók, kapzsik, önteltek és csak ábrándokat kergetünk egy jobb világ reményében. Egy helybe topogunk, és mindaz amit változásnak hiszünk, nem más mint az elme köpönyegforgatása. Élethelyzetünk az elme válságának illeszkedése. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat. A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is.

Minden más, csak menekülés önmagunk elől...Vállald hogy szép életet élhess akár holnaptól.

Ezt olvassátok el:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/ha-nem-dobod-el-szemelyisegedet-akkor.html

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése