2015. június 23., kedd

Június 24. szerda –annak is a múlttól ellépő részénél, így belső munkáink ideje és a múlt rendezése jön el. Az is lehet, hogy „nagy útra indulunk”, vagy nekirugaszkodunk valaminek. Lelki szinten a „ki mint vet, úgy arat” példája érzékelendő.

A mai napon a Hold a Szűz csillagképben jár, annak is a múlttól ellépő részénél, így belső munkáink ideje és a múlt rendezése jön el. Az is lehet, hogy „nagy útra indulunk”, vagy nekirugaszkodunk valaminek. Lelki szinten a „ki mint vet, úgy arat” példája érzékelendő.
Az álmaink által és a reggeli órákban, a lelki terhek és feladatok segítséget, támogatást kapnak, teherbírásunk megnő, céltudatosságunkat és magabiztosságunkat megerősíthetjük. A Vénusz ma kilép a Rák csillagképből, elhagyja annak elengedő ágát, így egy önállósodási folyamat végére érünk. Érdemes átgondolni: megértettük, hogy amit (és akit) teremtettünk, annak meg kell állnia önállóan, a saját lábán?
A Mars továbbra is a beavató fénymunkás, Nimród csillagai alatt jár. Amit kedden felvállaltunk és tudatosítottunk, annak jegyében szerdától már határozottabban végezhetjük a fénymunkánkat. A férfi minőség most abban a fázisban van, amikor visszahelyezi a fényt, hogy újra életképessé, termővé, működővé tegyen dolgokat.
A Zodiákus körön ma a Rák jegyébe lép a Mars (15:34-től). A Rákhoz tartozó minőség az otthon, ami egyaránt lehet belső és külső fogalom is. A Mars energetizálja, aktívabbá teszi ezt a területet, legyen szó lelkiségről vagy a konkrét otthonról, családi kapcsolatokról. Akaratunkat és erőnket mostantól az otthonteremtésre és annak fejlődésére irányíthatjuk. Megéléseink hátterében kiemelt helyet foglal el az, hogy igazán otthonra találjunk önmagunkban és eképp is viselkedjünk, hiszen önmagunkat igazán ismerve, saját lelkiségünkhöz és egyéniségünkhöz hűen tudunk csak megfelelően működni a kapcsolatainkban és a világban. Az otthon legelső sorban belül van és ha ott megtaláljuk, mindegy, hogy helyileg hol vagyunk éppen.
Kihívást jelenthet ma, de egyben fejlődést is hoz, hogy a cselekvő énünk és az érzéseink, ösztöneink között egyensúlyt találjunk. A mérleg Hold által előtérbe kerül a párkapcsolat, a rák Nap és Mars által pedig ösztönösen tudunk cselekedni.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése