2015. február 15., vasárnap

Ma 16 milliószorosára erősödik minden gondolatod!Ma 16 milliószorosára erősödik minden gondolatod!
Ez a különleges energetikai hatás mindössze kilenc évente egyszer áll elő.
Egy egészen rendkívüli számmisztikai együttállás érvényesül ezen a napon. Ha felírod a mai nap dátumát és a számokat az alábbiak szerint összegzed azt veheted észre, hogy két tökéletesen szimmetrikus ábrát kapsz eredményül, amit kétszeresen tartalmazza az idei év nyolcas számú energiáját, ami így 16 milliószoros erővel hat a mai napon.
2015
02
15
2 6
2 6
8
8
16
7
Ha a két nyolcas számjegyet a számmisztika teozófiai számösszeadásának megfelelően felírod, akkor az eredménye a 16-os szám lesz, ami a kirobbanó változás szimbóluma, ami segít téged kiszabadulni egy olyan helyzetből, ami talán évek óta fogva tart téged.
A most érvényesülő energetikai hatások hosszú
évekre hatást gyakorolnak majd az életedre
Nem is igazán a mai nap történéseiben fogod ezt észrevenni, hanem hosszú hónapok vagy évek történéseinek távlatában fogod majd megérteni, milyen fontos átalakulás kezdődött el a mai napon.
A 2-es szám intenzív jelenléte azt jelzi, hogy erőteljes érzelmi hatások érnek. Különleges megérzések, előérzetek birtokába jutsz most, amelyek segítenek meglátni merre is kell menned majd az elkövetkezendő időszakban.
Hamarosan nem várt fordulat következik be az életedben
A 6-os szám háromszor is szerepel ebben a képletben, ami azt jelzi, hogy hamarosan olyan fordulat következik be az életedben, ami az eddig megszokott életedet új irányba fordítja. El kell most hagynod az eddig megszokott kényelmes helyzetet és útra kell kelned, mintha csak egy kalandra indulnál. Perszer ez az egész nem sorsszerű és nem kötelező. A szíved szabad döntésére vagyis a szabad akaratodra kell hagyatkoznod.
A képletben kétszer is szerepel a 15-ös szám, ami azt jelenti, hogy a most hozott döntésed segítségévek képes leszel kiszabadulni egy olyan régen fennálló helyzetből, ami egészen idáig fogva tartott téged. Ez lehet egy boldogtalan párkapcsolat, véget vethetsz egy régen húzódó vitákkal és konfliktusokkal teli helyzetnek vagy magad mögött hagyhatod végre azt a munkát, amit már évek óta annyira utálsz. Bár a helyzet, amiben most vagy kényelmesnek tűnik mégis nyomasztó, ami miatt úgy érzed, mintha a saját magad teremtette börtön fogja lennél, amiből csak a szabad akaratodból meghozott döntésed szabadíthat ki.
Egy új út kezdetét jelzi a mostani energia
Ennek a különleges napnak a képlete a hetes számot adja eredményül, ami azt jelenti, hogy ezek a történések a spirituális fejlődésed érdekében történnek és a mostani döntéseid következtében megtalálhatod a valódi spirituális feladatodat vagy pedig megerősítheted a hited abban, amit korábban megtaláltál.
Mindenképpen egy különleges út kezdetét jelzi a mai nap, ami egy spirituális dimenziókapu az életedben. Ez a kapu kinyílt, de a te döntésed, hogy belépsz e rajta vagy csendben végignézed, ahogy ez a lehetőség is végképp bezárul előtted és újabb kilenc évet vársz majd, hogy visszatérjen ez az energia az életedbe.
Mindennapiszámmisztika.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése