2015. január 4., vasárnap

Tízmilliószoros napok 2015-ben:A nagy terheid feloldását is érdemes erre a napra időzíteni.




Tízmilliószoros napok 2015-ben:
  • Március 5. csütörtök
  • Június 2. kedd
  • Július 20. hétfő
  • November 3. kedd.
Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.
A négy legjelentősebb Buddhista ünnepnap (Düchen-jeles alkalom), avagy azon napok, amikor a pozitív cselekedetre és pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat.
Egy évben négy fő különleges-rendkívüli Buddha emléknapot tartanak, amikor ünnepség keretében emlékeznek meg Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól.
Azt mondják, hogy ezeken a napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ebből kifolyólag a spirituális gyakorlatok végzése erősen javallott.
Chotrul Düchen (vajmécsesek ünnepsége) – Shakyamuni Buddha követői hitének erősítése végett csodatévő cselekedeteket mutatott be.
Saka Dawa Düchen – A tibeti naptár negyedik holdhónapjának teliholdjakor (15. napján) történik, amit tibetiül Saga Dawaának neveznek. Shakyamuni Buddha megvilágosodását és a parinirvánát (önálló fény teljes kialvása – lélekben való megállapodás) ünnepli. Buddha 35 éves korában Bodhgayában megvilágosodott. Saga Dawakor Kushinagarai parinirvánájának évfordulójáról is megemlékeznek.
Düchen (chokhor – imakerék) – A tibeti naptár hatodik holdhónapjának negyedik napja, amikor Shakyamuni Buddha először forgatja meg a Dharma kerekét - Buddha első szentbeszéde, a Négy Nemes Igazság tanítása.
Düchen – A tibeti naptár kilencedik hónapjának 22. napja. 41 évesen Buddha a mennyekbe emelkedett, hogy az isteneknek tanításokat adjon, és édesanyjának meghálálja, hogy hozzásegítette Őt a Szamszárából való szabaduláshoz. A követői kérésére Viswakarma isten által készített különleges létrán visszatért a mennyekből.
(A tibeti naptár a hold járására épül. Egy tibeti hónap 30 napból áll, ezért minden harmadik évben egy hónappal megtoldják az évet és ezzel körülbelül behozzák az addigi naptári eltéréseket, és érik utol a külvilágot. Ez a hónap rendszerint az év legsikeresebb hónapjának a megismétlése. Mivel egy hold évben csak 354 nap van, így egyes napokat megdupláznak, másokat kihagynak. Régen Tibetben az állami főasztrológus készítette el a következő évi naptárt, ami igen fejlett matematikai és asztronómiai számításokon alapul. A tibeti hónapokat számozzák, viszont a hét napjait a napról, holdról és az öt látható bolygóról nevezték el.)

----------Ilyenkor sokkal érzékenyebbek vagyunk. Újhold és telihold napján egy jó szó is százszorosan hat, de egy negatív gondolat is. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Azt kapjuk vissza, amit adunk, olyan rezgések jönnek vissza hozzánk, amilyeneket kibocsájtunk. Ez a vonzás törvénye.

-------------A TÍZMILLIÓSZOROS napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat!

Ezért ezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk mit szeretnénk elengedni, ill. megteremteni az életünkben, és elképzeljük, átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, meg is valósult. Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseket terjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek!
Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.Lásd a Világbékét ünnepelni!
Tegyél meg mindent, amit szeretnél,10 milliószoros erővel fog hatni!
Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban.

----------Ez a sugár a szív csakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál, a színe pedig kék/bíborvörös. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának. Azonban lelkünk természete, valamint a 2. univerzum frekvencia-csoportjaiban működő lélekcsoportok miatt a hatás itt is érezhető lesz.

Ez a hatás a következő: minden gondolat és érzelem a tízmilliószorosára növekszik. Igen, minden megsokszorozódik, a tízmilliószorosára.

Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat – függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív – tízmilliószor erősebb lesz.

---------Mit jelent ez?

A valóságunkat gondolatainkkal teremtjük meg. Valóságunkat tehát az határozza meg, mire irányítjuk a fókuszunkat, mire összpontosítunk. Minden anyag gondolataink eredményeképpen manifesztálódik. Ez az UV sugár felgyorsítja ezeket a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így tízmilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként.

Nagyon fontos, hogy ezen a napon tudatos legyél, mert ez a gyorsulás veszélyes is lehet, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, hiszen azok is gyorsabban jelennek meg a valóságodban. Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz.

Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként!

Fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont! Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass.
Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz! Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, szeretetteljes, pozitív gondolatokat táplálj.
Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon és arra használhassák ezt a kozmikus eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.
Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükség ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltság állapotából, és elhozza az egyesülés, az egység állapotát.

Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyük, ami jogosan a miénk: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára

-----Tízmilliószoros napok 2016-ban: 

Február 22. hétfő 
Május 21. szombat 
Július 8. péntek 
Október 22. szombat. 

Ezeken a napokon minden teremtés 
10 milliószoros erővel hat. 
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. 
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel. Nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. 

A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. 
Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. 
Lásd a Világ békét ünnepelni! 

Tegyél meg mindent, amit szeretnél 
10 milliószoros erővel hatni! 

Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken, a napokon. 

Ez egy ajándék, válasz az imáinkra, egy úgynevezett életvonal, amely a mi univerzumunkból érkezik.

Hogy mire használjátok, és hogy részt vesztek-e benne vagy sem, az rajtatok áll.

Dharmacsakra napoknak is hívják őket.
A tibeti és a maya kultúrában is megemlítik. Azt mondják, ezeken a napokon egy pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet.

Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását!

 .


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése