2015. június 21., vasárnap

2015. június 22. 15:30 - Jupiter-Uránusz trigon feltétlen szeretettel való táplálás, adás minősége egészíti ki az elengedő tetteket,

Hétfőn délután tetőzik az igazság és bölcsesség Jupiterének, illetve a tisztító erők Uránuszának fényszöge. A trigon, azaz a harmadfényszög eleve tüzes, motiváló, inspiráló, serkentő, energetizáló erőket mozgat bennünk, a két bolygó pedig szintén tüzes jegyekben áll (oroszlán Jupiter és kos Uránusz). Így nincs min csodálkozni, ha ezekben a hetekben-napokban, bármi feltüzesíti a lelkünket és felkorbácsolja igazságharcos oldalunkat.
Az igazságok tisztázásának ideje ez, bármilyen területen és értelemben. Lehet, hogy valakivel, vagy sokakkal, esetleg belül, saját magunkban tisztul le, értődik meg és reformálódik valamilyen nézet, működés, helyzet, vagy olyan dolog, amit eddig igaznak hittünk. Aztán most megmutatkozik - vagy inkább villámcsapásként felragyog -, hogy nem az volt az igaz, hanem valami egészen más.
Bevillanó felismerések, meglepetések és a múltból feltörő széllökések egyaránt felbukkanhatnak. Mivel a bölcs és nagyvonalú Jupiter az Oroszlán csillagkép Napútra hajló feje alatt jár, így ideje, hogy rávilágítást kapjunk saját múltbeli cselekedeteink milyenségére, valóságára. Az Uránusz pedig a visszaúszó hal fonala alatt, a múltból visszatérő vágyak, még el nem végzett küldetések megvalósítását is támogatja.
Fontos üzenet! Nem csak ennél a fényszögnél, de bármelyiknél lehetséges, hogy az adott energiákat másokon keresztül éljük meg. Lehet, hogy nem velünk történik az adott élmény, hanem valakivel, aki körülöttünk, mellettünk él és ezért, rajta keresztül mi magunk is részesülünk belőle. Ez így teljesen rendjén van. Sőt! Ha már tudatosan képesek vagyunk "kihelyezni" az adott megéléseket, akkor a tudatosság egy magasabb fokára léptünk.A Hold az Oroszlán csillagkép testénél jár, így a feltétlen szeretettel való táplálás, adás minősége egészíti ki az elengedő tetteket, melyet a Nap jelöl, Nimród nyilat elengedő keze alatt. Ma is fontos lehet megismerni és megérteni a másik oldalt, nem csupán saját szemüvegünk mögül pislogni kifelé. Lélekben rendezkedős, érzésekben helyretevős, dolgokat megjavítós nap a mai. Ugyanakkor érdemes figyelni arra, hogy ne támasszunk feltételeket kapcsolatainkban, csak fogadjuk-engedjük, ami áramlik.
Ma egzakt a Jupiter és az Uránusz fényszöge, amely az emelkedés inspirációját, tüzét mutatja. Sok minden letisztulhat, világossá válhat, ez pedig felszabadít. Itt az ideje tisztázni életünk igazságait, tágítani a(z eddigi szűk) látókört. Jól fog esni, alapot nyújt a jövőre.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése