2015. május 23., szombat

2015.05.23. ---Napi Angyali üzenet---Arielle

Az új lelki és szellemi tapasztalataid hatására máshogy tekintesz magadra és másokra. Tedd lehetővé szellemi adottságaid kibontakozását a tanulás, ima és meditáció segítségével.

 
Nemcsak képzelődsz, hanem valóban különleges pszichológiai képességgel rendelkezel, és most kapcsolatba léptél a szellemi világgal. Ezeket a misztikus tapasztalatokat megnövekedett szellemi nyitottságod eredményeképpen élheted meg, és mert az angyalaidról és az életed céljáról érdeklődtél. Egyik vagyok azon angyaloknak, akiknek a feladata a különleges pszichológiai érzékenységgel megáldott emberek támogatása. Hamarosan más földi segítséget is kapsz szellemi vezetők, mesterek, könyvek vagy tanfolyamok formájában, amelyek mind különleges képességeid fejlődését szolgálják majd.

Kérlek, ne félj az adottságaidtól. Lehet, hogy gyerekkorodban gúnyoltak vagy megbüntettek különleges képességeid miatt, de mi itt vagyunk, és segítünk, hogy legyőzd a félelmedet. Fordulj hozzánk bátran, és mi bátorítunk, veled leszünk.

A földnek most szüksége van a segítségedre. Arra kérünk, hogy oszd meg a benned ragyogó isteni fényt és szeretetet azokkal, akiknek erre szükségük van. Elég, ha csak gondolatban elképzeled, és szeretetenergiád máris az illető hely, növény, állat, személy vagy helyzet irányába áramlik majd. Megköszönjük a földiként végzett angyali segítséged.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése