2015. április 12., vasárnap

Ikerlélek egyesülés Az első hullám március 21-én indul, a második június 11-én, a harmadik szeptember 9-én.

Az ikerlángoknál 2012. december 12 óta a karmikus kiegyenlítődésre váró energiák dolgoztak. Mostanra ezek sorban felfokozódtak, kiteljesedtek, és kiegyenlítődtek a két félben.
2014. december 21-től egy három hónapos kiüresedés indult el. A karmikus, kiegyenlített energiák leoldódnak, helyesebben ezek adnak indító erőt az elkövetkezendőkhöz, ezek hajtóereje emel fel azokhoz az eredendő energiákhoz, amik az anyagba merülés előtt dolgoztak bennünk.
A fentebbi részeink energiái 2015. március 21-től kezdenek el dolgozni bennünk, de már most érezhető a betöltődésük. Hatásukra megváltozik minden bennünk és körülöttünk.
Fizikai testünk először felveszi legszebb emberi alakját. Elkezd visszafiatalodni. Amint ebben az állapotban tartósan meg tud maradni, emelkedik fentebb, és az angyali formát veszi fel úgy, hogy az emberit nem veti le. Fizikai, hús-vér testben leszünk gyönyörűszép éteri testű angyalemberek. A két test ( az éteri és a fizikai) egyesül láthatóan, mivel az éteri test megerősödik.
Amint a testünk átalakul, kívülre is ezt vetítjük ki magunkból, vagyis az angyalemberi test energiái angyali fényvilágot hoznak létre körülöttünk.
Ezen a változáson csoportosan esünk át. Az ebbe való felemelkedés, az átalakulás három hullámban zajlik, és ebben az évben végbemegy. Az első hullám március 21-én indul, a második június 11-én, a harmadik szeptember 9-én.
Ezek, az ikerlángokban zajló változások emelik fel azokat is, akik nem az ikerláng-kapcsolódást választották földi feladatuknak. Bennük nem a szerelem, hanem a felebaráti szeretet teljesedik ki.
Minden szeretett lényre érvényes, hogy a szeretet és a szerelem energiáit nem tarthatják meg maguknak. Ki kell engedni, szétsugározni minden irányba, adni belőle mindennek és mindenkinek, a Mindenség minden részének. Így emelkedünk fel EGYÜTT mind.
- Faith, Mihály arkangyal ikerlángja -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése