2014. október 19., vasárnap

JHoroszkóp---Október 20. hétfő – A női és férfi energiák, a különböző minőségek most harmonikusan kiegyenlítődnek.

Október 20. hétfő – A női és férfi energiák, a különböző minőségek most harmonikusan kiegyenlítődnek. A hétköznapok során szerzett megélések és a magasabb összefüggések megértése is összeér. Minden érthetővé válhat, tovább zajlik az elmúlt időszak tanításainak megértése, a következtetések levonása (főleg, ha mertünk igazán önmagunkba nézni és döntést hozni). A most visszatérő helyzetek arra késztetnek, hogy még világosabban lássunk és ehhez önmagunk megismerése a kulcs. Megértést hoz a múlton való gondolkodás - ha nem a másik ember életén, hanem a saját működésünkön merengünk. Leszűrhetjük, merre van az előre. Ideje a bizalmat és az önbizalmat működtetni.
Művészi tevékenységekhez egyenesen a Tejútról kapjuk az ihletet, párkapcsolatokat tekintve pedig már láthatjuk a szebb jövőképet (aki nem így érzi, az még mindig visszafelé tekintget, pedig a kapu, egyenesen előre, már nyitva áll). Bár a külső szépség élményében most kedvünket lelhetjük, mégis, hosszú távon már érezzük, hogy a szépség belülről ered és a belső értékekkel bíró dolgokat látjuk igazán szépnek.
A Hold ma a Szűz jegyében jár, a lélek, az érzelmek szintjén és a családi ügyekben, anyai mintában való rendrakás ideje van. A teremtő erő ma az érzéseken át működtethető – ha valamire igazán vágyunk, érdemes beleérezni magunkat, ez az állapot vonzza magához vágyaink tárgyát.
A Nap és a Vénusz már az Angyal csillagkép alatt halad, kiemelt időszaka ez az évnek, hogy angyali testvéreinkkel foglalkozzunk, kapcsolódjunk.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése