2015. május 31., vasárnap

Napi ANGYALI üzeneted:ENERGIAMUNKA


Energiamunka

Az élet gyakran felvillanyozó, hiszen valódi esszenciája az energia. Tested egy rendkívüli energiamező, amely pozitívan reagál a szeretetteljes bánásmódra. Kezed és szíved működésbe lép, hogy gyógyító energiát adhass szeretteidnek és klienseidnek.

 
 
Ezt a lapot azért húztad, mert az angyalok úgy vélik, hasznodra válhat, ha energiával dolgozol, mint a reiki vagy a csi kung során. Ha kapcsolatba lépsz a helyi holisztikus egészségügyi központtal, képzett orvosra lelhetsz. Az angyalok azt tanácsolják, vágj bele egy kezelésbe, amelynek a során energiával gyógyítanak. Ez a kártya az angyalok azon üzenetét is hordozza, hogy életcélod mások energiákkal való gyógyításával függ össze. Ha már van ilyen képesítésed (vagy azt az útmutatást kaptad, hogy hasonló képesítés után nézz), akkor ez a lap annak a jele, hogy jeleskedni fogsz ezen a téren.

A lap további jelentései: Tisztítsd meg otthonod, környezeted energiáit. Nagyon érzékenyen reagálsz az energiákra, így rendszeresen meg kell tisztítanod magadat minden olyan energiától, amelyet esetleg magadba szívtál. Vonj védőpajzsot magad köré úgy, hogy magad elé képzeled, amint fehér és lila színű védelmező fénnyel öleled körbe magad. Vegyél részt energiagyógyító tanfolyamokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése