2015. június 8., hétfő

Június 09. kedd – Vannak napok, amikor úgy érezzük, zavar a külvilág, és bármennyire is szeretjük társainkat, inkább egyedüllétre vágyunk, ön-magunkkal egységbe kerülni, megpihenni kicsit

Június 09. kedd – Vannak napok, amikor úgy érezzük, zavar a külvilág, és bármennyire is szeretjük társainkat, inkább egyedüllétre vágyunk, ön-magunkkal egységbe kerülni, megpihenni kicsit (akár munka közben is, legalább agyban és lélekben). Ilyen lehet a hét eleje is és ez teljesen normális. A halak Hold az elvonulás igényét is hozza és aki kevésbé figyel a lelkére, az ilyenkor érezheti azt, hogy túl sok külső zaj. Semmi baj nincs a csenddel, a befelé figyeléssel, éljünk bátran vele! Nem csak a testnek, a tudatnak is kell pihenés és pihentető az is, ha nem másokra, hanem magunkra figyelünk. Egy kis pihenés után pedig a munka is jobban, eredményesebben megy majd.
A Hold a nap nagy részében a Vízöntő csillagkép alatt vonul, a jövőbe ömlő víz hullámai által egy szebb, boldogabb, teljesebb jövőért való tisztulásban segít. Estére eléri a visszaúszó halat, így nem lehetnek meglepőek a visszatérő helyzetek, gondolatok sem.
Reggel teljesedik ki, de több napon át élünk egy igen kedvező áramlattal, ami rendkívül sokat segít most a tudatosodásban, a megértésben és aktuális ügyeinkben. A múlt tapasztalatai alapján olyan dolgokat érthetünk meg, vagy ismerhetünk fel, ami a felszabadulás, a letisztulás, az erő megjelenését hozza. Most nem kell akarni és erőlködni, a meglátások és megoldások maguktól jelennek meg – nekünk csupán menni érdemes, tovább, az úton, a most felfedezett, legjobb irányba.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése